Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 951
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте и от още една пациентка на Селена!!!! Искам да кажа, че аз и още момичета, с които сме познати вече от болницата сме пациентки на Д-р Матев, които също има много бременности инвитро от първи опит и е прекрасен специалист-аз съм личен пример /всичко при него от-до/. Взаимно докторите си помагат там и обсъждат различните случаи. Аз съм преглеждана от Минев, докато Матев е отсъствал някой път. За мен всички доктори са добри и правят хората каквото могат! Да са живи и здрави! Успех на всички!

# 631
 Simple Smile И аз съм пациентка на "Селена" моят лекар е др Ненев   bouquet

# 632
Аз съм от недоволните от Ставрев. След 3 инсета и 1 инвитро решихме да го сменим с Минев, при който успяхме от първия път. За мен разликата между тях е не само професионализма, а най-вече отношението и човечността. Знам за много недоволни от него, но за съжаление след като си изгубихме време и много пари. Успех на всички момичета при който и да е лекар желая от сърце!  Hug

# 633
ха ами то и моя приятелка прави при Минев 4 процедури и нищо,след което в София 5 опит успешен,но ако разсъждаваме така никога няма сте доволни от някого.Затова казвам,че всеки е доволен не от лекаря а от това че просто се случило успешния опит да е от този лекар.И за да не разсипваме хубавата темичка предлагам да се престане тази словесна война за лекари и т.н..Ако става на въпрос Топалова също е много добра.
Ивче как си мила,съжалявам но с теб ще се чуваме по тела,явно в темата вече няма за какво да се пише и затова аз никога повече няма да пиша тук.А вие си плюйте по този и онзи #Crazy #Crazy #Crazy

# 634
Само ти ли имаш право да плюеш?

# 635
Защо го приемаш като плюене ?Темата не е ли за клиника Селена Аз лично само споделих кой лекар съм си избрала

# 636
  • Пловдив
Да...
Аз също, търсейки съвет за лекар, приемам мненията на всички..Не ги приемам като плюене по този или онзи...Дори когато съм защитавала мой лекар, не съм била толкова упорите да наложа мнението си....Знам, че всичко е строго субективно според случая и успеваемостта...
При всички положения обаче за лутащите се е полезно да четем впечатленията от повечето момичета, за да вземам някакво решение...пък после то може да се промени според личната ни преценка от преглед..
Така че не се сърдете и не приемайте нещата по този начин - наистина темата е за Селена и за лекарите в нея - всеки може да си каже от кого е доволен и от кого не, а другите можем да си преценяваме какъв път да изберем...

Поздрави и целувки на всички за хубав неделен ден!
  bouquet

# 637
  • Пловдив
Кой плюе.  #Crazy  Темата за спо-де-ля-не. И никой няма полза да се пишат само суперлативи за определен лекар, защото накрая това излиза скъпо и емоционално, и финансово. Аз избирам лекар, който непрекъснато се грижи за повишаването на квалификацията, посещава 4-5 международни форума годишно, 2-3 обучения в чужбина. Не мога да се оплача от отношение, макар че всеки човек има лоши моменти. Да не говорим, че аз като пациентка хич не съм лесна. Толкова съм взискателна, че се чудя мен как ме търпят.  Mr. Green

Нищо и няма на темата от това, че се споделят различни мнения за лекари. Това е информативна, а не само поздравителна тема.   bouquet

# 638
...И аз съм от ветераните   на  ин витрото ,по принцип ...от 2001г. Нали се сещате колко впечатления имам от различни места?Има много болка ,много разочарования и въпреки всичко  Надежда в крайния резултат...И много ,много пари...
Надявам се СЕЛЕНА да е последния  ни  късмет !!!
Вярвам !!!

Лека вечер!
Споровете са излишни...Има  newsm10 newsm11

# 639
naskomimi , нищо не ти пречи да си подадеш документите за фонда. Докато чакаш си направи лапароскопията. Ако решиш да смениш клиниката, можеш да го направиш, като си взимаш заповедта.
Успех!

# 640
  • Пловдив
naskomimi , нищо не ти пречи да си подадеш документите за фонда. Докато чакаш си направи лапароскопията. Ако решиш да смениш клиниката, можеш да го направиш, като си взимаш заповедта.
Успех!
Да, принципно и аз така се ориентирам, но трябва да изчакам да ми дойде цикълът и да си пусна ФСХ, защото този месец го изтървах, че нали се прави на 3-ти ден....

# 641
  • Пловдив
 Здравейте, мина и моята лапароскопия при д-р Минев! Много съм доволна от този хуманен човек!
Аз имах тел на дупчиците вместо конец - като телбод, който вече е свален.
 Чувствам се добре  Hug

# 642
Здравейте, мина и моята лапароскопия при д-р Минев! Много съм доволна от този хуманен човек!
Аз имах тел на дупчиците вместо конец - като телбод, който вече е свален.
 Чувствам се добре  Hug
Браво barba  радвам се за теб Hug,и аз бях с "тел бод"  нямам никакви белези .
Какво следва сега при теб?

# 643
  • Пловдив
   В сряда съм на преглед и подаване на документи за фонда, а - Дай Боже, докато чакам да ми дойде реда, да се случи желаното!!!

# 644
Има ли някой при Топалова ?

Общи условия

Активация на акаунт