Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 361
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Успех момичета дано всичко мине наред да минава и моята цветна снимка,че да започвам и аз. Не може ли да ми сложат местна упойка,че по ме е страх от упойката отколкото от самата процедура
[/quote

Silvana, на теб защо ще ти правят цветна снимка?
Извинявай че те питам така,но на мен ми предстои същото!

# 391
ееееее стига де ,какъв е тоя страх?Изобщо не боли,бих казала,че е неприятно за около 1-2 минути,ама не е болка за умиране.Аз имам 2 цветни снимки и са били без упойка.....пък оцелях.Стегнете се малко и всичко ще е наред  Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 392
Силвана,Марина,Вани Praynigуспех!
Руми Hug.
Ив4е,напреднала си доста.Как се 4увстваш?Морско моми4е а ти?Кокона?
Ей мами Ками,Иве,Гига,Зу как са бебоците ,пишете и другите бебоци които не споменавам как са ?

# 393
Eйййй, Пантерка.... добре сме. Радвам се, че не сте ни забравили.  Hug Подготвяме се за първия рожден ден! Правим бели, почти проходихме и така... Четем с нетърпение всяка публикация тук, страдаме и се радваме с всяко едно момиче. ..
 Джорд, я драсни някой ред, как върви подготовката за рождения ви ден? ... На една дата са дечицата ни...
Честито на всички успели, а на все още неуспелите искам да кажа да не се отказват и да имат много силна вяра  Praynig , защото Господ е наредил пътя на всяка една от нас. Много сбъднати мечти по Коледа!
Успех и здрави дечица за всички!!!!!  Hug

# 394
  • In a surreal moment!
Здравейте, мили мои!
ИКСИ съм, за който не ме знае в тва амплоа.

Не идвам с хубави новини, но какво да се прави, животът поднася изненади.
Преминах лятото през ужаса на съмнението дали имам рак на ендометриума.
През скандали със съпруга и какво ли не...Труден период, шантав  и шашав.
В момента сме в развод. Той го поиска. Разделени сме от 2м. Чакаме дата за дело.
Той поиска да унищожим замразените с толкова мъка ембриони.
Не желае деца от мен. Така каза. Край. Мача приключил. 23г брак и желание за дете...приключи.

Гледам напред. Знаете, че съм оптимист. Надявам се на знак от съдбата.
Все още имам време. Малко, но го имам...надявам се!

Желая успех на всички! Дано мъжете ви са по-сериозни от моя.

# 395
Здравейте, мили мои!
ИКСИ съм, за който не ме знае в тва амплоа.

Не идвам с хубави новини, но какво да се прави, животът поднася изненади.
Преминах лятото през ужаса на съмнението дали имам рак на ендометриума.
През скандали със съпруга и какво ли не...Труден период, шантав  и шашав.
В момента сме в развод. Той го поиска. Разделени сме от 2м. Чакаме дата за дело.
Той поиска да унищожим замразените с толкова мъка ембриони.
Не желае деца от мен. Така каза. Край. Мача приключил. 23г брак и желание за дете...приключи.

Гледам напред. Знаете, че съм оптимист. Надявам се на знак от съдбата.
Все още имам време. Малко, но го имам...надявам се!

Желая успех на всички! Дано мъжете ви са по-сериозни от моя.

Миличка  Hug Hug Hug прегръщам те за силния дух който носиш в теб,за силата с която се бориш и преминаваш през всичко това.

# 396
  • Пловдив
ИКСИ, сестра ми сама отглежда детето си. Не се разбраха с таткото и тя му заяви, че това дете си е нейно. Носи нейното презиме и фамилия. Опитай се, като отшумят страстите, да намерите компромисен вариант. Ако много го искаш, не се отказвай след толкова години борба.  Hug

# 397
  • In a surreal moment!
Ками, Разел - целувам ви!
Няма да стане нашата, на сила хубост не става, а освен това не виждам смисъл да претворявам нечии гени зорлем.
Мъжете са слабият пол, в това съм напълно убедена вече.
Има светлина в тунела! Не е  напълно здрачно! Ще поживеем, ще видим!
Ще пиша.
Стискам палци на всички!

# 398
Икси,  Shocked През цялото това изпитание, което мина през 2013г., най- голямото щастие е че си здрава! Докато ти пишех и ти публикува, затова променям написаното. Само ще кажа, че доказа, че си силна жена и отново ще се справиш! Прегръдки от нас с бебчо

Поздрави на всички и много стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Пантерка, ние сме добре. Бебчо расте, развива се и всеки ден удивлява мама и тате с нещо ново- ти знаеш вече как е Simple Smile. Следваме ви упорито  Hug  Kissing Heart
Гига, дечицата са ти страхотни. Без да искам ги видях  newsm04 Kissing Heart

# 399
Икси Hugти си много силна жена!Каквото и да напиша няма да те утеши,...Бъди все така силна и упорита!А мъжа ти ....не те заслужава!Успех оттук нататък ,каквото и да става не се отказвай да бъдеш майка Hug
Зу,целувки и на вас от нас.
Гига,м Simple Smileного е вълнуващ първия рожден ден,ще го усетиш,при вас по 2 Grinning.

# 400
ИКСИ  Hug!Най важното е че си здрава,другото ще мине.Предполагам колко ти е трудно,но ти през толкова неща премина и успя да се справиш и сега ще успееш да се изправиш и продължиш.Времето лекува и вярвай че всяко зло е за добро.Целувки!

# 401
Браво Икси за силната воля която имаш важното е,че си здрава желая ти много успех. Момичета днес направих страшната цветна снимка(без упойка) и вторник имаме час при доктора да видим какво ще каже

# 402
Икси,  Hug и горе главата, времето наистина лекува и нали знаеш може пък това зло да е за добро.Важното е че си жива и здрава.
 Silvana I Niki , моята цветна снимка също беше днес, но аз бях с упойка, имам две понагънати тръби , но мисля че най-важното е че са пропускливи. Иначе умирах от страх и преди да ми я направят треперех като лист,  но не усетих нищо от упойката.

# 403
Икси  силно те прегръщам  миличка   Hug Hug Hug ,премина  през доста  изпитания  ,така че горе главата   и  смело  напред   ,никакво предаване  . Ти  си  борбено момиче   ,имаш  достатъчно воля и сила   ,за да продължиш  . След толкова перипетии  , накрая  те очаква нещо хубаво и  специално  миличка ,ти го заслужаваш  .

На всички момичета  много успешни процедури   и   красиви  бебчета.

Краси ,Силвана  след цветна  снимка  от контрастното вещество  тръбите стават  понякога  по-пропускливи  ,така  че  следващите 1-2 месеца  ,може да се случат чудеса  ,да сте  приятно изненадани  с положителни тестове. Hug Praynig

# 404
Икси ти си много силна жена.Горе главата и пълен напред.Не се отказвай да бъдеш майка.Целувки от мен и силно те прегръщам. Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт