Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови попълнения?
Казвам се Мими и съм малко на кръстопът...Направих 4 неуспешни инсеминации в Селена при д-р Васил Даскалов и сега ще си подавам документите за фонда...Д-р Даскалов ми каза, че ще чакам около година за заповедта и междувременно може да направя още две инсеминации....като преди това ще ми иска лапароскопия, защото имам ЦС, но можело да има ципа, която не се вижда или ендометриоза....В първия момент веднага си направих сметката, че това са поне 3000 лв още....и отказах мислено...Сега като се замисля...цяла година...моето мило иска да опитваме естествено през това време, но какъв е смисъла....та все едно не сме опитвали почти 7 години....реших, че ако има проблем - като ципа или т.н- поне да си направя лапарото, пък после да не правя инсета, но поне да знам за какво опитвам естествено...

Бихте ли ми дали малко информация за лапароскопията в Селена? Попитах по телефона и ми казаха 800 лв, но в тях влиза ли болничния престой и упойката? Предполагам, че поне два дни ще ме държат, а там е скъпичко...дали влиза в цената? много съм се шашнала от това лапаро...имам две ЦС - една в Надежда при Стаменов, и сега в Медикус Алфа при Даскалов, но лапаро....малко ми е страшничко.....

Другото, което искам да попитам....предполагам, че всички ще ме посъветвате да си подам документите в Селена, но аз нямам отзиви за тази клиника....мислех да си подам документите в София....защото в Пловдив нямам друга алтернатива, освен в Селена...но в София си е път...разходи и време...
Милото иска в Селена, но аз нямам никаква информация...Знам само за Ставрев, че прави повече инвитро процедури, но като цяло никаква информация..

Благодаря ви предварително и ви желая хубава и спокойна вечер!
  bouquet

# 616
Здравейте,в новата част на Селена,извършват ли се процедурите по инвитро или е само родилно отделение ?

# 617
  • Пловдив
naskomimi, заключение от цветните снимки няма ли. При Стаменов ЦС не я брой. vivili6 може да ти обясни. vivili6   Hug  Hug

Относно лапароскопията. Моят съвет е да я правиш при лекарят, който евентуално ще ти прави ин витро, ако се стигне до там. Ехографският изглед на ендометриозата е много характерен, за лекар, който знае какво вижда. Моят съвет е да си направиш един преглед при д-р Минев. Той има много точна ехографска преценка, пък и що се отнася до лапароскопиите също има най-голям опит и рутина какво да прави. Така един лекар ще знае най-добре за какво става въпрос. Цената от 800 лева е окончателна. Не влизат само изследванията преди операцията, иначе упойки, престой, болнични 34 календарни дни, са включени. Мен лично ме е оперирал Минев. Не ми беше страшно. След една седмица нищо ми нямаше, сама се закарах до болницата да ми свалят двата конеца. Белези нямам. Иначе ин витро правят, освен Стааврев и Минев, и Топалова, и Матев, и Кръшков, и Ненев.

miraa77, новата част е разширение на болницата. На последния етаж са кабинетите, отделенията са си по стария начин. Придружавах моя приятелка за пункция, май ин витрото си е там където си беше, на третия етаж. Сега вътре дали има промени, не знам.  Peace

# 618
naskomimi, заключение от цветните снимки няма ли. При Стаменов ЦС не я брой. vivili6 може да ти обясни. vivili6   Hug  Hug

Относно лапароскопията. Моят съвет е да я правиш при лекарят, който евентуално ще ти прави ин витро, ако се стигне до там. Ехографският изглед на ендометриозата е много характерен, за лекар, който знае какво вижда. Моят съвет е да си направиш един преглед при д-р Минев. Той има много точна ехографска преценка, пък и що се отнася до лапароскопиите също има най-голям опит и рутина какво да прави. Така един лекар ще знае най-добре за какво става въпрос. Цената от 800 лева е окончателна. Не влизат само изследванията преди операцията, иначе упойки, престой, болнични 34 календарни дни, са включени. Мен лично ме е оперирал Минев. Не ми беше страшно. След една седмица нищо ми нямаше, сама се закарах до болницата да ми свалят двата конеца. Белези нямам. Иначе ин витро правят, освен Стааврев и Минев, и Топалова, и Матев, и Кръшков, и Ненев.

