Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
iv4eg , аз също не стигнах до термин. Заради прееклампсия имаше ряязане по спешност в началото на 9-ти месец. Успех и за двама ви!

# 571
Здравейте, момичета. Позволявам си да се намеся във вашата тема,защото мисля, че вие бихте могли да ми помогнете да си отговоря на няколко въпроса. Ще ви помоля за съвет, става въпрос за мой много близък човек. От Пловдив съм, моя приятелка ме помоли да й препоръчам добър лекар, защото с нейният приятел все опитвали за бебенце, а то почти година не идвало. Да споделя, че аз имам дете на почти четири години и не ми се е налагало да ходя при друг лекар освен при др Белчев от Окръжна болница. Понеже той ми водеше бременността а после и секциото, препоръчах й него. Сега ви открих, прочетох доста от темите тук и разбрах, че за нея ще е подходящ специалист по проблемно забременяване, ако мога така да се изразя. Тя за сега не е ходила на никакви изследвания. Моля, кажете ми къде в Пловдив да отидем, на кой лекар да се доверим. Във Селена ли направо? При кой доктор там? Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите, защото доколкото разбирам от прочетеното до тук моят съвет може да се окаже безполезен.

# 572
  • Пловдив
В Пловдив единствената клиника е Селена. На за лекар....труден избор. Едни са доволни от един, други от друг. Колкото пациентки толкова и мнения. Обикновено препоръчват Минев и Ставрев, но Матев, Ненев, Топалова, също са вариант.

Изследвания ще назначат след прегледа. Обикновено се почва със спермограма, също препоръчително в Селена да се направи, а не в лаборатория Писанец, примерно. Проверка проходимост на тръбите, проследяване на овулация и т.н. Хормонални изследвания и разни други.... лекарят ще прецени. Късмет и успех на твоята приятелка.

# 573
Благодаря за отговора! Peace

# 574
Благодаря Ви момичета. Вълнувам се и може би като наближи ще Ви питам отново.

# 575
Здравейте,някой може ли да ми каже какви изследваня се правят преди започване на инвитро процедурата?
Благода ви!

# 576
 Момичета ,искам да  Ви питам за някои неща?
Бях на преглед при д-р Минев,ще започваме ин витро процедурата Simple Smile
Изписа ни антибиотик Тубоцин за 7 дни,но аз пия и оргаметрил...Пише ,че не е редно да се пият и двете едновременно...
Много неща каза д-р Минев вчера и направо се обърках.. Sad
Ще правим и спермограма около 21-22.02..и този антибиотик...
Помогнете,моля...

...пия и Tribulus forte и витамини Pregnacare conception...

# 577
Момичета ,искам да  Ви питам за някои неща?
Бях на преглед при д-р Минев,ще започваме ин витро процедурата Simple Smile
Изписа ни антибиотик Тубоцин за 7 дни,но аз пия и оргаметрил...Пише ,че не е редно да се пият и двете едновременно...
Много неща каза д-р Минев вчера и направо се обърках.. Sad
Ще правим и спермограма около 21-22.02..и този антибиотик...
Помогнете,моля...

...пия и Tribulus forte и витамини Pregnacare conception...

Защо пиеш този антибиотик и Оргаметрила, той ли ти го предписа?

# 578
  • Пловдив
Предполагам, че щом ти ги е предписал заедно, едва ли има проблем. Ти къде четеш, че не трябва да се пият едновременно.

# 579
Здравейте момичета,отдавна не съм писала,но ви чета редовно.Честито на новите мами и успех на чакащите.Започнах подготовката за ЗЕТ,тези дни ще ми правят вливка на Интралипид.Бях до болницата и ми казаха,че не трябва предварително записване,когато отида ще ми я направят.Забравих да попитам на гладно и жадно ли се прави,не ми казаха нищо за това.Някоя може ли да ми отговори,за да не ходя пак?

# 580
Здравейте момичета,отдавна не съм писала,но ви чета редовно.Честито на новите мами и успех на чакащите.Започнах подготовката за ЗЕТ,тези дни ще ми правят вливка на Интралипид.Бях до болницата и ми казаха,че не трябва предварително записване,когато отида ще ми я направят.Забравих да попитам на гладно и жадно ли се прави,не ми казаха нищо за това.Някоя може ли да ми отговори,за да не ходя пак?
Няма значение дали си пила и яла ,може и хапчетата да си пиеш!

# 581
 В листовката на тубоцин-а
...Е не съм си ги изписала сама...
Оргаметрила за спиране на цикъла(не ми беше спряло 10 дни   ),а   антибиотика мисля ,че  е застраховка преди ин витро...Някога (2002г  )също съм пила преди ин витро...

# 582
Благодаря,Titanka   bouquet

# 583
Ивчееееее миличка ти за кога ти е термина? Hug Hug Hug Аз не стигнах до термин,даже и до датата която определихме със Ставрев,но важното е всичко да е наред.Момичета онзи ден ходих в Селена при Ставрев да го видя.Той много се зарадва,видях и новото крило.Направо е супер.Браво на тях.Наближава РД на моите кукли,и Ставрев иска да отидем да ни види тогава.Едната беба вече ходи,а другата разучава как стават тези неща. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 .Момичета стискам ви палчета на всички с процедури,нямам много време но ви чета от време на време.
ИКСИ как си миличка?пиши ми как се чувстваш след всичко през което премина.Аз те прегръщам силно и те подкрепям изцяло.  bouquet  bouquet  bouquet .Губи ми се Плодчето нещо,тя от старите ветерани никаква я няма милата.Дано и при нея всичко да е наред.Ако чете моите постове,да ми пише да пием кафе в Пловдив. PeaceПрегръщам ви момичета и тези които не познавам,но ви пожелавам моя късмет на всички.

# 584
  • In a surreal moment!
Ками - цункам Ви!!! Добре съм, разведохме се тихо и мирно. Не сме ходили до Селена да подписваме за унищожаване на ембрионите, не знам дали изобщо ще отидем. Претръпнах, да речем...спрях да плача...или поне така си мисля.  Любов и добро отношение не ми липсват. Аз съм топъл и емоционален човек, надявам се да намеря сродната душа. Може и да съм я намерила Simple Smile времето ще покаже. Определено мисля за още един опит, но трябва да събера пари, ще ми се да е с донорска сперма...не знам..не съм го измислила. Съсредоточила съм се в работа и писане. Връщам се отново към проекта си от миналата година, имам вдъхновение да си завърша любовната история. Пиша и някакви по- кратки есеистични форми и стихове. Намирам си работа на мозъка Simple Smile

Сърдечни поздрави на всички! Желая Ви здраве и много късмет по пътя на бебеправенето!

Общи условия

Активация на акаунт