Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • In a surreal moment!
Благодаря за подкрепата, мили момичета, знаех, че ще я намеря и за това след като премина отрицателната енергия веднага ви писах.
Вече съм добре - физически и психически.
Да, силна съм! Да, имам вяра! Да, под това небе все още се намират мъже ,за които семейството и децата са важни. Търся го, има избор, дано скоро да открия най-точния.
Ще споделям, не мога без вас!
Целувам ви!

# 406
vivili6  Heart Eyes , мисля, че най светлите дни от живота ти - предстоят. Огромен късмет ти пожелавам, ти го заслужаваш!!!
 ZU-555 Благодаря!!!  Hug

# 407
ЗДравейте, мога ли да ви попитам нещо? Предстои ми инвитро и д-ра ми изписа ДХЕА. Някой знае ли кой ДХЕА да си купя,като има и 7-кето ДХЕА?

# 408
DA vi se pohvalq.utre e moita puktsiq. baby_neutral

# 409
ЗДравейте, мога ли да ви попитам нещо? Предстои ми инвитро и д-ра ми изписа ДХЕА. Някой знае ли кой ДХЕА да си купя,като има и 7-кето ДХЕА?

И на мен ми го изписаха, аз си взех на Биогейм DHEA-B (този специално е 50 mg), още в аптеката се обадихме на доктора и той потвърди че това е верния препарат. Няма значение на коя фирма е, трябва да бъде точната съставка Dehydroepiandrosterone.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 16:42 от amini

# 410
marina1111стискам ти палци. Да пишеш как е минало. На кой ден ти е пункцията? На мен утре  ми слагат седмата инжекция, та се чудя, колко още време има до пункцията. Днес ме извикаха два пъти и ми слагаха някаква инжекция, която е свързана с ЛХ. Утре ще ми вливат система, заради НК клетките. Това от мен.

# 411
vanini81 мойта стимулация беше 9 дена.На 12 ден ми е пункцията.При първия си опит и на мен ми бяха покачени енка клетките.Тогава и на мен ми правиха вливка.Успех ти пожелавам.

# 412
Зравейте и от мен.Днес ми беше пункцията.Извадиха ми 21 айцеклетки.Утре ще ми кажат колко са се оплодили.За съжаление този месец няма да мога да си прибера бебоците.Някакъв хормон ми се покачил. CryЗатова след някои друг ден ще ми кажат колко са замразили.Казаха ми след 10 дни доктора да ме види и да каже да ли с следващия цикъл ще има трансфер.Каза ми акошерката че се започвало от 2 ден на цикъла някви хапчета и на 17 ги връщали.Можели  някои момиче което е било с трансфер с замъзени ембриони да ми обясни подробно на кои ден почваш лекарства,как се пият,колко прегледа имаш.Малко по подробно ако може да ми обясни че аз не съм на ясно.

# 413
  • UK
marina1111 thumbsup babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

ИКСИ  Hug Hug Hug Hug

На всички много палци от нас  Hug

# 414
marina1111, браво. Стискам палци!

# 415
Зравейте и от мен.Днес ми беше пункцията.Извадиха ми 21 айцеклетки.Утре ще ми кажат колко са се оплодили.За съжаление този месец няма да мога да си прибера бебоците.Някакъв хормон ми се покачил. CryЗатова след някои друг ден ще ми кажат колко са замразили.Казаха ми след 10 дни доктора да ме види и да каже да ли с следващия цикъл ще има трансфер.Каза ми акошерката че се започвало от 2 ден на цикъла някви хапчета и на 17 ги връщали.Можели  някои момиче което е било с трансфер с замъзени ембриони да ми обясни подробно на кои ден почваш лекарства,как се пият,колко прегледа имаш.Малко по подробно ако може да ми обясни че аз не съм на ясно.
Ние бяхме с замразен трансфер,на следващия цикъл.Лично на мен от 14тия ден ми почнаха лекарствата и на 17тия ден от цикъла ми беше замразения трансфер,те ще ти обеснят за лекарствата при всеки мисля е индивидуално. Мисля,че ходих на 3-4прегледа.Simple SmileУспех Praynig

# 416
marina1111, може ли да обясниш как преминава всичко около пункцията. Ако всичко е наред, моята е в петък и да съм подготвена.

# 417
Здравейте,
предстои ми цветна снимка с упойка в Селена в понеделник, може ли някоя която е правила да ми разкаже малко за процедурата, имам предвид приготовленията преди упойката, защото после нали ще спя Simple Smile. А също така как сте се чувствали след снимката, има ли болка, много ли е силна, и от след упойката също.
Благодаря предварително, на който реши да ми отговори.

# 418
Здравейте,
предстои ми цветна снимка с упойка в Селена в понеделник, може ли някоя която е правила да ми разкаже малко за процедурата, имам предвид приготовленията преди упойката, защото после нали ще спя Simple Smile. А също така как сте се чувствали след снимката, има ли болка, много ли е силна, и от след упойката също.
Благодаря предварително, на който реши да ми отговори.

Здравей Tiqlozanova,извинявай че ще така те питам,но за какво ще правиш цветна снимка?
Питам защото сигурно и аз ще трябва да правя!

# 419
Цветната снимка се прави за проверка на проходимостта на тръбите. Правила съм си цветна снимка в друга клиника, но не вярвам да е много различно, не трябва да си яла и пила нищо сутринта, упойките вече са много изчистени, не трябва да се тревожиш. Процедурата е много кратка, не че усещаш защото си упоена  Simple Smile, след около 10 мин. се събуждаш малко след това ставаш, аз сама се облякох, навън ме чакаше мъжа ми, около 10 мин. постоях и  бях готова, мен не ме е боляло, малко прокървих, което е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт