Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Момичета трябва ли да запазвам час за спермограма?

# 316
Аз пак почвам с мойте въпроси:) за което извинете ме,но за първи път тръгвам по този път и много неща не са ми ясни. Ако някои може(и му се занимава:)) да ми обясни целият цикъл от първият преглед до дай Боже бебчето. Болезнени ли са процедурите,трябва ли да лежа там,колко време минава от изследванията до опитите и такива неща:) Благодаря ви предварително

# 317
За спермограма се запазва час.

# 318
Silvana I Niki....трябва да запазиш час за спермограмата-обади се по телефона

# 319
Благодаря ви момичета запазихме час за утре,още една крачка към успеха дано да не ее много лоша спермограма та на мъжът ми  #Crazy

# 320
  • Пловдив
ili7372, във всяка болница, епикризите се пишат по шаблон. Променя се само това, което е направено, другото е еднакво. В този ред на мисли, щом са имали много работа, може изобщо да не е писана епикриза, а да е използван шаблона във вида, в който е. Това не е чак толкова фатално, защото докторът ще го направи както трябва. Относно полипа. Д-р Минев да види полип, който при хистерото да го няма......няма да го повярвам никога. Освен това, при премахването на полипа на сестрата на мъжа ми, той задължително се праща за хистологично изследване и резултатът се нанася в епикризата. Как ще стане това без полип.  Rolling Eyes Изчакай си резултатите, вземи си коригираната епикриза и чак тогава решавай какво да правиш. От съмненията никой не може да те спаси, освен ти самата. Успех.  Peace

# 321
  В 17ч ,като си тръгвах се качих при него и той го каза това,че е нямало полип.Аз епикризата   още не съм я получила.Ще ми я пратят днес по пощата,заедно с болничния.А в събота поисках нова среща-преглед ,където ме прегледа отново и каза ,че ако не съм получила епикризата ,да не я взимам ,че била Невярна.(  Беше зъдържал и диска от хистероскопията... )
 Сега разбра ли razel_dazel   ? Не си мисли ,че пиша свободни съченения. Сменила съм клиниката  за   по-добро ,значи им вярвам ,но това което се получи ,ме разколеба доста.

# 322
  • Пловдив
Далеч съм от мисълта, че пишеш свободни съчинения. Опитах се да обясня как се пишат епикризи. Детето ми беше оперирано в държавна болница, получи усложнения......които никъде не бяха отразени в епикризата. Получихме стандартния шаблон.  Peace

Затова ти писах да изчакаш и да видиш какво пише в епикризата и тогава отново да коментираш с доктора какво е казал и ако написаното се разминава с казаното, да попиташ защо се получава това разминаване. Иначе, колкото и да е клише, щом не се чувстваш добре в тази клиника и при този лекар, сменяш ги и така. За съжаление от прочетеното във форума, във всички клиники организационните неуредици са доста. Не ги оправдавам, но е факт.  Peace

# 323
 С риск поста да стане по-дълъг ще кажа :
      -Някога (2001) в зората на ин витро процедурите,беше и моето първо , и      успешно ин витро. 
       Тогава бях с едно момиче ,живеещо в Италия ,където имаха право на 5 опита платени от            държавата.Та тогава казваше ,че всичко е  като на конвейер ,а тук се работи добре.Но това беше в 2001г!
 Сега ,тук при нас се получава същото ,кой каквото и да ми казва.Минала съм през всичко,смених клиниката за  по-добро...И при 4 месеца прегледи нищо,накрая полип ,накрая го няма....???!!!

Тя Заповедта си тече ,няма време за промяна .
        Дано всичко завърши добре !!!

p.s. Край !!!Нямада коментирам този въпрос повече!!!

# 324
Хубав и усмихнат ден момичета. Късмет на всички в процедури.  Simple Smile
Ками прегръдкии мила   Hug Hug

# 325
Здравейте момичета.  Hug
Искам да попитам момичетата минали през това в клиниката- трабва ли ми направление за Диагностична ХИСТЕРОСКОПИЯ? Каква упойка се слага и колко време се остава ( че вече прочетох какви ли не дивотии и ми се ще да имам по-точна информация)?
На мен ми я назначи д-р Ставрев, с оглед на това, че имам един неуспешен опит ин-витро в друга клиника.

# 326
 Последно 7.11 ,не ми искаха направление.

Упойката е за около 20-30 минути и най-късно в 17ч си тръгваш.

# 327
Здравейте момичета!Много ама много се радвам,че ви има всички вас.Много е хубаво така да си споделяме и да се посъветваме.Darche 27,dida771,и морско момиче много се радвам,че ми отговорихте.Радвам се да чувам такива хубави неща за Д-р Матев.
Аз отивам при него ве4е от 1 година,правихме 3 инсеминации сега се приготвям за 4-то(последно)Така трябвало да бъде за подаване на документи за фонда.Честно да ви кажа много съм разочарована от тези инсета,май са само губене на време и харчене на излишни пари.Както и да е -гледам смело напред и вярвам,че някой ден чудото ще се случи.Дай Боже всички да успеем да сбъднем мечтите си Simple Smile

# 328
AZ napravih 6 inseminatsii i 6 bqha ne uspe6ni.S ne izqsnen harakter sme.I az mislq 4e nqma smisal ot insiminatsii te.gubene na vreme.

# 329
  • Пловдив
Здравейте на всички момичета! Днес ми е 9ти ден от ЕТ и сутринта си направих уринен тест, на който му се появи бледа втора, но видима чертичка  newsm78 не знам какво да мисля и да правя, но утре отивам на кръвен/10ти ден от ЕТ/, а смятам в неделя на 17,11,13г. когато ме викат в Селената за тест - резултата да го използвам евентуално, за да се разбере нараства ли и как нараства хормона Praynig newsm17 моля се този път да имам късмет и наистина да ми се случи нещо хубаво- след извънматочното и спонтанния мисля, че е време да се зарадвам и аз в тоя живот.........Моля Ви всички да се помолите за мен и да ми стискате палци! Аз също го правя за вас. Утре съм на кръвен и дай боже един хубав резултат!   newsm17 Hug

Общи условия

Активация на акаунт