miraa77, новата част е разширение на болницата. На последния етаж са кабинетите, отделенията са си по стария начин. Придружавах моя приятелка за пункция, май ин витрото си е там където си беше, на третия етаж. Сега вътре дали има промени, не знам.  Peace

Много благодаря за отговора:) само да попитам инвитрото на 3 етаж в новата част ли е ?
 Извинявам се за въпросите!

# 619
  • Пловдив
Не, в старата сграда е. Но те са свързани така или иначе и на практика е една сграда.

# 620
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови попълнения?
Казвам се Мими и съм малко на кръстопът...Направих 4 неуспешни инсеминации в Селена при д-р Васил Даскалов и сега ще си подавам документите за фонда...Д-р Даскалов ми каза, че ще чакам около година за заповедта и междувременно може да направя още две инсеминации....като преди това ще ми иска лапароскопия, защото имам ЦС, но можело да има ципа, която не се вижда или ендометриоза....В първия момент веднага си направих сметката, че това са поне 3000 лв още....и отказах мислено...Сега като се замисля...цяла година...моето мило иска да опитваме естествено през това време, но какъв е смисъла....та все едно не сме опитвали почти 7 години....реших, че ако има проблем - като ципа или т.н- поне да си направя лапарото, пък после да не правя инсета, но поне да знам за какво опитвам естествено...

Бихте ли ми дали малко информация за лапароскопията в Селена? Попитах по телефона и ми казаха 800 лв, но в тях влиза ли болничния престой и упойката? Предполагам, че поне два дни ще ме държат, а там е скъпичко...дали влиза в цената? много съм се шашнала от това лапаро...имам две ЦС - една в Надежда при Стаменов, и сега в Медикус Алфа при Даскалов, но лапаро....малко ми е страшничко.....

Другото, което искам да попитам....предполагам, че всички ще ме посъветвате да си подам документите в Селена, но аз нямам отзиви за тази клиника....мислех да си подам документите в София....защото в Пловдив нямам друга алтернатива, освен в Селена...но в София си е път...разходи и време...
Милото иска в Селена, но аз нямам никаква информация...Знам само за Ставрев, че прави повече инвитро процедури, но като цяло никаква информация..

Благодаря ви предварително и ви желая хубава и спокойна вечер!
  bouquet
Аз като за начало бих те посъветвала да смениш този доктор.И след това да ти препоръчам Д-р Минев,на 07.02.2014 ми се родиха двама сина БЛАГОДАРЕНИЕ на Минев.Лапаро и инвитро при него правени,от първия път стана при нас,както и при много други който са при него. Simple Smile

# 621
За още малко кураж....... И аз благодарение на д-р Минев имам близнаци момче и момиче след една лапароскопия и първи опит инвитро...... Успех

# 622
Oпаа и др,Ставрев също е много добър,благодарение на него имам две прекрасни кукли.За професионализъм,отношение и коректност за мен няма добър лекар от него.Но да не забравяме,че всеки си хвали доктора.  bouquet  bouquet  bouquet др.Минев въпреки че живеем през къща неисках да съм негова пациентка.Нека всеки сам да избере Hug Hug Hug

# 623
  • Пловдив
Правило ми е никога да не пиша лошо за лекар, дори и да е вярно. Който прочел, прочел.

Професионализъм, коректност, отношение към пациентите има всеки лекар в Селена. Д-р Минев си вдига денонощно телефона, стана в три часа през нощта и дойде да бъде с мен на раждането ми, преглеждал ме е на именния си ден, на 31.12., правил ми е инсеминация в събота вечерта....... Поклон пред всеотдайността и човечността.   bouquet

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 18:39 от razel_dazel

# 624
Д-р Ставрев също ми е вдигал телефона през ноща,в 3,в 5,когато и да съм му звъняла.Но пак казвам че всеки си държи на доктора,но нека оставим всеки по своя преценка сам да решава,а не да му насаждаме нашето мнение,аз съм предубедена към дадени лекари и затова неискам да пиша повече защо и към кой.Всеки има право на избор и сам да решава.За мен д-р Ставрев е най добрия,за други д-рМинев,за трети д-р Кръшков,и т.н.Много пъти са ме питали след като съм комшийка на д-р Минев защо не съм ходила при него,отговарям честни и без заобикалки,защото не съм сигурна че е моя доктор.

# 625
Момичета,не посещавам Селена,в друга клиника съм,но имам въпрос!Четох,че в Селена изписват естрофем вагинално.Доки ми каза и на мен да го почвам след спиране на кървенето от цикъла,но не разбрах-това специални вагинални глобули ли са,или стандартните хапчета???Извинете ме за глупавия въпрос,но в момента не се сетих да питам доки?

# 626
Момичета,не посещавам Селена,в друга клиника съм,но имам въпрос!Четох,че в Селена изписват естрофем вагинално.Доки ми каза и на мен да го почвам след спиране на кървенето от цикъла,но не разбрах-това специални вагинални глобули ли са,или стандартните хапчета???Извинете ме за глупавия въпрос,но в момента не се сетих да питам доки?
Стандартните хапчета са ,те са универсални Wink

# 627
  • UK
Още един глас за д-р Ставрев Peace На мен, също ми е отговарял по всяко време на деня и ноща! И благодарение на него и екип си имам 2 прекрасни бонбончета Heart Eyes

# 628
Неискам да навлизам в подробности за докторите,аз съм един от ветераните тука в темата,но за мен Ставрев е най добрия,неискам да спамя спрямо другите,но досега не съм чувала лоша дума за него.Да не говоря колко познати имам които са ходили и са доволни от него и професионализма му.Доказал го е много пъти,че е повече от доктор.Ако ще си възхвалявате ,,светилата,,то аз няма повече да пиша в тази тема.Лека момичета и нека всяка една от вас когато си избира лекар за такава процедура слуша сърцето си,то ще й подскаже най добре.При мен сърцето не сгреши. Hug Hug Hug

# 629
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за отговорите!
Успокоихте ме малко за цената....Но за избора все още не знам...Знам, че трябва да си сменя лекаря, защото така или иначе той не прави инвитро, а моят път е натам...няма смисъл от повече инсеминации...Само дето...не ми се сменя лекаря точно преди лапароскопия....Прави сте, че е добре един лекар да ми прави и едното, и другото, но ще си взема диска....и ще се моля всичко да е наред все пак....
Иначе и двете снимки - при Стаменов, и при Даскалов са добри...Просто при Стаменов беше от преди 5 години и затова Даскалов искаше нова....Аз дори вярвах много на тази от Надежда, защото беше без упойка и виждах и усещах какво става....почти не ме боля, защото всичко беше ок...
Както и да е...
Май ще се полутам още малко, но май изборът ми за по-нататък за инвитро ще бъде между Селена и Надежда...Може би решаващият фактор ще бъде и цената между двете клиники, защото в Селена е доста пъ-скъпо.....и за инвитро.....живи и здрави като ме одобрят по фонда, няма да имам финансова възможност да дават много над тези 5000 лв., които се отпускатза опит......
Мисля да си направя лапарото при Даскалов, но генетичните и имунологичните, дето ми ги изписа да ги отложа докато не реша къде ще правя инвитро и да ги правя на място....За да ме поеме вече лекарят и клиниката, който ще ми прави процедурите...

Общи условия

Активация на акаунт