Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 536
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
llana  няма да се отчайваш, всички знаем колко е ужасен този момент, след толкова чакане ,но гледай напред.Сега си почини малко -позабавлявай се с прители и не го мисли.Следващия път ще е твоят имай вяра.  Hug . На мен сега ще ми е четвърти опит -просто съм убедена , че един ден ще съм мама и гледам само напред. Труден е пътя , но няма да се отказваме .
Успех на всички !!!

# 121
  • UK
dessislavka И аз успях с 4-тата си инв процедура  Hug Имайте вяра и ще успеете, убедена съм!   bouquet

Много стиснати палци от нас  Praynig

# 122
Ах как искам всички да успяват от първият път....ама не винаги се получава.при мен стана от 2-то ИКСИ.
Стискам всичко(палци) за да Ви се получи

# 123
Здравейте, сега се върнах от преглед при д-р Ставрев., каза ,че за сега всико върви мн добре, да продължавам със хапчетата от първата рецепта и в петък пак на преглед. Пуснах си изледвания за серология и секрет /142 лв / + 50лв преглед/ пояснявам защото имаше питания колко горе-долу струват. Ако всичко е наред в  другият понеделник ще ми е трансфера!!!! Много се вълнувам , за пореден път . За сега това е от мен!!!

# 124
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes Относно цените за необходимите изследвания преди започване на процедура, мога да дам информация защото ги правих преди седмица:
ПРИ ЖЕНАТА:
1. Серология - 115 лв
2. Кръвна група - 10 лв
3. Вагинален секрет - 25 лв
4. Цервикален секрет - 25 лв
5. Цитонамазка - 15 лв
6. Цитогенетични изследвания - 130 лв
ПРИ МЪЖА:
1. Серология - 95 лв
2. Кръвна група - 10 лв
3. Спермограма - 80 лв
4. Еякулат-посявка - 25 лв
5. Цитогенетични изследвания - 130 лв.

Общо: 660 лв
(ако поста не е за тази тема моля за извинениеее  Thinking )

Целувки и  Hug

# 125
Серологията вече я правя в Писанец за 139лв за двамата.  Rolling Eyes 70лв са си 70лв.

# 126
 Цените са все едни ,нали  - с ФАР  и самофинансиране... ooooh!

# 127
Ако питаш за изследванията -да.

# 128
 Момичета  Hug Hug Hug
 Всичко ми се нареди в главата...
 Трябва ни много спокойствие и късмет ,на всички !!!
   Praynig

# 129
Лана, съжалявам много, миличка за неуспеха ти, но не може да няма надежда за теб, за мен...за всички нас...  Weary smile3518 Трябва много вяра и железни нерви...Знаеш...
Аз си мислех, че ще приемам всичко спокойна, защото все пак десет години чакам този момент, но с напредване на времето се спичам яко...и ако не сте вие тук да ми вдъхвате кураж...не знам...
Другата седмица като излязат резултатите от изследванията ако всичко е наред започваме първи опит... Искам да съм спокойна, имам много вяра, но душичката ми трепери!!!
Мисля ви всички, чета ви, следя ви! Прегръщам ви всички!

# 130
  • UK
smatche
успокой се и се зареди с много положителна нагласа Hug ще успееш, просто трябва и ти да го вярваш Peace babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 131
Плахо се записвам  да следя за сега  темата.Плановете ми за другия месец са за първичен преглед в тази клиника  и избор на лекар  също още не съм направила.Имам доста изследвания и последно лапароскопия ,но вече установих че си губя времето  само при бургаските гинеколози.

# 132
rosenna, добре дошла при нас  Hug  .Надявам се да намериш много полезни съвети и информация, както и много приятели по съдба. Искрено се надявам много скоро да се преместиш в темите за бременни !!! Успех.

# 133
Здравейте, момичета, аз също съм в Селена, при д-р Ставрев. Вчера му занесах заповедта от ФАР. Каза ми да отида другия месец, да ми направят изследвания, да ги види и да започваме ако всичко е наред. Влязох да питам какви изследвания ще ми правят и съответно цените им, но видях поста на Rummy.Та въпроса ми е към момичетата, които са минали процедура - горе долу, колко пари ще ми трябват до трансвера - за изследвания и прочие. Знам, че при всеки е различно, но да знам някаква сума ориентировъчно, за да се подготвя предварително.
Благодаря Ви предварително за отговорите.
Успех с процедурите!

# 134
Здравейте  Hug Току що се върнах от преглед и съм маааааалко притеснена защото Д-р Ставрев ми каза, че имам доста фуликули.........мисля че около 15-тина....и доколкото видях са около 9-11 големина....И каза, че щял да се опита да ги укроти....нищо не разбирам...8-ми ден на стимулацията ми е, нямам и грам симптом. Даже се бях притеснила дали изобщо имам фуликули  Laughing Пита ме дали имам оплаквания, но аз нямам.....та въпроса ми: (към който е минал стимулация) Вие по колко фуликула имахте? Колко е нормално?...  Heart Eyes Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт