Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 73 209
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Смс-и не пишеш ли?  Laughing

# 91
Натискам си по тъча  yes Преди имах защитна лепенка, сега си драскам дисплея...  Blush

# 92
 Shocked Тъча на телефоните нали не реагират на твърдо, а само на пръстче. Ти с какъв телефон си ако не е тайна?

# 93
Нокия-има 2 вида тъчове. Едните трябва да се докосват с пръст, другите с нещо остро. И телефона и таблета ми( от първите на Тошиба)  са  с такъв тъч. Имам и писалка с остър силиконов накрайник  Mr. Green Иска си предцизно натискане  Crazy

# 94
Е, значи ти си с тъч, подходящ за нокти.  Laughing
А да попитам - има ли тема където се публикуват нокти, направени с лепенки и ваденки, а не изрисувани от маникюристки

# 95
май не, качвай ги тук  Peace

# 96
Здравейте момичета! набавих си всичко на EzFlow. Само топ лака ми е Лина. Снощи си сложих гел на естествен нокът. На мен лично този гел ми е малко редичък. Леко се разлива по кожичките. И като че ли лекичко ми дерат краищата на ноктите. Как използвате течността за лепкав слой? Моята е с помпичка и аз сложих на памуче обаче не сваля много добре и минах и със спирт после.

# 97
Беборана- пази кожичките. Слагам гела на около 1мм от кожичките, разнасям по плочката равномерно и преди да си пъхна пръстите в лампата разстилам гела максимално близко до кожичките с четаката. Без база става много добре, с база ми се разлива някой път... ТЕчност не ползвам, само спирт.  Peace

# 98
Имам гел и на IBD. И той е такъв рядък. А как слагате гела по краищата на ноктите?

# 99
  • Провинция
Аз да попитам дамите, които махат лепкавия слой със спирт - какъв спрт ползвате? Аз пробвах с Лавандулов,че ми е по-приятен на аромат,ама все си мисля,че греша?

# 100
Аз ползвам етилов 90 или 95 градуса.

# 101
# 102
  • Провинция
Здравейте момичета! набавих си всичко на EzFlow. Само топ лака ми е Лина. Снощи си сложих гел на естествен нокът. На мен лично този гел ми е малко редичък. Леко се разлива по кожичките. И като че ли лекичко ми дерат краищата на ноктите. Как използвате течността за лепкав слой? Моята е с помпичка и аз сложих на памуче обаче не сваля много добре и минах и със спирт после.
Искаме снимки  Crazy А аз имам и питане - гела розов или безцветен? От продавалника ли го взе?Т.к. и аз мисля да си поръчам комплекта.

# 103
  • София
Въпрос към тези, които си изграждат ноктите - с какви форми го правите?

# 104
Ми не ми харесва как стана. Аз процедирам така в повечето случаи - режа ноктите до дъно и после изграждам с форми. След това само скъсявам докато израстне пак нокътя, но ми е трудоемко и ми коства доста време. За това исках да пробвам върху естествен нокът, но не ми хареса как се получи.

Общи условия

Активация на акаунт