Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 539
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Здравейrummmy .Аз имах 12 фоликула на последната стимулация но накрая ми излезнаха само 3 яйцеклетки и те не се оплодиха.Мисля,че няма нищо страшно не се притеснявай.Пожелавам на теб и на всички които са в процедура успех  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Rummmy, на 8- 9-ти ден имах уж 15 фоликула. На пункцията, докторът изкарал 19 бр., от които 17 годни. От тях 13 се оплодиха, 6 се развиха и от първата трансферирана 3-ка вече имам едно страхотно чудо в кошарата. Не се притеснявай, докторът си знае работата  Hug

# 137
CILEK, ZU-555, Благодаря ви много за отговорите  smile3525 Просто не разбирам много от нещата, а почти е невъзможно да разпитвам доктора (нали има доста пациентки ) така, че наистина ми помагате много  Hug Успех на всичкииии  Flowers Four Leaf Clover

# 138
  • UK
CILEK, ZU-555, Благодаря ви много за отговорите  smile3525 Просто не разбирам много от нещата, а почти е невъзможно да разпитвам доктора (нали има доста пациентки ) така, че наистина ми помагате много  Hug Успех на всичкииии  Flowers Four Leaf Clover

За всякакви въпроси можеш освен доктора да питаш и акушерките, нас специално ни бяха насочили към една от тях и тя отговаряше на вс ни въпроси Peace

# 139
  Запис !   

# 140
Здравейте, само да ви споделя, че утре ми е трансфера и имам нужда от вашата подкрепа и от вашите стиснати палчета.Надявам се и силно се моля този път да ми е на късмет -нали са ми бластоцистчета Simple Smile .
Желая успех на всички в процедури и много положителни тестчета !!!

# 141
Десиславка  от сърце ти пожелавам успешен  ЗЕТ  ,  след  9 месеца  да се похвалиш с бебче !!!!!! Hug Praynig

# 142
  • UK
Здравейте, само да ви споделя, че утре ми е трансфера и имам нужда от вашата подкрепа и от вашите стиснати палчета.Надявам се и силно се моля този път да ми е на късмет -нали са ми бластоцистчета Simple Smile .

Десиславка имаш и нашите палчета  babydust7 babydust7 babydust7

Късмета и успеха да са  с теб, само бъди много спокойна!  EFP stork-boy stork-girl fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 143
Здравейте момичета, не съм писала отдавна в темата, защото се бях отчаяла и се бях откъснала от всичко. Но сега съм добре и щастлива Simple Smile С някой момичета подържаме връзка по телефона и съм в час как са. Желая на всички късмет започващи процедури и много вяра.
Сега искам да ви попитам някой знае ли, след серклаж как се чувства пациентката. В смисъл лежане, пътуване, болки и такива работи. Благодаря Ви предварително. Стискам палци на всички момичета.

# 144

Вяра, спокойствие и огромен късмет утре! Имаш стиснати палци и от мен!
Ще ти трансфурерат бластоцисти - най-доброто!

# 145
iv4eg, честито!!! Супер ти е лентичката! Няма ли да ни споделиш как постигна мечтата си?  Praynig  Praynig Praynig Лека бременност и успешен финал! Hug

dessislavka, силно стискам палци.  Praynig Дано ни зарадваш с  EFP

# 146
dessislavka......стискам за тебе.Всичко ще е наред и ще си имаш бебе-пожелавам го от сърце и душа.

# 147
Благодаря ви момичета за подкрепата и стиснатите палчета. Дано да имам скоро хубави новини  Praynig

# 148
Благодаря ви момичета за подкрепата и стиснатите палчета. Дано да имам скоро хубави новини  Praynig
babydust7 babydust7 babydust7
за късмет  EFP fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 149

Hug newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт