Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 73 208
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Здравейте момичета и аз си харесах гела на с който работи Ради ,гледах че доста момичета  я питат с кой гел работи , защото много и издържат ноктите  ,ама и аз незнаех ,че го има в продавалника ,направо си го купувам  ,за да пробвам.Иначе мойта кумица се прави с гела на стар нейлс и много и издържа и на нея и на клиентките и ,по месец не помръдват .Ама е доста скъпичък и затова ще пробвам ez flow

# 77
Само се чудя дали ще е проблем, ако ползвам база (основа) на друга марка, т.е. GHU JIE newsm78

# 78
И аз ще си го взема като ми свърши моя.
За сега съм много доволна от IBD. Направо е бетон.  Crazy

# 79
Няма такива работи като "само за професионална употреба".
"Камуфлажен" гел би трябвало да е блезо розов или телесен, който  замаскира колко точно е естествената нокътна плочка и колко е удължено. Някои такива гелове стават и за изграждане/ единия ми нокът се счупи и го изградих с розова Лина  Mr. Green/.
Това описание ми се струва малко шантаво и неориентирано. Не съм пробвала този гел.
Благодаря Hug На мен такъв ми слагат, затова него дадох за пример. За 3 седмици имам 3 нокътя на активната ръка се отвори гела, другите не са мръднали. Препоръчайте ми от бг сайт гел или гел и основа Praynig

Аз мога да ти препоръчам EzFlow  супер твърд гел с много красив блясък.Аз съм с гел в/у ест нокът,но само на 1 слой-което значи че е страхотен за изграждане-суепер твърд..очарова ме и това,че е 10 лв+5 за доставка..
основа аз ползвам професионална някаква,но чувам хубави отзиви за ЛЮК и Лина(Luk е по-добра според  колежките,но аз нямам лични наблюдения)
може да ти се отлепва заради обезмаслителя-аз ползвам лина+дехидрататор на неизвестна марка+чист спирт95% и не ми мърта цял месец(иначе казано до поддръжка)
bouquet Сива или черна кутийка е твоя? И този гел с разтвор или с пилене се смъква?
а това тук http://prodavalnik.com/komplekt-ezflow-obezmalitel-baza-uv-top-l … shellac-i30159339 за обезмаслител и база мога ли да ползвам?

# 80
Записвам се в темата с една от последните ми пластики. Нокътната ми плочка сама по себе си е много широка, та трябва да изградя по-дълги нокти, за да имат хубав вид.  Peace
Скрит текст:

# 81
  • София
Искам да се похваля, че пробвах и изграждане с форми и се справих много добре!!! Simple Smile

# 82
# 83
  • Провинция
Запалихте ме и мен по Ez Flow гела. Въпроса ми е дали не мога да комбинирам тези пордукти http://prodavalnik.com/ezflow-gel-it-uv-gel---12lv-i26432343 и http://prodavalnik.com/komplekt-ezflow-obezmalitel-baza-uv-top-l … shellac-i30159339 и http://prodavalnik.com/profesionalen-uv-finish-top-gel-i30642179 и има ли разлика между Ув топлака/шилак от комплекта с база и обезмаслител и професионалия ув финищ/топ гел? Кое ще ми върши работа за top coat?

# 84
Комплекта ми изглежда хубав. Т.н финиш гел/3тия линк/ подозирам, че не е топ гел, а топ лак- щом няма лепкав слой след изпичане.Още повече че продавача има само 1- оценка- няма опит  с такива продукти/предполагам/. Ако си вземеш гела и тройката комплект- друго не ти трябва  Peace
Аз си ползвам основата и топ-а на Лина с един китайски гел лак "Чека" или нещо такова...

# 85
  • Провинция
Комплекта ми изглежда хубав. Т.н финиш гел/3тия линк/ подозирам, че не е топ гел, а топ лак- щом няма лепкав слой след изпичане.Още повече че продавача има само 1- оценка- няма опит  с такива продукти/предполагам/. Ако си вземеш гела и тройката комплект- друго не ти трябва  Peace
Аз си ползвам основата и топ-а на Лина с един китайски гел лак "Чека" или нещо такова...

Спрях се на този комбинацията, т.к. и обезмаслител и база и топ и гел,всичко е на една марка, което е мисля най-доброто решение.
Моята рзова Лина вече е на свършване и имам една прозрачна + една бяла. Ще видя какво ще ги правя.Мисля ги ползвам само за гел върху естествени нокти.
Та... да попитам този гел Ez Flow, розов ли е или безцветен, това не ми стана ясно?
Сега мисля да направя едно зареждане с материали - и искам да попитам от къде си взимате натурални подготвени удължители и ножчета за гилотина? В продавалника има много удължители, но ми се иска да ми препоръчате нещо изпитано или поне конкретен потребител, от който купувате.
Някой вграждал ли е фолио и сухи цветя? И дали после може да се лакираш с обикновен лак без да си личат?

# 86
Говори с продавача, би трябвало да е прозрачен щом не е обозначено изрично, че е друг цвят.  Повечето гелове предлагат прозрачен, бял и розов.  Peace Най-хубаво е наистина всичко да ти е на една марка, някои са несъместими помежду си. Аз удължители не съм слагала, само изграждам с гел. В салон са ми слагали- някои са хубави, други много се чупят. Дано да се включат дами с опит да ти помогнат с тях  Hug

# 87
  • Провинция
  bouquet Бърза, компетентна и отзивчива,както винаги!!!   bouquet

# 88
Ох, с тези дълги нокти, обаче все перипетии. Например много ми е трудно да пиша на телефона, оня ден игла щях да вдявам- еми не мога. Голяма е красота, ама май не е много практично.  Thinking

# 89
Аз натискам по тъча с нокът  Mr. Green Иначе всичко останало си го правя в домакинството. Повече внимание трябва да отделям, когато сменям чаршавите и ги подпъхвам и когато бърша прах по повърхност с ръб. Счува се да се заблея и да си повредя ноктите. Пречат ми само, когато разтривам някого, все го дера неволно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт