"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 777
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
diziler, NAGNAG ето я темата в която да водите този разговор Peace дано не се обидите ама не е тук мястото.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590848.0

# 721
точно така. И не е нужна тази препратка "Турски за НАЧИНАЕЩИ", нито аз, нито тя е начинаеща. Приключихме въпроса. Аз също съм супер против отклоненията от темата. И винаги съм се дразнел от всякакви хоп, цоп... кафенца, тортички, почерпки, сърчица ,лигни, честитки и всякакви неща, които са встрани от темата. Това отблъсква всички, които са кликнали на тази тема, за да си четат за конкретния сериал Simple Smile Лека нощ от мен

# 722
За малко си помислих, че съм влязла в друга тема Rolling Eyes

cok yakisiklisin - много си привлекателен/а

Извинявам се за намесата.

е нищо, но намесата ти е с десетина грешки в рамките на 2 думи

ç ,  а не c (ч, а не дж)
ı  ,  а не i  (ъ, а не и)
ş ,  а не s  (ш, а не с)

Написала си: джок якисиклисин (а то е : чок якъшъклъсън)

и Якъшъклъ означава ХУБАВ, КРАСИВ

турскоговорящ човек ли ще питаш или гугъл?
понякога се изумявам, честно

diziler, няма нужда от такъв остър отговор Peace
А и да знаеш, че yakışıklı е ПРИВЛЕКАТЕЛЕН,а не КРАСИВ. Wink

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 23:24 от nesi_

# 723
дори и да нямаш турска клавиатура или азбука, копирай самите букви, с копи пейст, от мен, ако трябва. А и ... не е нужно да имаш турска клавиатура, просто долу вдясно, от Language менюто, можеш да си инсталираш TR точно за 20 сек.  Както и да е....
На един мъж, че е хубав... как ще му кажеш?
нека не превръщаме темата в граматически уточнения, все пак става въпрос за конкретен сериал.
(за протокола: Из аз съм превеждал немалко филми, сериали, статии и т.н.) Поздрави

Знам,колко си превеждал и колко си копи-пейстнал,
така,че страницата за консултиране е за теб,а не за мен.
Давай по-скромно.
И от мен лека нощ.по точно-сбогом.. Tired

# 724
  • София
Да си кажа честно с всяко следващо изказване, Серенай ми става все по-антипатична  Crazy И какво като са снимали Хазал с коса на кок или в гащеризон и т.н. Пак си е супер. Най-мразя някой да казва "хоп", преди да е скочил. Такава е найната работа. Аз съм известна, не искам някой да каже, че съм запусната, не искам да ме виждат без грим и т.н. И като се е барнала на първа страница с фотошоп, какво? По-хубава ли стана или по-талантлива?  Sick
"Звездеенето" при нея ми идва малко в повече. Изиграла 1-2 роли и станала звезда  ooooh! Хайде първо да поиграе, да видим колко може, пък ако е голям талант, зрителят сам ще я провъзгласи за звезда, което за нея явно е от голямо значение.

И защо усещам леки стрели по Хазал  newsm78 Вероятно си въобразявам, но има доста комплекси, които избива и то яко  Crossing Arms

Не ми се коментират пък думите й с/у Емина Сандал   ooooh! Серенай се изкара най-можещата от всички  Tired

# 725
Да си кажа честно с всяко следващо изказване, Серенай ми става все по-антипатична  Crazy И какво като са снимали Хазал с коса на кок или в гащеризон и т.н. Пак си е супер. Най-мразя някой да казва "хоп", преди да е скочил. Такава е найната работа. Аз съм известна, не искам някой да каже, че съм запусната, не искам да ме виждат без грим и т.н. И като се е барнала на първа страница с фотошоп, какво? По-хубава ли стана или по-талантлива?  Sick
"Звездеенето" при нея ми идва малко в повече. Изиграла 1-2 роли и станала звезда  ooooh! Хайде първо да поиграе, да видим колко може, пък ако е голям талант, зрителят сам ще я провъзгласи за звезда, което за нея явно е от голямо значение.

И защо усещам леки стрели по Хазал  newsm78 Вероятно си въобразявам, но има доста комплекси, които избива и то яко  Crossing Arms

Не ми се коментират пък думите й с/у Емина Сандал   ooooh! Серенай се изкара най-можещата от всички  Tired

newsm10

Мишенце, ти си деликатна, ама аз не съм, стрелите не са леки, ами е извадила, дънери направо, яд я е, ама Хазал днес направи над 2 000 000 like във фейса, има почти 393 000 последователи в twitter, а Серка 35 752, верно една цифра е разликата, ама в повече  Laughing, когато фактите говорят,  smile3505 Mr. Green
Я за Емина думи нямам, тя простотията по хората ходи, и там завижда яко  Mr. Green

# 726
  Hug Hug Hug

#Crazy #Crazy #Crazy

Вай бе, на на курс ли сме?

# 727
# 728
Добро и весело съботно утро Hug Hug HugИвче ами явно сме на курс джанъм Blushголяма лекция беше снощи Winkхубаво няма лошо Blushама не смятам че точно тук му е мястото на преподаването Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 729
  • София
.....
Мишенце, ти си деликатна, ама аз не съм, стрелите не са леки, ами е извадила, дънери направо, яд я е, ама Хазал днес направи над 2 000 000 like във фейса, има почти 393 000 последователи в twitter, а Серка 35 752, верно една цифра е разликата, ама в повече  Laughing, когато фактите говорят,  smile3505 Mr. Green
Я за Емина думи нямам, тя простотията по хората ходи, и там завижда яко  Mr. Green

Е, (за да не спамя новата тема) това колегиално ли е? Каквато и да е Емина, заслужава ли подобно изказване? И да е най-слабата актриса, пак трябва да имаш чувство за мярка. На Серенай сега прятно ли ще й е, да кажат: "Рейтингът на сериала се крепи на Чаатай, а със или без Серенай все тази."  Tired Като говориш, трябва и да мислиш  Tired

# 730
Здравейте!
Не съм влизала от три  дни.Сега прочетох,че поста ми от тогава е предивикал спор.  Sorry. 

# 731
  • София
Здравейте!
Не съм влизала от три  дни.Сега прочетох,че поста ми от тогава е предивикал спор.  Sorry. 

Wink

# 732
Здравейте!
Не съм влизала от три  дни.Сега прочетох,че поста ми от тогава е предивикал спор.  Sorry.  

Wink
missence,благодаря за линка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт