Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 319
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета.На 11.12.2013г. ми се роди дъщеричка.Благодарение на Д-Р Ставрев станах МАМА.Късмет на всички и вярвайте в успеха борбата е жестока но един ден стигаме до крайната цел.Весели Празници и вярвайте в успеха.

# 466
 txtloves txtloves txtloves txtloves
честито момиченце,бъдете много щастливи и се радвайте на живота

# 467
БЪДНИ ВЕЧЕР Е!!!!
Бог да закриля и благослови, вас и вашите семейства.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА  EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

# 468
  • Varna, Bulgaria
Честита Коледа момичета.Кокона 20 стана мама на две малки принцеси да са живи и здрави и много да радват мама и тати.

# 469
Честита Коледа момичета.Кокона 20 стана мама на две малки принцеси да са живи и здрави и много да радват мама и тати.
smile3525 smile3525 smile3525

# 470
Кокона 20 стана мама на две малки принцеси да са живи и здрави и много да радват мама и тати.
Честито!!!

Весела Коледа, момичета! Нека всяка от Вас получи най-желания подарък!

# 471
Честито на кокона получи най прекрасния подарък за коледа.  smile3525
Весела Коледа, момичета

# 472
Кокона 20 стана мама на две малки принцеси да са живи и здрави и много да радват мама и тати.
Честито!!!

Весела Коледа, момичета! Нека всяка от Вас получи най-желания подарък!

Честито и от мен на двете мамчета megind и  Кокона 20  newsm51. Да са им живи и здрави бебиците , много много  да ги радват ...   bouquet
 Нека всяка една една от нас да преживее същото щастие ...

# 473
Весела Коледа момичета!Честито на Кокона и на  megind,да са им живи и здрави малките госпожици, а на всички останали като мен,които още не са вкусили от сладоста да бъдат майки пожелавам през идващата нова година да сбъднем най съкровенната си мечта-да бъдем майки.Много целувки и прегръдки от мен и весело посрещане на Новата Година.

# 474
          ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ ,момичета !!!
                Нека всички мечти се превърнат в реалност-и !!! santa2

# 475
Честота коледа милички,и разбира се на новите мами,да пишат като се приберат.

# 476
Честито на  Кокона и Меги  ,  да са живи и здрави малките  принцеси!!! да радват  всички около себе си ,да са гордостта на мами и тати !  Честита Коледа ! Наистина стават  чудеса  , нека в най-скоро време  и   всички останали които чакаме това щастие  да ни се случи  !!!!!!!!!

# 477
 newsm51
ЧЕСТИТО  на Кокона и Меги....браво момичета!Бъдете здрави и щастливи!
Спомням си миналата Коледа-колко плаках и бях обезверена,защото току що бях видяла отрицателният тест след първото си ИКСИ...не се отказах,продължах веднага и сега съм на финала.Щастлива съм и Ви пожелавам подобно щастие.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.....стават чудеса,ако вярваме в тях

# 478
  • Varna, Bulgaria
Наистина стават чудеса само вярвайте в тях.2005г.ми казаха че мога да имам деца само инвитро бях сасипана.2008г. август направих първото инвитро в плевен  дори не стигнах до трансвер имам високо FSH.2008 ноември втори опит в София при Д-Р Табакова но теста беше отрицателен изпаднах в депресия не ми се живейше.2009 март трети опит при Табакова пак тест отрицателен.2009 септември в олимед  пак без успех 2010 март пак в олимед без успех 2010 декември в София при Д-Р Николова и пак нямах успех.Дадох си малко почивка и 2012г отидох в Селена при Д-Р Ставрев и накрач имам една малка принцеска.Борбата е трудна и йестока но трчбва да вярваме че ще успеем.Вярваите момичета в чудеса и бъдете силни и най вече оптимисти.Весели празници и много збъднати мечти през 2014г.

# 479
  • Пловдив
ЧЕСТИТО  на Кокона и Меги и от мен!!!!! Да сте живи и здрави!!!! newsm10 smile3525 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт