Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 397
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Честито, tanja_k , дано всичко да е наред за напред. Успех! Наслаждавай се максимално!
Аз отидох преди два дни да започвам стимулация, но на доктора не му харесаха хормоните и ме върнаха. Ще ходя другия месец, дано всичко да е наред тогава.

# 301
Здравейте момичета, да се похваля и да пожелая на всички много късмет и успех. Днес мина 1-ят ми преглед и видяхме 2 плодни сакчета с тупкащи сърчица. Мног съм развълнувана и щастлива и дано всичко за напред да е наред. Още веднъж успех на всички момичета. Заслужавате го  Hug
Честито tanja_k и лека до края!

# 302
  • Пловдив
tanja_k  Hug Peace Браво на теб!
 Жужулинчоооооооооо не ми се карай аз съм  си в лелото с лаптопа ,а сестрами е дошла да ме гледа и да ми помага първите дни! Морската мацка как не ми се кара, а ми планира излизания и кефчета Grinning Всички около мен ме наказват в леглото Stop и освен до 00 никъде не ме пускат.   love001  love001  love001  loveuuu обичам си ви всичките и многоо сбъднати мечти на всички и аз продължавам да лежа за сега! Само искам да ви кажа, че незнам от какво ме боли кръста и корема доста често: дали от лежане или от ембрионите Joy Thinking newsm78

# 303
Дидка...това с кръста е от лежането(от опит ти го казвам)

# 304
  • UK
Здравейте момичета, да се похваля и да пожелая на всички много късмет и успех. Днес мина 1-ят ми преглед и видяхме 2 плодни сакчета с тупкащи сърчица. Мног съм развълнувана и щастлива и дано всичко за напред да е наред. Още веднъж успех на всички момичета. Заслужавате го  Hug

Честито и от нас  Hug Сега, да се пазиш много  Hug Успех на всички момичета  Hug Praynig

# 305
Здравейте мили дами,нова съм и във форума и в инвитро начинанията,но винаги като имам въпроси вашите разговори са ме спасявали Simple Smile  Мъжът ми има проблем и решихме да започнем с ин витро или ин семинария насочихме се към Селена. Днес ходихме само да се срещнем с лекаря и да насочим час за сперматограма,така,че накратко ме интересуват мненията ви за там и др.Ставрев и като цяло какво ме чака. Благодаря ви предварително

# 306
Здравейте мили дами,нова съм и във форума и в инвитро начинанията,но винаги като имам въпроси вашите разговори са ме спасявали Simple Smile  Мъжът ми има проблем и решихме да започнем с ин витро или ин семинария насочихме се към Селена. Днес ходихме само да се срещнем с лекаря и да насочим час за сперматограма,така,че накратко ме интересуват мненията ви за там и др.Ставрев и като цяло какво ме чака. Благодаря ви предварително

Добре дошла Силвана  Hug И аз днес бях там около 11:00 ч. може да сме се видяли. Не се тревожи при Д-р Ставрев в Селена си попаднала на точното място - Не е от най-разговорливите и обяснителните но знае какво прави.  Grinning Успех  Hug

# 307
Да и аз забелязах,че не ми се обяснява много Simple Smile ,но пък беше много укоръжителен и ми вдъхна доверие

# 308
Здравейте милички,виждам че има доста нови момичета,пожелвам им успех Praynig Praynig Praynig само с положителни тестчета.Ивче къде си,как си???ще взема да ти звънна да те чуя.Коконче много сте пораснали,как се чувстваш?Ние бандата с близнаци тршбва да си ударим една сраща живот и здраве.Прегръщам те силно Hug Hug Hugсмела мами ще си.  bouquet  bouquet  bouquet

# 309
Зравей те  дами.Силванче аз също съм при Ставрев.В  вторник имам час при него.Ще ме види и най вероятно ще пускаме предварителни изследвания.До края на месеца най вероятно започвам опита.Имали момичета който са като мен на които им престои този месец опит.Успех на всички пожелавам. smile3503 newsm32

# 310
  Момичета ,завърнах се от Селена след хистероскопия...преди ин витро.
  За жалост се оказах жертва на работата на  конвейер.Извинявам се за грозния израз Embarassed
  Не знам дали е спам или не ,но ще кажа само,че смених клиниката за по-добро , а получавам...съмнения...Процедурата беше в четвъртък,за полип...оказа се ,че няма.А като крайна находка ,уж еднорога матка...НЕ се съгласих с това и поисках в събота нова среща с доктора,след което се оказа ,че епикризата ми е НЕвярна?!
 Искам(исках  )да продължа , но съм объркана ...Дайте съвет ,помогнете ми ,моля...

p.s.В четвъртък имаше много операции 8-9 ,но не мисля ,че това е оправдание...

# 311
Здравей Marina1111,утре ще звънна за час за вторник или сряда за спермограма и другите изследвания и трябва до края на месеца и ние да сме почнали вече:) стискам палци

# 312
  За жалост се оказах жертва на работата на  конвейер.Извинявам се за грозния израз Embarassed
  Не знам дали е спам или не ,но ще кажа само,че смених клиниката за по-добро , а получавам...съмнения...Процедурата беше в четвъртък,за полип...оказа се ,че няма.А като крайна находка ,уж еднорога матка...НЕ се съгласих с това и поисках в събота нова среща с доктора,след което се оказа ,че епикризата ми е НЕвярна?!
 Искам(исках  )да продължа , но съм объркана ...Дайте съвет ,помогнете ми ,моля...

Със сигурност това не може да е оправдание,съвети не смея да давам.УСПЕХ,каквото и да решиш!

# 313

Аз съм бивша пациентка на Селена и се включвам да те успокоя. Преди 2 години и половина и на мен ми се случи същото - на мъжа ми след диагностична лапароскопия са казали, че всичко е ок, а в епикризата пишеше, че съм с две непроходими тръби и други страшни работи  Mr. Green. Стават грешки, лошото е, че така или иначе не ми дадоха запис от операцията и до момента си имам съмнения, кое е вярно - това, което са казали на мъжа ми или това, което пише в епикризата.
Не мога да ти дам съвет, но просто исках да те успокоя. Успех ти желая  Hug

# 314
  Минев ,  в 17ч ,като се качих при него ми каза това за еднорогта матка...
 Не искам  да пиша дълъг пост ,но аз имам лапароскопия ,раждане ,абразио ,5 опита ин витро...досто дълга мед.документация.  И това ,което ми каза ме шокира... 24ч сън не ме хвана и в петък му звъннах отново за среща в събота.Тогава ме прегледа отново  и сподели Confused  ,че ако не съм си взела епикризата ,да не я взимам ,че била НЕвярна?! ...И ,че и хистероскопията е била излишна...Е,какво правим??!!  Ама 450 лв не са ми излишни,нали?
...За жалост цялата история от 7ч - 17 беше   обидна !!!

Общи условия

Активация на акаунт