Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Правих през 2012-та, и резултата е проходими тръби, но в едната има нещо като джоб, другата е нагъната и малко нависоко, казаха ми, че трябва да я направя с упойка и под нялагане за да се види този джоб дали не е хидросалпингс. Иначе се подготвям за икси евентуално през февруари.

# 421
  • UK
Здравейте,
предстои ми цветна снимка с упойка в Селена в понеделник, може ли някоя която е правила да ми разкаже малко за процедурата, имам предвид приготовленията преди упойката, защото после нали ще спя Simple Smile. А също така как сте се чувствали след снимката, има ли болка, много ли е силна, и от след упойката също.
Благодаря предварително, на който реши да ми отговори.

Спокойно, аз съм правила там ЦС моята беше с лека венозна упойка. Най-големия ми проблем се оказа поставянето на абокада.
Нищо не усетих, докато ми кажат да им съобщя, че ми се спи Crazy и вече ме събудиха, че всичко е минало и е ОК.
После малко поспахме в стаята и си тръгнахме. Имах аз, малко болки (тип менструални) вечерта след снимката, звъннах на д-р Ставрев и си пих Но-шпа и едни свещички Профенид ми препоръча да си сложа, но аз нямах в себе си ииии ми мина. На др ден бях тип-топ
Hug

# 422
Благодаря ти drazena.

# 423
kokona20, а тоалетите и почистванията преди упойката или след като я сложат ги правят, че те на мен са ми най-неприятни Simple Smile лиготия голяма май съм...

# 424
  • UK
kokona20, а тоалетите и почистванията преди упойката или след като я сложат ги правят, че те на мен са ми най-неприятни Simple Smile лиготия голяма май съм...

Честно да си призная незнам, заспах и нищо не помня  Crazy Освен, че ме събудиха и ми казаха, че всичко е ОК Peace

# 425
О супер, мерси много Simple Smile

# 426
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала в темата, но редовно ви следя. Радвам се и страдам за всяка една от вас Hug
ИКСИ, много се натъжих от развитието на нещата при теб, но както и момичетата са писали, смело напред, светът е пълен с мъже, а и има и други начини една жена да стане любяща майка на едно малко същество.  Hug
Аз правих цветната снимка без упойка и ми откриха хидросалпингс- последва лапароскопия. За мен болката не беше чак толкова нетърпима, защото все пак е за няколко секунди.
Гигааа Hug, как са твойте съкровища? Ние сме в трескава подготовка за рожден ден тип "сватба"  Wink по настояване на баща му. Първо детски и после почерпка с приятели. Баща му на Ивко искал да почерпи, че и двамата сме оцелели при раждането. Не съм коментирала в темата, но аз преживях доста тежко, животоспасяващо секцио, от което имам и последствия, нооо това вече е в миналото. Радвам се на всеки ден и на малкия си борбен юнак. Не губете надежда и независимо през какво трябва да преминете, никога не се отказвайте! Целувки и прегръдки за всички! Hug

# 427
Миналата седмица правих цветна снимка в Селена,много ме беше страх,но се заинатих и я направих без упойка боли 10секунди,а цялата процедура беше за не повече от 5мин. По гадно беше като ми вземаха кръв преди снимката напукаха ми вените и те боляха. След снимката станах и си тръгнах резултатите са добри слава богу,но аз останах много разочарована от др.Ставрев и сега се чудя доктора ли да сменям или клиниката

# 428
Миналата седмица правих цветна снимка в Селена,много ме беше страх,но се заинатих и я направих без упойка боли 10секунди,а цялата процедура беше за не повече от 5мин. По гадно беше като ми вземаха кръв преди снимката напукаха ми вените и те боляха. След снимката станах и си тръгнах резултатите са добри слава богу,но аз останах много разочарована от др.Ставрев и сега се чудя доктора ли да сменям или клиниката

Silvana, защо си разочарована от Ставрев,дай малко повече информация?

# 429
george, и нашия РД се очертава да е от същия ТИП  Crazy , ама как няма при условие че ги чакахме толкова години. Радвам се, че сте добре ... и занапред да сте така. Човек забравя през какво е минал, щом погледне очите на децата си, тогава дори най-мъчителните моменти избледняват и е мнооого щастлив.  Grinning Grinning Grinning
Пожелавам нашето щастие да споходи всяка една от вас, която дава мило и драго за да сбъдне най-съкровената си мечта! Успех и силна вяра момичета, имате моята 100% подкрепа  Hug Praynig

# 430
Да се присъединя и аз към въпроса към Silvana, какво не ти хареса при Ставрев, защото и на мен ми предстои в понеделник снимка при него, а и по принцип към него съм се ориентирала.

# 431
Ами аз май от началото не ми допадна,но все пак ми трябваше лекар не приятел,два месеца откакто съм там го видях 3 пъти в които нищо съществено не каза. Първо направихме спермограмата на мъжът ми която не е зле после за една седмица три пъти ми вземаха кръв(никой не ми обясни защо )доктора така казал,после след два ехографа на който ми обяснява колко добре ми били тръбите и имало проходимост от лаборантки те научих,че ми е назначил цветна снимка и нея преживях,резултатите от снимката били чудесни всичко ми било наред,но да сме направени лапароскопия ей така нищо не сме губели??? Вчера ходихме и за 10 минути консултация не каза нищо всичките ми въпроси останаха с половинчати отговори точно на конвеир се почувствах,питах го защо той не направи цветната снимка след като изрично бях помолила да е тои и в деня на снимката ми съобщиха,че не бил в гада ами да не е поемал ангажимент и естествено за това време платихме към 2000лв и още неща който не ми вдъхнаха доверие в нвго

# 432
Да, определено правилно си се ориентирала, сменяй го, аз бих си отишла още щом ми каже, че са ми проходими тръбите само като ги гледа на ултразвук...

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 12:30 от tiqlozanova

# 433
Silvana I Niki.....чудя се каква е тази ЦС за 2000 лева?
Момичетата,който ти вземат кръв са акушерки,а не лаборантки.
Като са ти взимали кръв три пъти за една седмица мисля,че е логично ти да се поинтересуваш защо!

От друга стана мисля,че доктора трябва да те кара да се чувстваш уверена и спокойна,а не да те дразни.Трябва да ти обяснява дори без да си го попитала-поне моят Доктор Матев е така.
Каквото и да решиш аз ти пожелавам успех  preggo babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 434
Аз да събера малко прашец от морско момиче newsm79
george_80, giga82, да са ви живи и здрави дечицата, много радост и щастливи моменти Ви пожелавам.
Silvana I Niki, кофти се е получило при теб, но според мен изчакай малко. Виж как ще продължат нещата. И на мен д-р Ставрев не ми обяснява много, дори почти нищо, но от една страна го разбирам, зашото има доста работа. Само мога да ти кажа, аз в момента съм в процедура, преди да започна ми правиха доста изследвания. Някои от тях си мислех, че дори не ги гледат. От както съм започнала виждам, че всичко се има в предвид. Доктора е направил индивидуална схема, която е в синхрон с акушерките и всички останали. Аз съм изумена. На въпросите, които не задавам на доктора, ми отговарят акушерките - момичетата, които взимат кръв и поставят инжекциите. Те са много мили и отговарят с готовност.През цялата стимулация доктора ме гледа и единственото, което казва е: добре си, продължаваме. Тава ми е достатъчно. Успех ти желая и избери това, което е добре за теб и твоето спокойствие!
Момичета стискайте палци, ако всичко е наред, отивам на пункция в петък.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт