Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
dida771, честито! Много се пази и по край теб да има само хубави емоции!
На мен най-вероятно ще ми дойде в неделя или в понеделник. Тогава ще ходя в клиниката да ми пуснат хормоналните и ако всичко е наред ще започвам.

# 376
Здравейте,аз също ще правя инвитро процедура ,искам да попитам задължително ли се прави цветна снимка преди процедурата?Аз имам правена лапароскопия в Селена преди година дали ще е нужна пак цветна снимка?
Благодаря ви!
Моля ви,някои да отговори

# 377
Аз лично /предполагам и другите/ не мога да ти отговоря. Доктора преценя това. Аз правих цветна снимка и чрез нея разбрах, че съм за инвитро. Тя ми трябваше и за епикризата за ФАР. При теб обаче как стоят нещата - ти знаеш и твоя доктор. Желая ти успех!!!

# 378
Аз лично /предполагам и другите/ не мога да ти отговоря. Доктора преценя това. Аз правих цветна снимка и чрез нея разбрах, че съм за инвитро. Тя ми трябваше и за епикризата за ФАР. При теб обаче как стоят нещата - ти знаеш и твоя доктор. Желая ти успех!!!

Аз,очаквам скора да взема заповедта си и ще започвам.Процедурата ще я правя в Селена,спряла съм се на д-р Ставрев.Имам лапароскопия правена при тях,която показа че няма проблем с тръбите,за това се интересувам дали ще трябва да правя отново цветна снимка.

# 379
Попитай доктора най - добре. Аз също съм при Ставрев. Когато си взех заповедта, мислих, че ще ми направят първо лапароскопия и след това ще действаме. Доктора обаче прецени, че не иска да ми натоварва организма и направо ще правя опита. Така, че при всеки се процедира индивидуално. Щом лапароскопията ти е правена в Селена, може и да не ти направят цветна снимка.

# 380
Здравейте, момичета аз ви следя най-редовно , но не съм писала много.
miraa77 , аз мисля че няма да имаш нужда от цветна снимка при условие че си правила лапароскопия и всичко е било наред, но все пак лекаря ще ти каже най-точно . Аз ще правя другата седмица цветна снимка и още от сега умирам от страх. Аз съм при доктор Минев и той ми каза като направя снимката да отида да я разчете, да ви попитам който е правил снимката там запазвал ли си е час и при лекуващия лекар, или има възможност да се вмъкна между часовете и за 2 минути да погледне доктора снимката. Успех на всички момичета и на всички тестовете да са ни положителни на финала  bouquet

# 381
Аз имам час за другият четвъртък за цветна снимка и също умирам от страх  и ще си запазвам час аз съм при др Ставрев

# 382

Аз вчера бях на първия преглед и видяхме голям плоден сак вътре с ембрион /черно петънце с две бели точки в него/ - това представлява, но доктора ми обясни....всичко е наред като гледа и даже ми вика, "може вече да ти честитя, но нали знаеш до края на 3 месец е рисковано и трябва много пазене"
Та бебето е едно за сега, освен по-късно ако не се появи още едно да ни изненада............. Та така е при мен положението и сега започвам голямото чакане отново, но за сърдечна дейност чак до 16.12.13г
 На всички тук много стиснати палци и късмет във всички начинания и наистина както казва моята приятелка морското момиче резултата си заслужава!

Дидиииии, браво миличка...само така  Hug
Много ти се радвам Heart Eyes
Аз днес бях с ЧХГ- 0 ....така че Януари пак....Приех го по-леко отколкото очаквах..... Mr. Green

# 383
Първо да честитя на Дидка. Спокойно ще дочакате и сърчицето Simple Smile
Относно лапароскопията и цветната снимка, ще кажа, че наистина е индивидуално. Аз съм правила две лапароскопии,защото се оказа, че първата е просто само диагностична, и с втората директно се оправиха нещата.Както и да е. Според мен цветната снимка им дава достатъчно яснота, но в твоят случай се е оказало, че няма проблем. Лошото е, че е минала година и може да поискат да направят по-скорошна, за да не се действа на сляпо или да не се е променило положението от към запушване. Но доктора ще прецени. Искама да ви кажа да не се страхувате от нея, защотото когато е с упойка няма страшно. Упойките са им много добри. А  отностно това за кръвните изследвания, за които питаше едно момиче, ще кажа, че може да си ги правите и в други лаборатории, където ще ви излезнат с пъти по-малко като средства, а за жената повечето минават и по здравна каса от личния гинеколог. Бебчето ни стана от 4 опит и затова се принудих да ги правя на по-евтини места, защото в един момент много удря през кръста от финансова гледна точка. Но знайте, че си заслужава всичко. Имайте вяра на доктора си и ще се получат нещата.Късмет момичета Simple Smile

# 384
  • Пловдив
Благодаря на всички ВИ!!!! Момичета няма от какво да Ви е страх и да се притеснявате. Правете всичко което трябва и е необходимо, зя да се изяснява от всички страни какво е положението и да може доктора ви да действа не на сляпо. За 3-4 години какволи не преживях .............извънматочна, спонтанен, цветна снимка, лапароскопия, хистероскопия и хиляди други изследвания, но ето че търпението и усилията се възнаграждават. От всичко на което се подложих не съм умряла и не мога да кажа, че при някоя процедура съм изпитала огромна болка или ужас. Няма да се страхувате и работете по въпроса за изясняване на проблема и подготовка за бъдеща бременност.
РУМИ - борба до дупка миличка и никакво отказване! Бебето ще стане и ще забравиш всичко лошо което си преминала! Колкото сте по-спокойни и оптимистични, толкова са Ви по-големи шансовете! Моля се за всички ВИ и ви стискам палци в начинанията!

# 385
Въртях,суках няма да ми се размине цветната снимка,в четвъртък отивам стискайтенпалци момичета,че умирам от страх  Rolling Eyes

# 386
Днес започнах стимулация. Стискайте палци, момичета, че по всяко време може да ме спрат - рисков пациент /така се изрази доктора/. На всички желая успех!

Silvana I Niki , до колкото знам, цветната снимка я правят с упойка, така че не се притеснявай. На думи е лесно, знам, но така или иначе трябва да минеш през това. Да минава и да заминава и го забравяш.

# 387
vanini81 ti pri koi doktor si.Пожелавам ти успех.Аз съм при Ставрев.Днес ми е 6 ден от стимулацията.За сега нещата вървят така каза доктора.Да се надяваме другата седмица да си прибера дребосъците. hug

# 388
marina1111 и аз съм при д-р Ставрев. Започнаха стимулацията с Гонал. Казаха ми, че трябва да направя най-много два фуликула и то те трябва да бъдат в десния яичник. Левият ми бил много нагоре и не можело да го пунктират. Та ще видим при първият преглед как вървят нещата.
Пожелавам ти успех Марина и на всички Вас момичета.
Как се отрязява Гонала? Има ли странични ефекти или друго, което трябва да знам?

# 389
Успех момичета дано всичко мине наред да минава и моята цветна снимка,че да започвам и аз. Не може ли да ми сложат местна упойка,че по ме е страх от упойката отколкото от самата процедура

Общи условия

Активация на акаунт