Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 368
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
"Дидка,4естито..Докато асимилираш Very Happyще си ве4е с беб4е в ръце,или пък 2 Praynig" - Благодаря ти Пантерке Hug
Днес пет дена след първия кръвен тест със стойност ЧХГ-255 си направих още един кръвен, за да се поуспокоя, че нещата са ок и ЧХГ-1222!!!!!!!!!!!!!!! по-добре се чувствам май маистина расте нещо в мен, нищо че нямам никакви симптоми, освен съвсем леко чувствителни гърди и по-тъмни зърна!? Придърпвания и бодежи имам много рядко и са лекички - това е за сега положението и чакам 28,11,13г. прегледа за сакчета!!??

# 361
"Дидка,4естито..Докато асимилираш Very Happyще си ве4е с беб4е в ръце,или пък 2 Praynig" - Благодаря ти Пантерке Hug
Днес пет дена след първия кръвен тест със стойност ЧХГ-255 си направих още един кръвен, за да се поуспокоя, че нещата са ок и ЧХГ-1222!!!!!!!!!!!!!!! по-добре се чувствам май маистина расте нещо в мен, нищо че нямам никакви симптоми, освен съвсем леко чувствителни гърди и по-тъмни зърна!? Придърпвания и бодежи имам много рядко и са лекички - това е за сега положението и чакам 28,11,13г. прегледа за сакчета!!??
Hug smile3501
Дидииии, май, май са  twin_neutral твоите "НЕЩО" smile3521
Много се радвам, миличка  bouquet

# 362
Зравеите момичета.Престой ми инвитро.На 12 ноември бях при доктор Ставрев.Видя ме и каза да пускам изследванията.Каза че всичко е ок на втория ден  от Цикъла да отивам да започваме.Когато  пуснах изследванията беше ми 20 ден.Всичко е ок с секретите,но  сега се притеснявам че ми закъснява(днес ми е 31 ден).Кои знае кога ще ми дойде,след още няколко дена.Притеснявам се това да не ми провали нещо опита като ми изтече давността на секрета преди трансфера.Да ли ще започна процедурата и по време на процедурата ще ме накарат да пусна още един път секрети.Ако може момиче което е имало същия проблем като мен да ме посъветва как е било при нея. newsm12 smile3506

# 363
  • UK
marina1111
мен ме бяха изтървали за тези секрети  Mr. Green и деня преди започване на процедурата, ми ги пуснаха и станаха за екстремно време резултатите, че всички бързахме. Не го мисли отсега, те си знаят работата и ще ти кажат нужен ли е нов Hug

# 364
Здравейте на всички,момичета Simple Smile
Диди ЧЕСТИТО!Много се радвам за теб.Пожелажам ти близначета момче и момиче Simple Smile.В четвъртак пиши пак.

Руммми стискам ти палци и на теб скъпа.Вярвай,че всичко ще е ОК.

Обичам ви всички и ви желая успех Simple Smile

# 365
Momicheta kakva e cenata za kruvnite izsledvaniq I koga stavat gotovi?

# 366
  • UK
Momicheta kakva e cenata za kruvnite izsledvaniq I koga stavat gotovi?

Може би, вече да има промяна в цените, но и зависи за кои кръвни става въпрос, ако е за серологията при нас към дата април месец бяха по около 150 лева на човек Peace
Бързо излизаха резултатите, не мога да се ангажирам да посоча някакъв срок  Crazy

# 367
Днес се роди едно Селенско бебе, чак в Америка  Heart Eyes

# 368
  • Пловдив
sigma  smile3501  love001 newsm32 Да Ви е живо и здраво бебчето!!!!

# 369
Dnes hodih kravnite izsledvaniq za hormonite sa 165lv. Zapazihme chas za drugiqt chetvartak za cvetna snimka moje li nqkoi da mi obqsni ako e pravil razbrah samo che e s upoika I prestanah da slusham nali sam si strahliva Simple Smile

# 370
Зравейте момичета.Малко нувини за мен да ви дам.Днес ми е 3 ден от цикъла и започнах стимулацията.Малко се изнервих днес в клиниката от 9 часа чакам в тая клиника и отидох на работа чак в 12 без 20. smile3518Направо ми побеля косата ама нали е за добро.Имали девойчета като мен в момента да са в стимулация.Аз съм при Д-р Ставрев.Успех пожелавам на всички и се надавям този път нещата да се получат и да се похваля с 2 огромни черти EFP luvbed

# 371
Здравейте,аз също ще правя инвитро процедура ,искам да попитам задължително ли се прави цветна снимка преди процедурата?Аз имам правена лапароскопия в Селена преди година дали ще е нужна пак цветна снимка?
Благодаря ви!

# 372
 marina1111......ох  още колко има да чакаш  Grinning зареди се с търпение защото резултата си заслужава

# 373
  • Пловдив
marina1111........ стимулация в Селена също дават болничен без проблем именно, защото много се чака пред манипулационната,а  и  към края й изобщо не е хубаво да се претоварваш.
Аз вчера бях на първия преглед и видяхме голям плоден сак вътре с ембрион /черно петънце с две бели точки в него/ - това представлява, но доктора ми обясни....всичко е наред като гледа и даже ми вика, "може вече да ти честитя, но нали знаеш до края на 3 месец е рисковано и трябва много пазене"
Та бебето е едно за сега, освен по-късно ако не се появи още едно да ни изненада............. Та така е при мен положението и сега започвам голямото чакане отново, но за сърдечна дейност чак до 16.12.13г
 На всички тук много стиснати палци и късмет във всички начинания и наистина както казва моята приятелка морското момиче резултата си заслужава!

# 374
Дидкаааа,браво момиче!!!
Зарадвах се и се поуспокоих.Айде сега налягай си парцалите в къщи и всичко ще е наред.Прегръщам те!!!

Общи условия

Активация на акаунт