Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
ИКСИ  Hug и успех. Много хубав човек си.

# 586
Ками - цункам Ви!!! Добре съм, разведохме се тихо и мирно. Не сме ходили до Селена да подписваме за унищожаване на ембрионите, не знам дали изобщо ще отидем. Претръпнах, да речем...спрях да плача...или поне така си мисля.  Любов и добро отношение не ми липсват. Аз съм топъл и емоционален човек, надявам се да намеря сродната душа. Може и да съм я намерила Simple Smile времето ще покаже. Определено мисля за още един опит, но трябва да събера пари, ще ми се да е с донорска сперма...не знам..не съм го измислила. Съсредоточила съм се в работа и писане. Връщам се отново към проекта си от миналата година, имам вдъхновение да си завърша любовната история. Пиша и някакви по- кратки есеистични форми и стихове. Намирам си работа на мозъка Simple Smile

Сърдечни поздрави на всички! Желая Ви здраве и много късмет по пътя на бебеправенето!
Оф миличка ти си страхотен човек.Силна воля и душа носиш,затова ще си щастлива,занм и вярвам че ще е така.Моя приятелка има две момченца от донор,Първи и успешен опит и беше.Пожелавам ти само хубави неща,и тази енергия никога да не стихва.И когато идваш до Пловдив да се видим на по кафе.Аз много харесвам стихове,едно време и аз пишех.Имам няколко които са посветени на мъжа ми.Това е голямо предизвикатество.Целувам те.

# 587
  • UK
ИКСИ  Hug Много късмет!!! ili7372 успешна процедура Praynig Hug

# 588
Икси   Hug    Hug  и  успех миличка   във всичко  .

На момичета  които са в процедура , ЗЕТ  много палчета    Praynig  и  в най-скоро време да ни зарадват   с положителни вести .

# 589
здравейте има ли пациентки на Др Матев
че нищо немога да намеря за него

# 590
kamito24  За кафе ,може и аз да ти звънна Simple Smile Често ще съм в Пловдив ,дори с 4-6 дни престой ,така ,че....
  bouquet

# 591
здравейте има ли пациентки на Др Матев
че нищо не мога да намеря за него

Аз съм пациентка на Д-р Матев.....е виж до къде ме е докарал  Laughing - ще раждам след 13 дена(незнам къде ми изчесна лентичката)

Питай каквото те интересува,аз ще помагам с каквото мога.Най-добре се срещни с него той е от типа лекари който не си скъпят времето да обясняват МНОГО подробно

# 592
А за др Ненев някой може ли да сподели нешо

# 593
kamito24  За кафе ,може и аз да ти звънна Simple Smile Често ще съм в Пловдив ,дори с 4-6 дни престой ,така ,че....
  bouquet
     хайде  Hug Hug Hug

# 594
Момичета да ви се похваля и да стискате палци.На 07.02.2014 година на бял свят се появиха Емил и Димитър с спешно секцио и изтекли води.Големия е 1600гр,малкия е 1350гр Praynig.Малко подраниха нашите ангелчета но да са ни живи и здрави  Praynig Praynig Praynig

# 595
  Малеее,супер!
Честито  !!! Бъдете живи и здрави !!!

# 596
  • Пловдив
MXM, честито и дано всичко да е наред.  Praynig  Praynig Неонатологията на Селена е много добра, лекарите също. Бързо да наддават малките душички и много да ви радват.  Hug

# 597
  • Пловдив
Момичета да ви се похваля и да стискате палци.На 07.02.2014 година на бял свят се появиха Емил и Димитър с спешно секцио и изтекли води.Големия е 1600гр,малкия е 1350гр Praynig.Малко подраниха нашите ангелчета но да са ни живи и здрави  Praynig Praynig Praynig
Честито!!!! Да са Ви живи и здрави!!!!
Аз също съм пациентка на Д-р Матев и съм бременна от първи опит инвитро при него! Невероятен лекар и професионалист!!!!!

# 598
Честито миличка,малките ще пораснат,моите и те бяха малки,полежаха си месец в неонатологията,но сега да ги видиш какви са багабонтки. newsm68 newsm68 newsm68

# 599
  • UK

MXMчестито и от нас   bouquet Скоро да се гушкате заедно у дома  Hug

Ками, как сте?

Общи условия

Активация на акаунт