Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 548
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета на клиника "Селена"  Hug
Аз не пиша, но реших да споделя една информация за тези, които са от далече и нямат възможност да пътуват по време на стимулациите или други процедури, а в същото време нямат възможност да останат при близки или в хотел. Знам какво е да си в нужда и затова реших да споделя.
Бях в затруднение, не знаех къде да отида, а и нямахме възможност за скъпите хотели. Търсих в общежитията, но и там не приемаха хора освен, ако не са роднини на студентите.
Но имах късмет и когато се чудех какво да правя и къде да отида, съвсем случайно в Интернет попаднах на обява за квартира в близост до Селена, позвъних на телефонния номер и някак се усетих, че жената е свястна.   
Тя живее сама и затова дава квартира - стаята е уютна и хубава, като ползваш и кухнята, ако пожелаеш. Цената е 15 лева на вечер. Селена е на 5 минутки път. Ако някой има нужда телефона е:0886662622. Ако някой иска може да пише и на лични.
УСПЕХ на всички в процедура и ЧЕСТИТО на всички успели!

# 166
Ивеееееее Hug,много се радвам за теб,леки месеци до финала Praynig.
Деси,стиснати палци за теб!
Моми4ета ,намерих темата чак на 2страница Rolling Eyes...

# 167
Благодаря Пантерка  Grinning Вие как сте с малката кукла? Стискай палци да устискам до край без проблем. Серклажа мина добре, и според доктора нещатата са добри. Много късмет на всички момичета. Имайте вяра!

# 168
Здравейте, ето че вече съм на 9 ден след трансфера и за сега се чувствам добре.От началото на седмицата си ходя на работа -не исках много да мисля за резултата и затова се върнах на работа.единственото което чувствам е че се задъхвам, като че ли се изморявам по-бързо и много ми е надут корема  Simple Smile. Вече си се предтсавям бременна -хихихи !
Незнам колко е от значение това прословуто зацапване , което показва добрата имплантация, но аз нямам такова.Дори когато имах положителен тест -/на един от опитите/ пак нямах и се чудя сега -дали са се хванали добре , дали не са... newsm78...Ако има някоя мама, която е забременяла без зацапване , нека да сподели - ще съм по-спокойна .
Надявам се да имам добри новини след няколко дена .Благодаря ви за стиснатите палчета  Hug

# 169
Десиславка,
аз съм от тези без зацапване и без симптоми....всичко ще е наред! Hug

# 170
морско момиче- много ме успокои- Благодаря ти  Hug

# 171
Ако има някоя мама, която е забременяла без зацапване , нека да сподели - ще съм по-спокойна .
Надявам се да имам добри новини след няколко дена .Благодаря ви за стиснатите палчета  Hug

Деси, и аз съм от мамите без зацапване /между другото и аз имах същите питанки за зацапването и инплантацията Simple Smile/, малко преди теста имах ПМС и сега имам вече едно малко ходещо човече около мен Simple Smile

Продължавай да си се прадставяш бременна, а ние ще стискаме палци за чудесен резултат!

# 172
Здравейте момичета. Не съм от редовно пишещите, но всеки ден ви чета. Да ви споделя, днес съм 2-ри ден на стимулация. Малко ме е страх, т.к. първия път прекъснахме след 4-я ден, но силно се надявам да стигнем до края. Успех на всички и ще споделям какво се случва с мен.   

# 173
Здравейте, ето че вече съм на 9 ден след трансфера и за сега се чувствам добре.От началото на седмицата си ходя на работа -не исках много да мисля за резултата и затова се върнах на работа.единственото което чувствам е че се задъхвам, като че ли се изморявам по-бързо и много ми е надут корема  Simple Smile. Вече си се предтсавям бременна -хихихи !
Незнам колко е от значение това прословуто зацапване , което показва добрата имплантация, но аз нямам такова.Дори когато имах положителен тест -/на един от опитите/ пак нямах и се чудя сега -дали са се хванали добре , дали не са... newsm78...Ако има някоя мама, която е забременяла без зацапване , нека да сподели - ще съм по-спокойна .
Надявам се да имам добри новини след няколко дена .Благодаря ви за стиснатите палчета  Hug
Здравей аз нямах никакво зацапване и симптоми, а вече може да ми видиш линйката.Успех

# 174
  • UK
Привет
На мен зацапването ми се появи доооста след положителния тест Rolling Eyes Десиславка стискаме яко палците Hug Praynig fingerscrossed

# 175
Привет момичета-незнам дали да се радвам -тихичко ще ви споделя -че теста е положителен но все още ЧХГ е много малко-само 53,7.Казаха ми да продължавам със всички лекарства и след два дни да направя пак тест да видим дали расте чхг-то. Стискайте ми палци -дано всичко да е наред.Скоро пак ще ви пиша.Успех на всички   Praynig Hug

# 176
Чудесна новинка....ще порасне милинкото не се притеснявай.

# 177
dessislavka , супер! Този път ще стане, бебчето ще порасне  Hug

# 178
Здравейте момичета,пишете постоянно за др. Ставрев и др. Минев , но искам да ви попитам за др. Топалова какво е мнението ви?Разочарована съм от едно светило в София и се чудя дали да стана част от вашата клиника и към кой да се насоча.След два неуспешни опита икси и грам незаинтересованост за имунологични изследвания мисля че е време да се преместя в друга клиника.Четох вашите теми и разбрах че докторите също така и израждат,това не пречи ли?

# 179
dessislavka,  Hug, дано утре имаш двойно ЧХГ!

rumena_vh, Д-р Топалова е много мила и грижовна. Това са мои наблюдения - лежах с нейна пациентка, на която направи лапароскопия. Има у доста заченати и родени бебенца благодарения на нея, но лично аз не съм и пациентка.

Общи условия

Активация на акаунт