Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
всичко ще е наред пуснала съм от заразният прашец  Laughing

# 436
Благодаря ти морско момиче!
 newsm79 newsm79 newsm79

# 437
Успех и от мен vanini81 Simple Smile

# 438
Морско момиче за двата месеца сме дали към 2000лв цветната ми снимка струваше 316лв. Аз лично не мисля,че акушерки,лаборантки и прочие трябва да ми дават отговори просто аз не съм доволна от лекаря неказвам,че не е добър просто за мен не е

# 439
  • UK
Морско момиче за двата месеца сме дали към 2000лв цветната ми снимка струваше 316лв. Аз лично не мисля,че акушерки,лаборантки и прочие трябва да ми дават отговори просто аз не съм доволна от лекаря неказвам,че не е добър просто за мен не е

Да и при нас, беше така и навремето и аз, много им бях набрала Crazy

Но пък, когато съм звъняла на д-р Ставрев /лично/ с питане, винаги ми е отговарял той Peace

vanini81 силно стискаме палците и късмета да е  с теб  thumbsup babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 440
Благодаря Ви за куража, момичета! Страхотни сте! Много отговорих намерих тук и колкото и да е странно, намерих и спокойствие.
kokona20, как сте? Гледам лентичката ти напредва  Simple Smile Късмет и на теб. Много ти се радвам.
Silvana I Niki, дадох ти пример със себе си, но от собствен опит знам, че загубиш ли доверието си към доктора, то по добре го смени. Това е твое и на съпруга ти решение и никой не може да ти го отнеме.

# 441
 newsm79 newsm75 newsm28   И аз ще се възползвам от прашеца ...  Crazy
     Пожелавам на всички момичета много успехи през новата 2014година   newsm51  bigdance2

# 442
vanini81, подкрепям те с две ръце. При мен беше същото, но от първия си опит ето, че точно този доктор Ставрев( дето не разбирал от нищо) ми помогна да имам сега едно прекрасно бебче!

# 443
Здравейте,
предстои ми цветна снимка с упойка в Селена в понеделник, може ли някоя която е правила да ми разкаже малко за процедурата, имам предвид приготовленията преди упойката, защото после нали ще спя Simple Smile. А също така как сте се чувствали след снимката, има ли болка, много ли е силна, и от след упойката също.
Благодаря предварително, на който реши да ми отговори.

Здравей Тiqlozanova, аз правих миналата седмица цветна снимка със упойка в Селена. Преди снимката ще ти вземат кръв, ако имаш картонче с кръвна група си го носи, аз не знаех каква група съм и ми я изследваха там. Слагат ти абокат на лявата ръка и се качваш на последния етаж където правят снимките, ще попълниш един два формуляра и ще те настанят в една стая. Аз чаках малко повече от уречения час тъй като се забави единия лекар. Иначе в стаята е топло, ако не си носиш нощница ще ти дадат. Цялата процедура трае няколко минутки, упойката ми я сложиха и докато се усетя съм заспала и се събудих. Имах лека болка след това и леко кръвотечение. Не се притеснявай, всичко ще е наред със снимката и след това ще се чувстваш добре. Ако те интересува още нещо питай.
Успех на всички момичета в процедури и да наръсите след някой ден с бременен прашец  Hug

# 444
# 445
  • Пловдив
Здравейте момичета! Hug Аз съм добре и все пак всеки ден се притеснявам какво става с мен и едвам ще дочакам 16ти понеделник, за да чуя сърцето на бебчо и да ми кажат, че всичко е наред. Спомням си като виках на акушерките, че като ми кажат резултата от кръвния, че е положителен и тогава ще се успокоя, а те ми викат оооооооооооооооооо!!!!!! докато не родиш няма да се успокоиш!!!!
 - много прави се оказаха............
и ние много пари дадохме в Селена преди инвитрото, по време на инвитрото и в момента продължаваме да даваме за подържащите лекарства след положителния тест. Няма начин и всеки знае, че това е скъпо нещо. Почти всеки е със заеми и кредити, но накрая всичко си заслужава!
Стискам палци на всички Ви и се моля за всяка от вас да бъде щастлива!
  love001 babydust7 babydust7 babydust7

# 446
Момичета не ме разбирайте грешно не е проблема в парите всеки като започва знае,че ще е скъпо и не казвам,че др.Ставрев не става за лекар казвам само,че лично аз не съм доволна от него лично мое мнение за мен не е моят лекар(нищо против него лично)

# 447
  • UK
Вчера се роди една малка принцеска благодарение на д-р Ставрев и екип. Честито на мама megind  bouquet Бързо възстановяване и на двете Hug

# 448
Честито, да са живи и здрави!
Моята пункция мина вчера и сега чакам трансвера. Изписаха ми 10 вида хапове да пия и съвсем се обърках. Кое съм взела два пъти, кое не ooooh! Ужас!

# 449
Момичета как стой въпроса с болничните в Селена ?Пращат ли ги по поща или по куриер и по кой ?Бременна съм и сега ми се налага болничен ,колко струва и правят ли някакви изследвания ,питам за да знам дали да си пия хапчетата и да закуся ?

Общи условия

Активация на акаунт