Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 843
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
А,я кажете,за цветните гелчета,кога се слагат,след топ-а ли?
Имам в предвид,на вече изградени и завършени напълно нокти,вместо лак дали може да се сложи цветен гел,и той запечатва ли се с топ? Grinning

# 556
Здравейте! Снощи си сложих гел върху ноктите без удължаване. Имам въпроси... като изпека първия слой гел после нанасям 2ри без да чистя лепкавото?  Когато има неравности и ги изпиля стои едно матово и надрано, ако не сложа топ гел (нямам) а направо лак за нокти обикновен, ще има ли блясък, без да си личи отдолу, че е пилено?
http://prikachi.com/images/196/6956196R.jpg ето това успях да направя, като за първи път става Simple Smile

# 557
Аз имам само бял гел и го запечатвам с прозрачен- топа ми е на Лина и след цяколко дни сякаш почва да се изтрива по краищата. Не помня като го ползвах с гел- лак как се държа  newsm78
Точно така, Пухи- ако изчистиш лепкавото трябва да минеш с блок пила да матираш плочката. Ако си пилила и е матово, няма ли друг слой прозрачен гел или топ гел си остава така матово. Под лак си личи. Ако си сложиш матов лак не личи почти

# 558
Благодаря за отговора. Еми трябва хубаво да ги изравня и тогава обезмаслител  и тънък слой гел. Ще поизчакам да ми омръзне лака и тогава като го сваля ще ги пооправя малко. Иначе ако трия с обикновен лакочистител има ли проблем за гела? Преди време си бях правила ноктопластика при маникюристка и като си сменях лака ползвах обикновен лакочистител, на гела нищо му нямаше, но незнам нейния гел какъв е бил. Моя е CHU JIE

# 559
По принцип е хубаво да е без ацетон. Обаче май не всеки гел пада от ацетон... Peace

# 560
Днес правих изграждане на една приятелка,и ето крайния резултат;

http://www.album.bg/mimss1/images/31139001/

# 561
Аз отдавна минах на гел-лакове или си слагам гелове, които са само за изравняване на ноктите и които се свалят като гел-лакове и там принципа на поставяне е друг.

И аз искам да си купя гел лакове, но не мога да намеря от къде. Търся на CND и на Gelish. Виждам, че има и други варианти, но не знам ок ли са като нанасяне и издръжливост? Ти какви ползваш?

# 562
Здравейте, преди Нова година си купих от гел- лаковете на Golden Rose. Само, че вместо да ми издържа поне по 10 дена, едва издържа 5-6 дни. Уж правя всичко както трябва. Не ползвам обезмаслител, само тяхната течност Prep & Finish.
Момичетата, които ползват гел- лаковете на Golden Rose може ли да споделите колко Ви издържа, и ползвате ли и обезмаслител ?  Peace

# 563
Момичета, тази тема е за ноктопластика. Има отделна тема за гел лакове, питайте там, дано да ви помогнат Hug

# 564
  • София/Дружба
Момичета,споделете,как вграждате брокат в гел?
Днес се пробвах,ама не се получи,голямо мазане падна. Laughing

Взимаш малко топче гел с четката след което го потапяш в броката и нанасяш на нокътя.

Може ли по-конкретно относно забележката за ширината?

Струва ми се, че се разширяват в свободния край, но както казах може и снимката да заблуждава. На следващата поддръжка мисля че това е коригирано Wink Имай предвид, че когато правиш след това френски (или перманентен френски) е хубаво още малко да прибереш отстрани, защото бялото оптически разширява.

solley, топ ув лаковете на CND и на Supernail могат ли да се нанасят върху неизсъхнал обикновен лак?

не Simple Smile

а как го поръчваш този топ-гледам че май не е от англ.амазон?
[/quote]

Купувам си го от магазин  Simple Smile  (http://www.beauty1bg.com/)

И аз искам да си купя гел лакове, но не мога да намеря от къде. Търся на CND и на Gelish. Виждам, че има и други варианти, но не знам ок ли са като нанасяне и издръжливост? Ти какви ползваш?

Работя със CND, ProGel, имам и 4-5 китайски (шу жи, жу жи, шу шу... или както там им е заглавието  Mr. Green )  Разликата за мен е в свалянето - най-лесно и бързо се сваля Shellac, при всички останали свалянето е с изпилване на топ лака и след това накисване с памук, ацетон и фолио.

# 565
  • София
solley, благодаря за забележката и съвета! Имаше леко разширение на свободния край, но не толкова, колкото изглежда на снимката. Сега вече останаха естествените нокти само с гел и изглеждат много по-добре!

# 566
Искам да си удължа съвсем малко ноктите, защото ми се излюпва гела в края на ноктите и лака не държи изобщо, но нямам форми в момента...мога ли с някакви подръчни неща в къщи илитрябва да изчакам да докато си взема. (понеже точно след малко искам да се занимая с тях) newsm78

# 567
Здравейте,
искам да си взема електрическа пила, но от тези евтините в продавалника ( по 20лв.) защото е за домашна употреба, мислите ли, че ще ми върши работа?
Вие какви използвате?

# 568
  • Провинция
Здравейте,
искам да си взема електрическа пила, но от тези евтините в продавалника ( по 20лв.) защото е за домашна употреба, мислите ли, че ще ми върши работа?
Вие какви използвате?

Наскоро се сдобих с такава http://prodavalnik.com/elektr-pila-pristavki-i38375297 .Още не мога да работя с нея добре.Няма обяснения коя приставка за какво е.Но определено спестява време при изглажаднето на ръба между удължителя и естествения нокът.За друго не съм я пробвала.Но определено трябва да се внимава много да не се нарани ест. нокът.

# 569
Здравейте! Темата е много интересна и полезна   bouquet
Все още не съм се пробвала сама да слагам гел...но искам да опитам имам няколко въпроса..
1.В ЛЕД лампа какви гелове могат да се пекат?
2.Може ли да ми препоръчате ЛЕД лампа? Мнение за лампите на Gelish

Общи условия

Активация на акаунт