Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 722
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Офф много ви се моля помогнете мии!! 
Значи прая ноктопластика по следния начин: махам кожички,изпилвам лъскавината на ноктите,слагам обезмаслител на Лина, слагам илтрабонд на SNB, слагам основа на ghu jie пека 3-4мин.,слагам формите за удължаване и почвам да нанасям гела който е на ibd и слагам по два слоя от него, след това пиля и нанасям основа за лак,лака и топ лак и с това завъшвам. Но немога да разбера къде ми е грешката понеже чета постоянно във форума как стават работите, а още на първия или втория ден един два нокатя падат не всички а само някой и немога да разбера дали самия гел  изобщо се нуждае от ув основа или в самата плочка е проблема(понеже съм чувала за някав ph regulatur дори незнам за какво се използва) и така само мога да си предполагам до утре  Grinning така че моляви погнете ми .

# 721
Защо не пробваш без база? Гелът на Ибд е хубав.  Peace Може да е несъвместимост на продуктите  Peace Иначе- да, има хора с много проблемна плочка.
Вторник правих една мацка с гел и база на Лина, в петък половината й нокти бяха паднали.  Shocked
Плочката й е много мека. Правих я пак в петък с гела на ghu jie, дано издържи повече. Но на единия пръст като запилявах  гела след изпичане се отлепи като люспа...  Shocked

# 722
Значи можеби проблема е че плочката е прекалено мека и аз го имам този проблем с единия ми нокът. Предполагам че трябва дс има нещо което да я втърди ли и аз незнам нещо като заздравител ли нз

# 723
Чувала съм, че акрилният прах помага в такива случаи- топваш четката в гела, после в акрилен прах, намазваш плочката и печеш. Но аз самата не съм пробвала и не мога да препоръчам хубав акрил или да дам гаранции, че ще стане.  Peace

# 724
hriskataa, странно ми е че използваш толкова различни продукти, като е почти сигурно, че не са съвместими един с друг. Обезмаслител Лина (не съм сигурна, че е хубав), Ултрабонд какво е, не ползвам такова нещо, основата на Chu Jie и аз я ползвам и гел ИБД. Използваш 4 различни марки продукти. На мен всичко (обезмаслител, основа и гел) ми е на Chu Jie и нямам проблем.

# 725
Добре използвам различни марки, тогава кажете ми примерно с гела ми на ibd с какъв обезмаслител и основа мога да го съчетая и имали възможност както каза XXX_ гела ми да го съчетая с някаква акрилна пудра

# 726
Пробвай първо след обезмаслителя на Лина направо гела  Peace

# 727
Заповядайте в новата тема!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770007.new#new

Общи условия

Активация на акаунт