Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 988
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
При мен лапароскопията и възстановяване протече по същия начин както при razel_dazel! Клиниката работи с много добри упойки, след които се събуждаш без обикновеното повръщане, гадене и трудно възстановяване. На мен това ми беше втора лапароскопия! Първата ми я правиха в държавна болница и единственото което мога да кажа, е че си удължих мъките с 4 години. А за излизането от упойката , няма и сравнение с ужаса който преживях в държавната.
vanini81, barba28 желая ви много късмет  Hug

# 526
Подкрепям изцяло Гига за упойките. Аз също минах през две лапароскопии и правя разликата, дори не само в упойките, а в разрезите и конците и т.н. Късмет момичета  Simple Smile
Ками, как са буболечетата  newsm06

# 527
Ивче, то не останало при теб! Доста е напреднала лентичката ти.... а, като си спомня и ти през какво разочарование и отчаяние премина.... а, я се виж сега  Hug Такова щастие за всички!!! Много се радвам за теб! Стискам палци всичко да мине по мед и масло.... и приятна и незабравима среща с твоето съкровище!

# 528
  • Пловдив
 Съгласна съм за упойките.. като си спомня какво мятане падаше в държавна като ме оперираха от извънматочна. А от цветната снимка в Селена нищо ми нямаше/ благодаря много на Коца санитарката - така ме разсмиваше/ - само от абоката ми беше неприятно.
 А за лапарото д-р Минев ме иска 20 дни преди операцията за преглед и плануване. Смятам да я направя в края на другия месец. Не си спомням точно какво ми каза, но нещо ми се върти из главата, че каза на края на цикъла или нещо такова.. Помогнете, при вас как беше? Другият месец ще изтегля парички и ми се ще да предвидя нещата.
 Пожелавам успех на всички и да не спирате да вярвате  Hug

# 529
Да barba няколко дни след цикъл трябва да е лапарото,трябва да ти вземат и секрет преди това и да е "чист"

# 530
  • Пловдив
  Ясно, благодаря ти!!!  bouquet

# 531
Благодаря Ви за отговорите, момичета. Мен много ме интересуваше възстановяването след лапарото, защото след извънматочната бременност се възстановявах 2 месеца. То си беше операция тогава, с разрез, като при секцио и беше кошмарно. Също така ме интересува престоя - 3 дни общо ли е или 3 дни след лапарото те изписват. /Не ми се седи в клиниката много, та за това питам/. И още нещо: дават ли ти да се храниш или както при предната и операция ми дадоха да хапна мляко на втория ден чак.

# 532
  • Пловдив
По принцип преди операцията си гладна и жадна, последното ядене е в 19 часа, последно пиеш вода в 22 часа, в деня преди операцията. След като отделиш газове, след операцията, признак, че перисталтиката ти се е възстановила, ти дават бисквити и кисело мляко. На следващия ден си ядеш всичко. Минават с лист с меню и си поръчваш. Имат кетъринг, не готвят там. Вода дават на малки глътки, със сламка, още в реанимация, после можеш да си пиеш, дават и ябълков сок. Идеята на ябълковият сок е, че трябва да бистър сок, а не че ябълката е нещо специално.  Laughing

Моята операция беше в петък, изписаха ме в неделя, ама това през 2007 година. Сега не знам как е, аз можех още на другия ден да си ходя  у нас.  Peace

# 533
  • Пловдив
Здравейте на всички! Няма от какво да се страхувате всичко в Селена минава възможно най-бързо и безболезнено. Аз като други момичета съм минала през 1 лапароскопия в държавна болница и то коремна, което си е живо секцио, защото по спешност ме пратиха като разбраха, че съм със извънматочна- бавно, трудно и болезнено възстановяване.  В клиника Селена съм правила преди години лапароскопия и пак беше безпроблемно и бързо възстановяването,  а миналата година преди ин витрото юни месец се подложих пак на лапароскопия + хистероскопия 2в1 и пак никакви проблеми и бързо възстановяване. Силни и нетърпими болки няма, а всичко си е в рамките на нормалното неразположение след интервенция. След около 4 месеца стартирахме с Д-р Матев, при който си правих всичко от до, ин витрото /първо по фонда/ и днес вече резултата е на лице. Не се притеснявайте от нищо и смело действайте напред. После притесненията за бебето са по-големи: дали всичко е ОК, дали му няма нещо и така до края. Аз вчера на прегледа като го видях ембриона вече приличащ на бебе и полудях от щастие. Всичко си струва и си заслужава. Късмет и ви стискам палци на всички да успеете!!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 534
  • Пловдив
 Много вдъхновяващо, dida771   Hug

# 535
Благодаря ти Гига  Simple Smile И Вие сте пораснали доста. Как са малките малчугани.
Късмет на всички  Hug

# 536
Благодаря ти Гига  Simple Smile И Вие сте пораснали доста. Как са малките малчугани.
Късмет на всички  Hug
Лудуват  Crazy

# 537
  • In a surreal moment!
Поздрави, мили момичета, стискам палци на всички!

Пи-пи - полудях от радост като видях лентичката! Браво, скъпа!

Моето лапаро в Селена беше малко по-тежко, но нали съм пълничка и доста са ме въртели, за да почистят миомите и тръбата с хидросалп. Бях като ударена с тир. Полежах 3 дни. Кръвното не беше наред. Платих към 970лв. Заради допълнителните лекарства. После  и едната дупка по-бавно се затвори. Но, определено има разлика между преживяването в държ. болница и в Селена. Да не казвам - нищо общо за сравняване. И да не пропускам факта, че първото ми лапаро е в Плевен при тогава доц. Славчо Томова, сега ректор на мед. унив. , който ме оперира на робата ДаВинчи и ме ИЗЛЪГА, че ми е махнал 2-те тръби. А като ударя чертата, това провали 1 ин витро и комай живота ми....

Ние с мъжо продължаваме с глупостите, разводът е на 27-ми, не се отказва и все още настоява да унищожим замр. ембриони.

# 538
Благодаря за отговорите. Дано лапарото мине спокойно.
vivili6, ще ти прозвучи заучено и комерсиално, но всичко си има причина. Живот и здраве с новия човек до себе си, всичко ще стане от раз. Сигурна съм. Имам много такива примери пред себе си. Просто това не е бил твоя човек. Много щастие ти пожелавам.
dida771, наистина - много вдъхновяващо!  bouquet

# 539
Момичета,има ли някои който е при д- р Топалова и при нея ще прави инвитро процедурата и може ли за мнение?
Благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт