Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 986
  • 744
  •   1
Отговори
# 540

Пи-пи - полудях от радост като видях лентичката! Браво, скъпа!

vivili6, благодаря!   bouquet
В крайна сметка при мен се получи спонтанно, за което съм благодарна на Господ!
Дано финалът е успешен! Praynig Praynig Praynig

# 541
Ехаааа че изненада!Направо се ухилих като идиотка Rolling Eyes
пи-пи....браво момиче!

# 542
Ехаааа че изненада!Направо се ухилих като идиотка Rolling Eyes
пи-пи....браво момиче!
И аз така се ухилих като видях теста   Grinning Гледах и не вярвах на очите си Shocked

# 543
Момичета , ако на някоя от вас и трябва SENSTRA-15бр. хапчета са да ми пише на лични -подарявам ги. От Пазарджик съм.

# 544
Записвам се да следя темичката, защото може би ще ми се наложи да ползвам услугите на тази клиника.
Пожелавам на всички успех и сбъдване на мечтата им за дете! Hug

# 545
Подарявам 2 блистера Марвелон със срок на годност 11.2014 и 2 бр Климара със срок-06.2014.Ако на някой му трябват-да ми пише.От Бургас съм.

# 546
Някой знае ли какви са цените на инвитро,икси на естествен цикъл,а също така и на стимулиран? По-рано имаше форум към техният сайт,а сега го няма.Човек така не може да си направи сметка,за какви пари става въпрос.Ще съм благодарна,ако някой ми отговори.Може и на лични

# 547
  • Пловдив
Аз минавам да събера малко от вълшебния прашец  
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 548
  • UK
Някой знае ли какви са цените на инвитро,икси на естествен цикъл,а също така и на стимулиран? По-рано имаше форум към техният сайт,а сега го няма.Човек така не може да си направи сметка,за какви пари става въпрос.Ще съм благодарна,ако някой ми отговори.Може и на лични

Обади се смело на регистратурата в клиниката (тази на 1 етаж) и питай смело, преди имаше и ценоразпис пак там, ако си от Пловдив, иди на място Peace

Пи-пи Hug страхотна изненада, щастлив финал ти желая Praynig от все сърце!!!
Peace
Успешни процедури на всички!!!  Hug

# 549
 newsm79 newsm79 newsm79   и аз Simple Smile
 Момичета ,ще пускам хормони преди ин витро,така за мое спокойствие.Другата седмица съм при д-р Минев ,дано се започва вече..
Колко месеца важаха хормоните ,СПИН... ??

# 550
Явно го няма вече ценоразписа там,защото два пъти звънях на регистратурата и не знаеха какви са цените.Налагаше се да питат все някой друг или прехвърляха разговора,за да ми отговори някой.Май  трябва да се отиде на място,или директно преглед,както те предлагат,за да се разбере.
 Виросологичните изследвания-спин,васерман и др.важат 6 месеца.

# 551
Спин, васерман, хепатит важат 3 месеца. Хормоните - 1 месец.

# 552
Здравейте, може ли да ми кажете дали др. Минев преглежда в събота

# 553
Здравейте, може ли да ми кажете дали др. Минев преглежда в събота
Мисля, че трябва да имаш лична уговорка с него

# 554
Спин, васерман, хепатит важат 3 месеца. Хормоните - 1 месец.
Да,правилно,сега като направих справка тези изследвания важат 3 месеца,и на мен точно днес ми изтичат тези 3 месеца,а си мислех,че има време. 6месеца важат изследвания на уреа,микоплазма и хламидия.

Общи условия

Активация на акаунт