Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 330
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • UK
Момичета как стой въпроса с болничните в Селена ?Пращат ли ги по поща или по куриер и по кой ?Бременна съм и сега ми се налага болничен ,колко струва и правят ли някакви изследвания ,питам за да знам дали да си пия хапчетата и да закуся ?

Да пращат и по пощата, ама първо трябва да се уговориш за това  с тях. Какви изследвания да се правят като си бременна?
Аз от Селена ползвах единствено болничен след ЗЕТ, после вече като се записах на ЖК ми се дават болничните оттам, има си изследвания по НЗОК, които се пускат в началото на всеки триместър, но това след регистрацията в ЖК Peace Те ще ти обяснят, кога и какви.
Честито Титанка, много се радвам за теб!!! Лека и безпроблемна Hug

# 451
Момичета как стой въпроса с болничните в Селена ?Пращат ли ги по поща или по куриер и по кой ?Бременна съм и сега ми се налага болничен ,колко струва и правят ли някакви изследвания ,питам за да знам дали да си пия хапчетата и да закуся ?
Болничния струва 34лв,взимат кръв и урина,пия си сутрин хапчетата и не са ми направили забележка,даже веднъж бях яла,не ме върнаха  Grinning

# 452
благодаря момичета Hug

# 453
След като ти дадат болничен от 30 дни се правят изследвания  които струват 100лв

# 454
Е как се правят изследвания като сте яли, вие знаете ли какво ви изследват, дават ли ви резултатите?
Много странно ми се струва. 

# 455
След като ти дадат болничен от 30 дни се правят изследвания  които струват 100лв
Вече не струват 100лв,а 34. Simple Smile

# 456
  • Пловдив
Здравейте! Вчера минахме прегледа и резултата е 16мм дължина и най-важното сърчице, което тупкаше с 162 удара в минута! Доктор Матев беше много щастлив и каза, че всичко си отговаря на седмицата и е ОК; намали ми много от поддържащите лекарства след ин витрото  и се разбрахме да се видим живот и здраве към 11,01,2014г. когато и приключвам първия триместър!
На всички много здраве, късмет и сбъднати мечти и весели празници!

# 457
Здравейте момичета,чета ви,въпреки че времето почти не ми стига.Коконче пиши какси?бебоците за кога планувате,хубаво е да си ги носиш повечко на топличко,Ивчеееееее как си миличка,ще има ли розови гащички,ще ти пратя снимки на имейла.ИКСИ на теб пожелавам много търпение,ти го имаш,но и много сила и вяра,и да срещнеш това което ще те прави истински щастлива,прегръщам те силно и ти пращам само позитивна енергия.На другите момичета успех с процедурите и много здраве. Hug Hug Hug Hug Hug

# 458
  • UK
Здравейте! Вчера минахме прегледа и резултата е 16мм дължина и най-важното сърчице, което тупкаше с 162 удара в минута! Доктор Матев беше много щастлив и каза, че всичко си отговаря на седмицата и е ОК; намали ми много от поддържащите лекарства след ин витрото  и се разбрахме да се видим живот и здраве към 11,01,2014г. когато и приключвам първия триместър!
На всички много здраве, късмет и сбъднати мечти и весели празници!

чЕСТИТО ТИ СЪРчИЦЕ! МНОГО Е ВЪЛНУВАщО, НАЛИ Hug

КАМИ благодаря ти, добре сме  Hug и си имаме датичка за секциото вече 03 януари 2014, само се молим, да устискаме дотогава, когато ще сме в 38 седмица, което си е направо план- максимум за нас Praynig

Момичета, желая ви незабравими и много щастливи Коледни и НГ празници!!!
bouquet

# 459
  • Пловдив
kokona20 Благодаря ти и наистина е много вълнуващо и трудно за асимилиране и осъзнаване, но е голямо щастие !!!!! Пожелавам ти и на теб леко и безпроблемно раждане!

# 460
Здравейте, може ли да питам дали знаете - инвитрото през студеното време по малко успеваемо ли е от през топлото време?

# 461
Чела съм, че през пролетта и лятото е по-голяма успеваемостта, , може би защото се движим повече.

# 462
не мисля,че климатичните условия имат ТОЛКОВА голямо значение

# 463
Здравейте, може ли да питам дали знаете - инвитрото през студеното време по малко успеваемо ли е от през топлото време?
Преди време и на мен ми бяха казали такава глупост.Консултирах се с моя док,и каза ,че няма значение сезона.Иначе днес бяхме на Фетална морфология при Док.Кръшков

# 464
Здравейте на всички  Simple Smile Ками мерси миличка, добре сме. Видях имеала ти и нямам думи за бебките, но ще ти пиша там. Да ще са розови гащичките. Нямам търпение.
Късмет на всички момичета в процедури.
Късмет и на една приятелка, която мисля постояно и тя ни чете от тук. Тя знае коя е. Имайте вяра момичета и нещата ще се получат. Казвам Ви го от личен опит.
Ако не влезна да Ви пиша отново, Ви пожелавам чудесни коледни празници пълни с топлота, красота и усмивки. santa2

Общи условия

Активация на акаунт