Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,моля да ми дадете мнение за д-р Топалова.
Благодаря ви !

# 556
Зравейте мили момичета,отдавна не съм писала но ви чета редовно.Първият опит приключи отрицателно съвзех се и съм готова за следващия дано е последен.Искам да ви питам трябва ли пак да се правят цитогенитични изследвания а цветна снимка някакви нови изследвания има ли ?Колко време мога да отложа процедурата след получаване на заповедта отново ли година или по малко?На всички пожелавам много късмет и силна вяра и дано тази 2014 година да е успешна за нас.Моля ви за отговори   newsm17 stork-girl stork-boy preggo  ylinfant newsm30 smile3504

# 557
здравейте, искам да попитам има ли някоя от вас която е с мъжки фактор
при нас диагнозата е азооспермия и сега ни предстои биопсия на тестесите за да се търсят там сперматозоиди и след това аз да се подготвям за стимулция

# 558
ние сме с астенотератозооспермия
и тубарен..... Confused

# 559
  • Пловдив
 Здравейте  Hug
Ще правя лапароскопия при д-р Минев след една седмица. Той каза, че както е написана цветната снимка - не мога да кандидатствам за фонда.
Къде си правихте изследванията за преди операцията / кръв, урина../ и колко ви струваха?
Трябва ли да взема направление от личния доктор за хоспитализация за Селена? И въобще колко ви струваше всичко? Боже колко въпроси имам...  Rolling Eyes
 Ще се радвам ако ми пишете

# 560
Здравейте  Hug
Ще правя лапароскопия при д-р Минев след една седмица. Той каза, че както е написана цветната снимка - не мога да кандидатствам за фонда.
Къде си правихте изследванията за преди операцията / кръв, урина../ и колко ви струваха?
Трябва ли да взема направление от личния доктор за хоспитализация за Селена? И въобще колко ви струваше всичко? Боже колко въпроси имам...  Rolling Eyes
Аз моите ги направих в клиниката и струваха 47 лева ,но това са банални изследвания и можеш да си ги направиш с талон от личния лекар.(ако ти даде)Направление за хоспитализация не е нужно те в клиниката ще си го напишат.А парите които плащаш са за "избор на екип" 800 лева

# 561
  • Пловдив
 Благодаря ти много, bumbarana  Hug
 Той каза, че мога да ги направя изследванията в Писанец - ще ми излезнело с 10лв по-евтино.
 Ходих днес до личния лекар и не ми даде направление за нито едно изследване Simple Smile
 Ще ги правя и аз май в клиниката..
 Нещо за самата операция. т.е. как се чувствате след това - то дават и болничен, май..

# 562
 барба операцията минава леко ,за 1-2 часа си в реанимация  след това те местят  в друга  стая  , слагат ти катетър  ,  оставаш да нощуваш в клиниката и ако всичко е ок  на другия ден си вкъщи . дават 30 дни  болнични.
можеш да имаш леки болки от  лапарото  и  кървене  . изписват ти антибиотик  и имаш право на два прегледа  след това .
успех !

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 22:02 от llana*

# 563
Мен ме боляха ребрата ,това е от раздуването .Корема ме болеше като при мускулна треска...И аз си тръгнах на следващия ден .По принцип имаш право на още болнични освен дните от клиниката,можеш да си ги удължиш с ЛКК (комисия  ),зависи къде работиш ,но ти се полагат до 6 месеца

# 564
  • Пловдив
 Ех, ми, това е.
Решила съм се и връщане назад няма.
Благодаря ви милички  Hug

# 565
  • Пловдив
Здравейте  Hug
И  при двете лапароскопии, които съм правила в Селена, не съм мислила за изслезвания и каквото и да е било. Отивам там в оговорения ден и час за постъпване и това е. Те са си ми правили там изследвания и каквото трябва и всичко това си е влизало в цената 800лв.

# 566
Здравейте момичета, радвам се за успелите и пожелавам още много късмет на чакащите и започващите. Аз пък искам да попитам вече родилите мами, долу-горе кога се появиха вашите съкровища на бял свят, докарахте ли я до термин. Ще чакам да пишете, че ми е интересно и събирам опит от вас.
ПРиятен ден на всички  Simple Smile

# 567
Аз родих 20 дни преди термин, даже лежах за задържане в осми месец. Малкия хич не кротуваше в мен,напираше да излиза, но влезнах в девети месец и  д-р.Минев назначи дата за раждането, но пак имаше изненада, пукнаха ми се водите и родих нормално.

# 568
  • UK
Здравейте момичета, радвам се за успелите и пожелавам още много късмет на чакащите и започващите. Аз пък искам да попитам вече родилите мами, долу-горе кога се появиха вашите съкровища на бял свят, докарахте ли я до термин. Ще чакам да пишете, че ми е интересно и събирам опит от вас.
ПРиятен ден на всички  Simple Smile

Ивче и аз родих преди термин Crazy Имах си насрочена дата за секцио за 03 януари, нооо на 22.12 ми се спука единия мехур Crazy иии спешно секцио, така се сдобих предколедно с две бебонки Heart Eyes

# 569
Аз пък с доста лежане, успях да устискам до датата на плановото секцио на 12.12.12г...... Успех Ивче!!!  Praynig Hug  Кога се очаква чудото?

Общи условия

Активация на акаунт