Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Честито на новите мами   bouquet
Весело посрещане на Новата Година и нека Ви се сбъднат всички желание, защото те се сбъдват, стига да вярвате в мечтите. Моята мечта се сбъдна, имам един прекрасен син, който ме радва всеки ден. Пожелавам Ви от все сърце да изпитате тази радост.

# 481
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ ,момичета !!!
                Нека всички мечти се превърнат в реалност-и !!! santa2  Tada

# 482
  • UK
Весели празници и от нас  bouquet

На 22.12 станах мама на две дългоочаквани принцеси, с едната вече се гушкаме у дома и се молим другата Praynig скоро да бъде също с нас  Praynig

# 483
  • София
Кокона, честити дъщерички!
Дано скоро и другото момиченце се прибере в къщи  bouquet

# 484
Честита Коледа момичета.Кокона 20 стана мама на две малки принцеси да са живи и здрави и много да радват мама и тати.
Честито коконче! Дядо Коледа ти е направил най-прекрасния подарък, който може да си представиш и то в двоен размер. Да са ти живи и здрави момиченцата, да донесат много радост и смях в дома ви и много да се гордеете с тях!
Весела Коледа!

# 485
Коконче, честита ти двойна радост и от мен. Да сте много здрави и щастливи четиримата. Радвайте се на слънцата си. Вярвам, че и другата принцеса скоро ще е в прегръдките ти.  Hug

# 486
Честито, Кокона и Меги!
Честита Коледа на всички!

# 487
  • Пловдив
Да се включа и аз с поздравленията и пожеланията за много здраве и късмет.  Heart Eyes Честито на Меги и Кокона. Всяко дете си е един вид чудо, а аз като майка на коледно чудо искам да кажа, че емоцията е неописуема. Еуфорията от празничното настроение и рожден ден на любимото същество е прекрасно изживяване.  Hug

Спорна и успешна нова година и дано всички да дочакат своето чудо.  Hug

# 488
Зравей те дами.Искам едно съветче от вас.Имам 2 трансфера до момента от първия си опит по фонда.Единия ми беше с 3 ембриона при който забременях и 3.,но 11 седмица получих отлепване.Втория трансфер беше с 2 замразени ембриона но не забременях.Аз исках да са 2 да не се получи същото като при първия трансфер.Сега съм 2 опит по фонда,но с отложен трансфер.Края на януари като ми дойде цикъла ще започнем подготовка за трансфера който ми престой.Имам замразени 3 бр,с добро качество на 3 ден и 2 бр. с по малко качество на 5 ден.Предполагам че ще размразят 3 бр с доброто качество.И много се колебая дали 3 бр, ембриони или 2 бр.да ми вкарат от доброто качество.Какво  бихте ме посъветва ли момичета? doh

# 489
Здравейте, момичета! Hug Отдавна не съм се разписвала.
Честита Нова година на всички ви! Бъдете здрави, търпеливи и постоянни в това, което правите!  Желая щастлив финал на неуспелите, много красиви моменти и осъществени мечти на всички!  bouquet
Коконче, честити ти дъщерички! Да са ти здрави и скоро да се гушкате и с другата дребка! Praynig
Меги, честито бебче и на теб! Да бъде здрава и лъчезарна малката сладурка! Hug
Иванка, твоята лента беше поводът да се разпиша в темата днес. Много й се зарадвах, защото си спомням, колко дълго кръстосваше из форума с надеждата да се случи чудото. Искрено ти се радвам, да знаеш. Кога ще бъде голямото събите? В коя клиника постигна резултат? Thinking
Марина, остави док да вземе решението. Peace

# 490
За много години момичета! Нека Новата година да бъде една красива, щастлива, щедра, вълнуваща и неповторима. Нека животът ви е изпълнен с красота и нежност, с вдъхновение , с много топлина и уют. Обичайте и бъдете обичани, защото каквото и да искате да постигнете, не се нуждаете от нищо друго, освен от любов !

# 491
Честита нова година и от мен.Живи здрави и много щастливи през новата година.Повече успех на неуспелите и само положителни емоций на вече постигналите мечтата си.Нека поздравим и служителите на АГ СЕЛЕНА за тяхната всеотдайност и съпричастност към всички нас.Да са живи и здрави и през тази година да зарадват много от нас с желаната толкова години добра вест.

# 492
Честита нова година и от мен.Живи здрави и много щастливи през новата година.Повече успех на неуспелите и само положителни емоций на вече постигналите мечтата си.Нека поздравим и служителите на АГ СЕЛЕНА за тяхната всеотдайност и съпричастност към всички нас.Да са живи и здрави и през тази година да зарадват много от нас с желаната толкова години добра вест.

smile3501 pregnant baby newsm51

# 493
  • Пловдив
 Здравейте, Честита Нова Година! Всички бъдете живи и здрави!
 Утре в 9,30ч ми предстои да направя цветна снимка. Аз съм пациентка на д-р Минев. Няма да крия, че се притеснявам, изчетах всички мнения, и пак ме е страх от неизвестното. От ноември месец ходя при него, т.е. по един път на месец - по заплатино време Simple Smile Аз съм с една тръба от извънматочна, с два яйчника, правим опити над година и половина, и нищо.. Снимката веднага ли ще ми я дадат? После трябва да запазя отново час за доктора да му я покажа. Много съм несигурна, т.е. искам да имам много второ детенце /имам дъщеря на 11г/, аз ли да поискам да кандидатствам за фонда ин витро или той ще ми "предложи" варианти? Страшна работа е да не знаеш нищо. Нямам познати с такива проблеми, само вие сте ми тук и всичко, което е в нета Simple Smile
  Много ми харесва и прашеца, с който поръсвате. Много е мило.

# 494
Честита Нова Година и от мен момичета Simple Smile Нека 2014г. е година само на сбъднати мечти. Да сте здрави  и обичани.
Ето малко прашец от нас  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт