Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 392
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Dida771, силно стискам палци и на ръцете и на краката и ти пожелавам успех  Hug

# 331
Dida771, имаш стиснати палци и от мен. Наистина след всичко това , което си преживяла заслужаваш не6то хубаво вече. Да те питам след колко време след извънматочната направи пак опит, за6тото и аз сега Октомври , когато направих четвъртия ми опит - беше извънматочна и се наложи да махнем беб4о?

# 332
# 333
dida771 стискам ти палци и аз.Този път всичко ще е ОК,вярвай в това.Чакаме с нетърпение да се похвалиш с  EFP

# 334
  • Пловдив
 Благодаря Ви момичета! На всички Господ да ни помага! Аз изведнъж се разболях и то без да съм излизала от нас - не е сериозно според мен, но е настинка. Това означава, че продължавам само с урините тестове до неделя и никакво излизане от нас /така ми заеви мъжа в къщи/.

P.S. Моята извънматочна беше преди 2 години и от спонтанно забременяване, на 45тия ден беше операцията, нямах спукване на тръба и усложнения и ми казаха пазене  3 месеца и отново мога да почна опити, но вече с 1 тръбичка. След това дълго време не ставаше и реших след около 1год. да проверя останалата тръба как е и направих цветната снимка. Д-р Матев си ми е прави. Трудно пропусна до яйчника контраста и не се изля в коремната кухина. Разбрахме се като ми дойде да му се обадя за лапаро. В същия месец след ЦС не ми дойде а имах +тест, тръбата сигурно се е продухала и е минала яйцеклетката. На 36ти ден си ми дойде, а имах ЧХГ 30 и след 48часа ЧХГ 18.....та доктора каза мисед аборт. Отложихме лапарото и решихме да продължим още малко с опитите по естествен път. Преди това пуснахме документи за фонда и така и си дочаках първия опит - този в момента.

# 335
Dida771, стиснати палчета и от мен. Hug

# 336
Диде стиснати палци и от мен! Simple Smile

# 337
Дидка  и от мен  имаш палчета   newsm17 Praynig  

# 338
Дидииии,
Господ си знае работата, всичко ще е наред  Hug Целувки и много, много, много ще се моля за теб...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 339
  • UK
dida771 Hug

Много палчета и от нас  Praynig Praynig Praynig

Ками   bouquet

# 340
Момичета, на днешният ден преди една година направих първия си ЗЕТ, на същия този ден тази година, моето слънце става на 4 месеца. Безкрайно съм щастлива!Благодаря на екипа на клиниката и най- вече на доктор Ставрев   bouquet Пожелавам на всички вас нещата да се случват по най- бързия и най- безболезнения начин, за да изпитате щастието ми. Успех на всички  Hug  Hug  Hug

# 341
И аз стискам палци Simple Smile ние днес ходихме да получим резултата от спермограмата и среща с доктора,той каза,че резултата е много добър и ми каза,че ще успеем. Много съм щастлива

# 342
Здравейте моми4ета.Влизам да пожелая успех на вси4ки ,и да знаете 4е ви стискам палци ! Hug

# 343
Дами не ми се смейте много,но как да си следя овулацията на купила съм си тестове за овулацията,но нещо не им вярвам много

# 344
Здравейте на всички момичета! Днес ми е 9ти ден от ЕТ и сутринта си направих уринен тест, на който му се появи бледа втора, но видима чертичка  newsm78 не знам какво да мисля и да правя, но утре отивам на кръвен/10ти ден от ЕТ/, а смятам в неделя на 17,11,13г. когато ме викат в Селената за тест - резултата да го използвам евентуално, за да се разбере нараства ли и как нараства хормона Praynig newsm17 моля се този път да имам късмет и наистина да ми се случи нещо хубаво- след извънматочното и спонтанния мисля, че е време да се зарадвам и аз в тоя живот.........Моля Ви всички да се помолите за мен и да ми стискате палци! Аз също го правя за вас. Утре съм на кръвен и дай боже един хубав резултат!   newsm17 Hug
dida771 стискам силно палци.Не бях влизала скоро,но точно на време се включвам.УСПЕХ!!!  Praynig Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт