Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • In a surreal moment!
Момичета да ви се похваля и да стискате палци.На 07.02.2014 година на бял свят се появиха Емил и Димитър с спешно секцио и изтекли води.Големия е 1600гр,малкия е 1350гр Praynig.Малко подраниха нашите ангелчета но да са ни живи и здрави  Praynig Praynig Praynig

Браво, миличка, бъдете живи и здрави! Големи мъже ще станат, стискам палци!  Peace Heart Eyes

Благодаря за хубавите думи, мили момичета! Дай Боже да ми се усмихне късметът и за мъж и за детенце!  Praynig

За д-р Ненев и д-р Матев само суперлативи мога да кажа. Те помогнаха на д-р Топалова да ми направи 2-то лапаро, иначе си отивах на нож. Златни мъже са, доверете им се , няма да сбъркате! Д-р Матев така мило обяснява и е толкова състрадателен, че професионализмът му само още повече изпъква от това. Д-р Ненев е малко по-хладен, но ти казва нещата без заобикалки, това при цветната ми снимка много ми допадна. И двамата съдействат на д-р Топалова и са ме преглеждали и съм контактувала с тях по няколко пъти.

# 601
Браво МХМ, да са живи и здрави, много да ви радват и усмивка винаги да грее на лицата ви. Бързо наддаване и скоро да се приберат вкъщи.

# 602
Благодаря момичета  smile3525

# 603
Благодаря момичета  smile3525

Сякаш вчера седяхме на столчетата на 3-я етаж.И двете НЕ-бременни,а виж сега.
Бъдете здрави и щастливи.... Peace

# 604
МХМ   честито  мила  , честити  рожби ! Да живи и здрави, много радост да ви носят !!!  Каква прекрасна  щъркелова вест , нека  да  се случи на всеки от нас  !!!!!

# 605
  • UK
А на мен, ми се обади Недева (ембриолог беше, нали?) амиииии имахме едно останало ембрионче от опита ни и аз мислех, че са го унищожили, а те, го замразили Crazy и сега смятаме да си платим замразяването за година (600 лева) иииии след година пак да пробваме, този път ще искаме да е момче, че ако пак е мома, направо незнам за ММ Mr. Green

# 606
Коконче.....това е супер! smile3501

# 607
  Някой да е в процедура  ин витро ,или скоро ... Simple Smile
 ...за компания Laughing

# 608
офф надявам се да е скоро... чакам си заповедта ..навита съм на компания Grinning

# 609
illi7372 az chakam za transfer,ama kato gledam pak shte mi se razmine.Loshoto e 4e nadezdata me izostavja!

# 610
Някой знае ли при подаване на документите към фонда за втори път по мъжки фактор,дали трябва да се прави нова спермограма или трябва само заключение от уролог?
Благодаря ви !

# 611
Здравейте момичета, предстои ми цветна снимка във  Селена, подразбрах че е под упойка и това малко ме плаши. Споделете ако имате опит , какви са процедурите, упойката пълна ли е или местна?
Благодаря Ви и успех на всички в бебеправенето Simple Smile

# 612
  • In a surreal moment!
marincheva - упойката не е задължителна, а препоръчителна. Не се плаши от нея, просто задрямваш за малко, полежаваш ,съвземаш се и те пускат. Аз горещо ти я препоръчвам, защото бях ербап и смятах , че мога и без нея. Няма да ти казвам за каква болка става въпрос. Като в анимационен филм очите ти напускат орбитите и не искат да се връщат без натъпкване....Мани бегай.. Дръж се в упойката и няма страшно! Успех, мила!

# 613
 vivili6 Благодаря за бързият отговор. Всъщност аз съм доста страхлива и прага на търпимостта ми е доста нисък, така че ще настоявам да съм с упойка. Да разбирам ли, че е пълна, а не местна?

# 614
  • Пловдив
Упойката се води краткотрайна венозна анестезия. Вкарват ти опиат през абокат. Няма нищо общо с пълната упойка при операция, където си интубиран. Приспиват те за малко, после се събуждаш лежиш колкото пожелаеш и когато решиш си тръгваш.

Общи условия

Активация на акаунт