Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 558
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
благодаря пи _пи

# 181
Привет момичета-незнам дали да се радвам -тихичко ще ви споделя -че теста е положителен но все още ЧХГ е много малко-само 53,7.Казаха ми да продължавам със всички лекарства и след два дни да направя пак тест да видим дали расте чхг-то. Стискайте ми палци -дано всичко да е наред.Скоро пак ще ви пиша.Успех на всички   Praynig Hug
Тихичко честито  Praynig,а това на кой ден е?

# 182
  • UK
Привет момичета-незнам дали да се радвам -тихичко ще ви споделя -че теста е положителен но все още ЧХГ е много малко-само 53,7.Казаха ми да продължавам със всички лекарства и след два дни да направя пак тест да видим дали расте чхг-то. Стискайте ми палци -дано всичко да е наред.Скоро пак ще ви пиша.Успех на всички   Praynig Hug

Тихичко честито и от нас Praynig Едно такова  момиченце Heart Eyes (  даже май с още по-нисичко ЧХГ на 12 ден от ЕТ) ще се появи около Коледа Hug

Силно стискаме, всичко трябва да е наред, ти се пази и вярвай  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7

# 183
Десиславка, тихичко честито и от мен Praynig!
Момичета, аз започнах с марвелон и др. седмица ще правим списъка за двамата с изследванията...
Може ли набързо да ми кажете какво представляват серологията и цитогенетичните изследвания...как се правят...за да знам какво да очаквам като отидем... Embarassed Embarassed Embarassed стъпка по стъпка...вървим напред...Настроена съм позитивно, но ми трепва душичката...

# 184
Може ли набързо да ми кажете какво представляват серологията и цитогенетичните изследвания...

И за двете изследвания се дава само кръв, нищо друго.
Серологията можеш да я направиш в Писанец срещу значително по-малка сума.

# 185
Момичета много ви благодаря за споделеното и за позитивизма Simple Smile. Много се радвам, че го има този форум и че има с кого да си споделяме болките, радостите и тревогите.Благодаря ви !!! Успокоих се , че имам надежда и силно се моля в сряда да ви зарадвам с хубаво чхг.

# 186
pi_pi, благодаря ти за бързия отговор. Не съм решила дали да правя другаде изследванията..
Ще давам отчет какви ги вършим, че и аз с нещо дано да съм полезна в някакъв момент:), а иначе имунологията ми е много добре!

# 187
  • UK
Десиславка, тихичко честито и от мен Praynig!
Момичета, аз започнах с марвелон и др. седмица ще правим списъка за двамата с изследванията...
Може ли набързо да ми кажете какво представляват серологията и цитогенетичните изследвания...как се правят...за да знам какво да очаквам като отидем... Embarassed Embarassed Embarassed стъпка по стъпка...вървим напред...Настроена съм позитивно, но ми трепва душичката...

За серологията- изследвания като Спин, сифилис и Хепатит и др може да пробваш на направиш и безплатно в ХЕИ, когато им кажеш, че са за инв процедура, дори няма да бъдат анонимни Peace Успех. И двете са кръвни изследвания Hug

# 188
Коконче, мерси много! А на теб лекинко бременеене!!! preggo  bouquet Hug

# 189
  Момичета ,имунологичните  изследвания мога ли да ги пусна в Писанец ? Ще има ли проблем със    Селена ,после.
 Все си мисля,че цените са доста по-добри. 350лв( пълен пакет  ) идват малко в повече ooooh!
 Финансово ,много ми е притеснено ,колкото времето наближава... Embarassed Embarassed

# 190
  Момичета ,имунологичните  изследвания мога ли да ги пусна в Писанец ? Ще има ли проблем със    Селена ,после.
 Все си мисля,че цените са доста по-добри. 350лв( пълен пакет  ) идват малко в повече ooooh!
 Финансово ,много ми е притеснено ,колкото времето наближава... Embarassed Embarassed

350лв е цената за пълен пакет имунологични плюс генетични изследвания. Имунологичните ги пращат в Плевен е генетичните в София. В Писанец можеш да направиш серологията срещу 139лв за двамата.

# 191
  • UK

Защо да не можеш Crazy Моите си бяха от КИРМ Плевен и не са ми искали други Hug

# 192
Защо да не можеш Crazy Моите си бяха от КИРМ Плевен и не са ми искали други Hug

Мисля, че в Писанец не правят имунологията, която правят в Плевен. Затова и Селена изпращат пробите за изследване там.

# 193
   bouquet  Мерси момичета !
  Ако е за пакет 1+ 1 съм съгласна Simple Smile Уплаших се ,ако е само имунологични.
  За другите изследвания-серологията ще се опитаме да минем по-по -така Simple Smile
  Леко бременеене на всички и да посипете от Вашият прашец Simple Smile

# 194
  • UK
   bouquet  Мерси момичета !
  Ако е за пакет 1+ 1 съм съгласна Simple Smile Уплаших се ,ако е само имунологични.
  За другите изследвания-серологията ще се опитаме да минем по-по -така Simple Smile
  Леко бременеене на всички и да посипете от Вашият прашец Simple Smile

Веднага,  ама и ми обещайте да прихванете, че  е и много и двойно заразен  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт