Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 939
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Момичета нося щъркелова вест  ,морско момиче  е родила на 24,02,2014 г  момченце  !
Да е здраво  ,да радва мама и тати !  Честито   bouquet  bouquet  bouquet  и бързо възстановяване на мама !

# 646
Честитооо!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Много, много щастливи мигове !

# 647
Аз съм при Топалова. Много доволна съм отделя внимание , отговаря на въпросите ми, вдъхва ми спокойствие и увереност. Добър специалист е. Знам за 4-5 семейства на който е помогнала да станат родители. При нея не се чувствам на конвейер

# 648
морско момиче честито

# 649
  • Пловдив
Честито и от Мен на морско момиче!!!!  bouquet Момченцето й Ники е много голям Красавец!!!! Аз ходих и го видях даже! Laughing Hug

# 650
Благодаря за пожеланията...щастлива съм.Бебе Николай е много кротък ...дай Боже всеки

# 651
Морско момиче, честито! Да ви е живо и здраво бебенцето и много да ви радва!

# 652
  ЧЕСТИТО!
ЖИВИ , ЗДРАВИ,МНОГО  УСМИВКИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ !

# 653
Честито морско момиче! Бъдете много щастливи!

# 654
щастлива съм.Бебе Николай е много кротък ...дай Боже всеки
Честита ти рожба Хриси  Hug Hug Hug
Да ти е жив и здрав и много радост да ти носи!
Щастлива съм,че успя   Hug 

# 655
Здравейте,искам да попитам момичетата при Ставрев дали знаят какъв протокол прилага при поликистоза,къс или дълъг?
Благодаря !

# 656
в клиника Селена  процедурите са по къс протокол 

# 657
  Някой правил ли е пробен трансфер в Селена ? И   ако е  Да  ,струва ли нещо ,колко?
            Благодаря предварително!
  bouquet

# 658
Здравейте,искам да попитам тези от вас които са по къс протокол има ли значението нивото на естрадиола преди започване на стимулацията?

# 659
Здравейте момичета, искам да ви разкажа за моята цветна снимка във Селена. Бях изплашена до смърт, тъй като не знаех какво да очаквам. Часът ми беше за 10. Взеха ми кръвни изследвания, подписах някакви документи, дори не ги четох, качих се на посоченият етаж и ме вкараха в една стая с три легла. Дадоха ми пижама и тогава всъщност разбрах, че упойката ще е пълна. Влезнах в стаята с рентгена, легнах върху масата. Анестезиолога ме приспа, много бързо и следващия ми спомен беше в стаята с леглата. Донесоха ми резултатите почти веднага, все още не съвсем в час прочетох листа с "диагнозата". Четях и не вярвах на това което чета. Оказа се, че имам намален обем на матката, проходими тръби под високо налягане, едната от които е силно нагъната.
Много съм притеснена, часа за д-р Ставрев е след 3 дни. Моля се всичко да приключи благополучно и скоро да гушкаме малките мъничета. 

Общи условия

Активация на акаунт