Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета, в момента съм в болницата -два часа след трансфера и чакам да забременея  Joy Praynig  Успех на всички бебеправещи   bouquet

# 346
Rummmy Пожелавам ти успех.Аз тази седмица чакам да ми  доиде и аз стартирам процедурата. Hug

# 347
Uspeh stiskam palci  Praynig

# 348
  • Пловдив
newsm51  love001 Благодаря Ви на всички за пожеланията и стиснатите палци! Днес бях в болницата за кръвния тест и резултата е ЧХГ - 255 много положителен, акушерката ми каза, че може и да са 2 броя! Не знам още какво става и не мога да го асимилирам..........май ще се зарадвам и ще повярвам чак след 10дни когато доктор Матев ме прегледа и види с очите си, че всичко е ОК и ми го потвърди! До тогава ще продължавам да въздишам дълбоко.........
На влизане се видях с мъжа на Румито, който е беше завел за трансфера и като се сетих как заедно си взехме заповедите в София, ние точно и там се запознахме  Grinning Дано и тя след няколко дена е с  EFP newsm17  love001

# 349
newsm51  love001 Благодаря Ви на всички за пожеланията и стиснатите палци! Днес бях в болницата за кръвния тест и резултата е ЧХГ - 255 много положителен, акушерката ми каза, че може и да са 2 броя! Не знам още какво става и не мога да го асимилирам..........май ще се зарадвам и ще повярвам чак след 10дни когато доктор Матев ме прегледа и види с очите си, че всичко е ОК и ми го потвърди! До тогава ще продължавам да въздишам дълбоко.........
На влизане се видях с мъжа на Румито, който е беше завел за трансфера и като се сетих как заедно си взехме заповедите в София, ние точно и там се запознахме  Grinning Дано и тя след няколко дена е с  EFP newsm17  love001
newsm51 Диди, пуснах нуяколко радостни сълзички  Heart Eyes Много ме зарадва  Simple Smile Ти си въздишай, но без никакви съмнения...  newsm17

# 350
Браво Дидка, резултата ти е страхотен. Късмет и на Руми и другите момичета.
Приятен ден на всички и успешна седмица  Simple Smile Simple Smile

# 351
Браво,Дидка чудесен резултат!Rummy стискам палци!

# 352
Дидкааааа-ти си моята гордост!!!Радвам се от сърце за Вас със Венци.
Пожелавам ти от тук нататък всичко да ти върви много леко,гладко и безпроблемно.Прегръщам те!

# 353
Браво  Дидка, ще видите и плодно/и сакчета след 10 дни. Почивай си и само положителни мисли  Hug

Руми, стиснати палчета на теб  Hug  Praynig

# 354
  • UK
Здравейте момичета, в момента съм в болницата -два часа след трансфера и чакам да забременея  Joy Praynig  Успех на всички бебеправещи   bouquet

Успех и от нас  Hug thumbsup babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

newsm51  love001 Благодаря Ви на всички за пожеланията и стиснатите палци! Днес бях в болницата за кръвния тест и резултата е ЧХГ - 255 много положителен, акушерката ми каза, че може и да са 2 броя!

Браво! Страхотни новини! Само такива искам да чета  Hug

# 355
Момичета преди кръвните изследвания трябва ли да не ям или да не пия кафе?

# 356
  • UK
Момичета преди кръвните изследвания трябва ли да не ям или да не пия кафе?

Зависи за кои кръвни се отнася, ако е за хормони не  е нужно на гладно и жадно, но ако е за тези на ЩЗ и за ПКК -да  Peace

# 357
Здравейте искам да попитам някоя от вас била ли е при док. Матев и какви са впечатленията й от него, дали има желание да се бори с нас ако сме тежки случай

# 358
Здравейте искам да попитам някоя от вас била ли е при док. Матев и какви са впечатленията й от него, дали има желание да се бори с нас ако сме тежки случай
аз съм от тежките пациентки на Д-р Матев и ето виж до къде ме е докарал  Rolling Eyes
също и Дидка е негова пациентка и сигурно още много дето не ги знам...
Със сигурност не е от хората който ще те заблуждават и да ти губят времето
Какавото и да решиш ти пожелавам успех

# 359
Дидка,4естито..Докато асимилираш Grinningще си ве4е с беб4е в ръце,или пък 2 Praynig.
Руми,успех !
Кокона,Ив4е,Морско моми4е,как сте ?напреднали доста ленти4ките ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт