Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 328
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 пу за мен от този newsm04

# 196
 Чул Ви Господ !!!
Дано вече е за последно !!!

# 197
Айде и от мен малко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 успех момичета

# 198
pi_pi, да ти призная мен ме скъсват от такива пожелания...всеки път като стане въпрос за това ( с малкото хора, които знаят )! Аз все си казвам...каквото дойде!!!! Да сме живи и здрави и търпеливи...
Приятна и спокойна вечер, момичета!!! Hug Hug Hug

# 199
Деси, много стиснати палци за днес, ще е пораснало, споко.
Искам да ви кажа, че моите изследвания повечето са ми от други лаборатории. Аз не съм от Пловдив, и в повечето случаи си ги правих в моя град. Докторите нямат нищо против, само да са си валидни. Излизат много по-евтино.
И сега и аз да ви поръся малко за късмет  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 200
Ми като сме започнали да ръсим и аз и аз....наръс,наръс,наръс
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 201
да си събера малко прашец  ,но  за  пролетта  ще ми трябва  повечко  ,  засега  отлагам   процедурата  ,давам си малко почивка .  края на октомври  отивам за заповедта   от фонда  .
момичета много се радвам  за всички  с положителни тестчета и   положителни емоции  ,сакче  ,сърчице и т.н.   желая  ви  само хубави  моменти  и  да  гушнем нашите така желани  бебчета.   Hug Praynig

# 202
Хайде и аз да се наредя за прашец, че имам голяма нужда. Сутринта преди работа отидох до клиниката да пусна втори тест, да видим дали се покачва чхг-то и сег атръпна в очакване.Дано по-късно да ви пиша хубава новина Simple Smile Praynig Praynig Praynig Praynig

# 203
Стискам силно палци, dessislavka. Нареждам се и аз под прашеца. Предстоят ми изследвания и може би тази година ще е моята процедура.

# 204
Ето ме отново.Току що ми се обадиха отклиниката -резултатае положителен , чхг-то расте, ама бавничко и незнам дали трябва да се притеснявам.Преди два дена ми беше 53,3 , а след два дни е 98.и нещо., не разбрах точно, просто се зарадвах че расте. Казаха ми в след два дена пак да пусна тест. .Според вас има ли място за притеснение или всичко ще е наред? Има ли някой , на когото също тъка бавно е растяло чхг-то?

# 205
Деси, защо да е бавно? Почти двойно си е. Аз мисля, че е добре. След два дни те чакаме вече с "тлъсто" ЧХГ. Hug

# 206
Деси...чудно си е ЧХГ-то.Айде сега се успокой и се радвай на живота.
 Two Hearts babydust7 babydust7 babydust7

# 207
  • UK
Ето ме отново.Току що ми се обадиха отклиниката -резултатае положителен , чхг-то расте, ама бавничко и незнам дали трябва да се притеснявам.Преди два дена ми беше 53,3 , а след два дни е 98.и нещо., не разбрах точно, просто се зарадвах че расте. Казаха ми в след два дена пак да пусна тест. .Според вас има ли място за притеснение или всичко ще е наред? Има ли някой , на когото също тъка бавно е растяло чхг-то?

Деси според мен е едничко ембриончета Hug ама се е  хванало Praynig Споко, само успокой душичката, защото е много важно да запазиш спокойствие Hug thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 208
Пи пИ, Морко момиче, Kоконче- много ви благодаря -успокоихте ме .Благодаря ви  Hug Hug

# 209
Деси честито и от мен!!!Момичета и аз да се наредя под прашеца,че и мен ме чакат изследвания чакам да ми дойде.Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт