Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 342
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Деси, днес ли ще пускаш отново ЧХГ. Първият тест на 12 ден ли беше? И според мен нещатата са на добре и си расте. Сега се пази много. Късмет.

# 211
Да първият тест беше на 12 ден. Пуснах вече 3-ти тест сутринта и сега чакам обаждане с резултата.
Едвам се сдържам да не им се обадя аз .Стискайте палци  Praynig
После пак ще ви пиша!!!

# 212
Да първият тест беше на 12 ден. Пуснах вече 3-ти тест сутринта и сега чакам обаждане с резултата.
Едвам се сдържам да не им се обадя аз .Стискайте палци  Praynig
После пак ще ви пиша!!!

Стискаме, стискаме!  Hug

и мен ме чакат изследвания чакам да ми дойде. 

+1

# 213
Ето ме, трети тест -чхг-244!!! Олекна ми .Благодаря на всички за стиснатите палци, за куража , за всичко. Стискам палци на всички в процедури и дано има само положителни резултати!!!!! Успех момичета  Praynig Hug Hug

# 214
Ето ме, трети тест -чхг-244!!! Олекна ми .Благодаря на всички за стиснатите палци, за куража , за всичко. Стискам палци на всички в процедури и дано има само положителни резултати!!!!! Успех момичета  Praynig Hug Hug

Лелее, Деси, това е супер резултат!  newsm44

# 215
  • UK

newsm44 newsm44 newsm44 Браво Деска и вече официално честито Hug И много да се пазиш! Момичета, успешни процедури Praynig  bouquet

# 216
Момичета, успешни процедури Praynig  bouquet[/color]

Praynig Praynig Praynig

Кокона, ти как си? Сигурно на бебчетата вече им е тясничко?  Hug

Деси, кога ще е прегледа?

# 217
  • UK
Момичета, успешни процедури Praynig  bouquet[/color]

Praynig Praynig Praynig

Кокона, ти как си? Сигурно на бебчетата вече им е тясничко?  Hug

Деси, кога ще е прегледа?

pi_pi
на тях им отеснява Crazy а на мен ми натежава, ама това са все, много и дълго жадувани и  желани неща, пожелавам ви ги от сърце Praynig Hug

# 218
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но искам да ви се похваля, че на 6 октомври родих един прекрасен син.  Cry Cry Cry Плача от радост и се моля за всички ви да изпитате това вълшебство да гушнете едно създание, а защо не и по две. Благодаря ви и за подкрепата   bouquet прегръщам ви силно Hug  Hug  Hug

# 219
  • UK
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но искам да ви се похваля, че на 6 октомври родих един прекрасен син.  Cry Cry Cry Плача от радост и се моля за всички ви да изпитате това вълшебство да гушнете едно създание, а защо не и по две. Благодаря ви и за подкрепата   bouquet прегръщам ви силно Hug  Hug  Hug

Лелееееее, как ме зарадва  само newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 мислех си за теб и скоро даже щях да питам тук, къде си и какво става с вас  bouquet

чЕСТИТО Фрозче ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ И МНОГО, МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС  bouquet Hug Hug Hug Hug!

Дай боже, всички изпитаме това щастие и вълшебство Praynig Hug

# 220
Фрозка, честито и от мен, да ти е живо и здраво и мн да ви радва.
Коконче , тежичко е но скоро 6те ти олекне.
Прегледа ми е в понеделник-21.10-Дано доки мезарадва.Нямам търпение Simple Smile. Стискам ви палци на всички и нека има само хубави новини !!!

# 221
Фрозка,4естито  bouquetбебенце!Да ви е живо и здраво.
Деси Praynig Peaceвси4ко ще е наред.
Кой ще ни зарадва скоро с бебенце ?На кого наближава термина?
Успех на вси4ки.

# 222
  Момичета ,прегледа ми мина не особено добре. Видя се полип в кухината на матката ,който може би ще забави нещата    Confused
  Д-р Минев не каза нищо конкретно ,само една ? ,но мисля че трябва хистероскопия ,нали?
  Колко време след това можем да стартираме ин витрото? Помогнете ,споделете,моля ви...

# 223
  • UK
  Момичета ,прегледа ми мина не особено добре. Видя се полип в кухината на матката ,който може би ще забави нещата    Confused
  Д-р Минев не каза нищо конкретно ,само една ? ,но мисля че трябва хистероскопия ,нали?
  Колко време след това можем да стартираме ин витрото? Помогнете ,споделете,моля ви...

ili7372 моя позната (очаква момиченце също през декември) при стимуалцията имаше полип, направиха и нещо като кюртаж newsm78 поне тя, така ми обясни и на следващия МЦ направиха ЗЕТ Hug
Тя беше пациентка на д-р Ставрев, но това едва ли има значение  Crazy

# 224
frozka ЧЕСТИТО Hug!Да ти е жив и здрав малкия.Дай Боже на всеки тази радост.Отдавна те чакам да пишеш.Сякаш вчера беше когато стояхме и в чакалнята и чакаше да ти вземат кръв за теста.Един невероятен ден.Много късмет на теб и на малкия.
Деска честито и на теб.
И на всички които са в очакване на това красиво събитие.

Общи условия

Активация на акаунт