Скандинавски филми, поредици, сериали - дайте шанс на грубо говорящите!

• 110 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 195

Страхотна тема. и аз съм от феновете.
Имам и въпрос - от къде теглите Those Who Kill (2011) "Den som dræber" http://www.imdb.com/title/tt1565810/
Проверих в Арена, в замунда (и двете), но нищо не откривам.

Замунда.   Peace

# 196
  • на малък остров в океана
Благодаря много Simple Smile Тази замунда я забравих, че отдавна не съм влизала в нея.

# 197
  • София
Всяка серия си е отделен случай за разкриване, но все пак си е хубаво да ги гледаш поред. Simple Smile

За сериала Maria Wern - как да разбера от Замунда коя е първа, втора и т.н. серия...

# 198
  • Berlin
Не съм сигурна дали ги пишеше.  newsm78 В imdb със сигурност има поредността.

Аз изгледах Мостът. За 2ри сезон
Скрит текст:
всъщност Оливър и жена му са действали заедно, но Оливър е добавил малко от себе си заради Виктория, така ли всъщност се оказа? А накрая се изненадах лееекинко, че не дадоха кой всъщност ги е наел. Сага ми е мааалко досадна с това нейно спазване на правилата, но мисля, че я разбирам. Simple Smile

# 199
  • София
Не съм сигурна дали ги пишеше.  newsm78 В imdb със сигурност има поредността.

Аз изгледах Мостът. За 2ри сезон
Скрит текст:
всъщност Оливър и жена му са действали заедно, но Оливър е добавил малко от себе си заради Виктория, така ли всъщност се оказа? А накрая се изненадах лееекинко, че не дадоха кой всъщност ги е наел. Сага ми е мааалко досадна с това нейно спазване на правилата, но мисля, че я разбирам. Simple Smile

Точно и в IMDB търсех поредността, но не открих... Даже  в Замунда пише, че е 2011, а в IMDB, че е 2008 и 2010.

# 200
  • Berlin
А, много странно. Сега не мога да видя в Замунда, но знам, че някъде ги гледах как са.

# 201
  • Ямбол
Ето я последователността на поредицата Maria Wern:

1. The Speechless God - Delivery November 2010
2. All the Tranquil Dead - Delivery November 2010
3. Dreams from Snow - Delivery May 2011
4. May Death Sleep - Delivery May 2011
5. Black Butterfly - Delivery May 2011
6. Boy Missing - Delivery July 2011
7. Not Even the Past - Delivery 2012

п.п. Това важи за заглавията, които са качени в замунда. Иначе четох, че имало и филм от 2008г, който не качен.  Peace

# 202
  • София
Ето я последователността на поредицата Maria Wern:

1. The Speechless God - Delivery November 2010
2. All the Tranquil Dead - Delivery November 2010
3. Dreams from Snow - Delivery May 2011
4. May Death Sleep - Delivery May 2011
5. Black Butterfly - Delivery May 2011
6. Boy Missing - Delivery July 2011
7. Not Even the Past - Delivery 2012

п.п. Това важи за заглавията, които са качени в замунда. Иначе четох, че имало и филм от 2008г, който не качен.  Peace

Благодаря, DimiLoca!!!

# 203
Сигурен съм, че не сте  пропуснали тази поредица, просто аз не съм видял да я споменавате.Много си струва.
Johan Falk
http://www.imdb.com/find?q=Johan+Falk&s=all
Има я в замунда цялата.
Последното, което ме впечатли, е съвсем "прясно".Една продукция на Дания, Швеция, Германия.
"The Keeper of Lost Causes"("Kvinden i buret" (original title)много здрава кримка, обещаваща да се превърне в поредица!

# 204
  • София
Сигурен съм, че не сте  пропуснали тази поредица, просто аз не съм видял да я споменавате.Много си струва.
Johan Falk
Има я в замунда цялата.
Последното, което ме впечатли, е съвсем "прясно".Една продукция на Дания, Швеция, Германия.
"The Keeper of Lost Causes"("Kvinden i buret" (original title)много здрава кримка, обещаваща да се превърне в поредица!

Намерих я в Замунда. Някаква идея каква е последователността на епизодите? Или поне как да го разбера от торентите?

# 205
Гледах 'Зло' и 'Часът на риса' - харесаха ми (бяха препоръчани назад в темата  bouquet ).

# 206
Гледах 'Зло' и 'Часът на риса' - харесаха ми (бяха препоръчани назад в темата  bouquet ).
Можеш ли да ми обясниш в 'Часът на риса' защо
Скрит текст:
момчето беше убилo бабата и дядото? Просто си беше психопат или е имало и някаква друга причина, която ми е убягнала? Гледах го преди време, даже питах същия въпрос в друга тема, но така и не получих отговор, а и до днес ме мъчи този въпрос.

# 207
  • Ямбол
Johan Falk
Има я в замунда цялата.

На мен не ми допадна.  Peace

Цитат

Това е добро, макар и трудно гледаемо.

# 208
# 209

Можеш ли да ми обясниш в 'Часът на риса' защо
Скрит текст:
момчето беше убилo бабата и дядото? Просто си беше психопат или е имало и някаква друга причина, която ми е убягнала? Гледах го преди време, даже питах същия въпрос в друга тема, но така и не получих отговор, а и до днес ме мъчи този въпрос.
Скрит текст:
Защото според момчето само в смъртта можем да сме заедно завинаги  Tired  ooooh!  Логично е  Crazy предвид, че Бог му се явява в образа на рижава котка и дядовата си къща счита за Рая  Crazy ... Бил е чувствително и чупливо по рождение дете, което твърде рязко са изтръгнали от уюта на дома - хайтавата му невротична майка го взе и раздели с дядо му, явно никога по-късно за него не е удрял 25-тият час - часът на Риса (или да си щастлив), тъй щото сам трябва да се опита да 'се върне в Рая' по-един логичен за него  Crazy и откачен за нас начин  Tired

Общи условия

Активация на акаунт