"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 894
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Ох, аз на тръни очаквам клюки около двамата. Не знам защо, но имам неприятното усещане, че ще им препишат отношения и в реала  Tired И ще настане една каша  ooooh!
И защо да е неприятно Wink ако стане стане  Peace

# 181
Ох, аз на тръни очаквам клюки около двамата. Не знам защо, но имам неприятното усещане, че ще им препишат отношения и в реала  Tired И ще настане една каша  ooooh!
няма да е за първи път преписването (Хазал и Ча нали им преписаха връзка )

# 182

Аз не мисля, че чак връзка са имали, но че имаше осезаемо привличане между тях няма как да се отрече. (Поне за мен).  Peace

Диди, много ми е приятно да те видя.  Hug

# 183
Ох, аз на тръни очаквам клюки около двамата. Не знам защо, но имам неприятното усещане, че ще им препишат отношения и в реала  Tired И ще настане една каша  ooooh!
И защо да е неприятно Wink ако стане стане  Peace

Аз не мисля, че чак връзка са имали, но че имаше осезаемо привличане между тях няма как да се отрече. (Поне за мен).  Peace

Диди, много ми е приятно да те видя.  Hug

Киара  Hug
Според мен хората си вършеха работата  Peace
Абе все ми е едно честно казано  hahaha да се оправят миналото не ме грее.
Да видя аз сега моето момиче другата седмица че така ми е домъчняло за него  Heart Eyes Mr. Green Stop

# 184
  • София

Ами, неприятно е, защото той вече мина през един подобен период и не му донесе големи облаги. Нямам предвид, че точно с нея ще е неприятно, макар че не я харесвам  Embarassed Дано промени мнението ми с играта си  Peace

# 185
# 186
  • в очите на дъщеря си

# 187

Красавица!  Heart Eyes

Тинче, благодаря за снимките   bouquet

# 188
  • София
Е, много е красива  Heart Eyes

# 189
привет и от мен момичета  Hug Hug Hug гледам нови снимчици са пуснали пак Heart Eyesаааааа гюзел ни е момчето гюзел Winkкойто ме му харесва перчема да ж'ми да го не гледа Simple Smileна мен си ми е тамам Simple SmileНеси за този профил в туитър от тук научих Blushфолоунах го да ги проследя малко,да ги видим с инфото накъде са Blushмерси и за превода на снимката от вчера Winkто и аз така горе долу го разбрах Simple Smileама нали си ни експресния преводач Winkразчитам на достоверност Hug Hug Hug

# 190
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хади и аз да се цопна тук. Laughing
Влъх, аз по тебе мац... Joy

# 191
Хади и аз да се цопна тук. Laughing
Влъх, аз по тебе мац... Joy

добре дошла  Hug

# 192
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И кво обсъждаме сега? Whistling

# 193