Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте аз съм нова тук но ви чета всеки ден и се притеснявам за всяка .Сега съм след замразен трансфер и чакам кръвния тест на 20,10,2013.

# 226
 ninkka, не е лошо да разкажеш малко за себе си - на кой лекар си пациент, с какъв проблем, кой по ред опит ти е този ....  Wink
Успех!  Hug Да ни зарадваш с положителен тест!

# 227
Аз съм на 31 години пациентка съм на доктор ставрев за първи път инвитро при мен всичко е добре по мъжки фактор сме .Пункцията беше на 11,09,2013 и изкараха 4 яйцеклетки и две се оплодиха според ембриолозите са със супер качество трансфера беше отложен заради повишен прогестерон на 23,09,2013 ми дойде цикъла на вторият ден започнах да пия хапчета за подготовката за трансфер и на 08,10,2013 ми беше трансфера върнаха и двете после ми сложиха една система защото малко ми били повишени антителата иначе ставрев ми каза че имам 70 % шанс да стане но съм много притеснена защото днес на 9 ден от трансфера уринарният ми е отрицателен и постоянно плача и незнам как ще издържа до неделя .Това е за мен общо взето ако иска някой да пише ще чакам :

# 228
няма ли никой в форума да ми отговори благодаря

# 229
ninkka, рано е за уринарен тест. Не се настройвай отрицателно и не се притеснявай излишно. Кръвния тест ще е по-достоверен. Желая ти успех!  Hug

# 230
  • UK
ninkka[/b
спокойно, много е рано за уринарен на 9 ден, по-скоро кръвния ще покаже нещо, но не се отчайвай, а  запази спокойствие Hug

# 231
Здравейте,
Има ли някоя, която да е правила ин витро на естествен цикъл? Интересува ме долу- горе сумата, която излиза и как се определя? Благодаря ви.
Чета ви когато имам време, мисля ви постоянно и ви стискам палци за успехи  Hug

# 232
сигурни ли сте че е рано на 9 ден чела съм по форумите че на някой показва втора бледа черта даже толкова се отчаях че направо ми идва да зарежа и хапчетата а имах такава силна вяра че ще стана чакаме го вече 8 години

# 233
Ninkka, не бързай да се притесняваш, не се стресирай предварително- не е добре такива емоции.Успокой се и изчакай кръвния тест. Стискам ти палци и успех.Дано да ни зарадваш !!! Peace Hug
Не се отчавай толкова-пътя е дълаг и труден , но трябва да го извървим. Имай вяра, рано или късно ще се случи.

# 234
Здравейте,
Има ли някоя, която да е правила ин витро на естествен цикъл? Интересува ме долу- горе сумата, която излиза и как се определя? Благодаря ви.
Чета ви когато имам време, мисля ви постоянно и ви стискам палци за успехи  Hug

okolo 5000lv.izliza.eto malko info ot saforumka.

Тоя път ми извадиха две яйцеклетки, пункцията, иксирането (оплождането) и трансфера ми струваха 2500. Лекарствата с , които ме стимулираха бяха 305 лева. Към това като прибавим и пункцията и оплождането на едната яйцеклетка от май месец- 1600 лева ( това е без трансфер) , и лекарствата за стимулация- 375 лева, си става горе долу 5000 лева:). Тук не включвам изследванията и прегледитe.
Mnogoe skapo v Selena,az podadoh dok.za fonda tam,shte si chakam zapovedta,za samofinansirane v Selena...nqma kak da stane.Za spravka v Malinov IMSI na est.cikal e okolo 1200-1600lv.obshto.

# 235
smile_, благодаря ти много  Hug   bouquet

# 236
ninkkaспокоъно миличка....
аз съм със ЗЕТ заради висок прогестерон(6.Sunglasses и ей го на....резултата е в лентичката.
На пикливите тестове не им вярвай много-много.

# 237
благодаря ви че ме успокоихте.Морско момиче особено ти лека бременност при прави ли си уринарен преди кръвния днес отидох в лаборатория в пловдив да дам кръв за кръвен тест и лаборантката като и обясних ми каза да изчакам до неделя а за уринарния каза да не им се доверявам при някой показвали при някой не и малко се поуспокоих

# 238
Нинка,я не се стресирай,спокойно де,каквото е имало да става е станало,с нерви нищо няма да промениш.Рано е за уринарен,пък изобщо не си давай пари4ките за тях,из4акай си неделя и....стискам палци и вярвам 4е от клиниката ще ти звъннат с най хубавата вест...

# 239
Фрозка честита рожба. Живи и здрави мила.
Или да ти кажа минах 2 хистероскопии, но аз нямах полипи. Хубаво е да стартирате след цикъл, два. Поне така ми казваха.
Нинка успокой се. Не е гаранция теста от аптеката. Изчакай си кръвния тест. Повярвай половината момичета сме минали по този път. Късмет.

Общи условия

Активация на акаунт