Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 73 208
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Микросел е заздравител, който се препоръчва след сваляне на гел.

# 61
Мерси.  Hug

А на колко време си сваляте гела, за да отпочинат ноктите и като цяло нужно ли е да се прави ?

# 62
Аз си махам гела на около 2-3г. За тази година се отчетох, живот и здраве като реша да ставам майка някой ден ще е следващият път  Mr. Green

# 63
На 2-3 години за колко време?

# 64
2-3-4 седмици... newsm78

# 65
Добре, значи ми е рано още.  Hug
Аз съм с гел от пролетта, но не мисля скоро да го свалям. Още повече че идва зима, а тя и без това ми влияе депресиращо. Поне нека ноктите ми да са като хората.  Laughing

А, да ти се похваля - с тези ваденки, за които ме светна - направо се преродих.  Laughing Много лесно, красиво и удобно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
И аз много ги харесвам! Даже тези дни трябва да си поръчам нови, че не съм правила нещо ново от 100години. Днес гледах комплекста с ув гел в ДМ, но ми се сториха много 16лв, за толкова малко  гел с недоказано качество  newsm78

# 67
В nails.bg има страшно много. Само не са йм хубави снимките. В ибей също има - от там си взех ваденки-мустаци.  Laughing Laughing

# 68
И аз много ги харесвам! Даже тези дни трябва да си поръчам нови, че не съм правила нещо ново от 100години. Днес гледах комплекста с ув гел в ДМ, но ми се сториха много 16лв, за толкова малко  гел с недоказано качество  newsm78
Чувала съм, че е хубав, но не съм го пробвала. Сега си свалих малко гела, за да си починат ноктите ми, но не мога да се търпя така, все се чупи някое ъгълче. Навила съм се да пробвам гела на EZ FLOW, но не знам дали го има в България, а хич ме няма в пазарувнето от чуждестранни сайтове Simple Smile

# 69
И аз му хвърлих око след коментара на дамата по-назад, има го и в БГ сайтовете  Peace

# 70
И аз днес си го набелязах като бъдеща покупка, след като видях тази снимка на РадиД:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/2954_5539 … _1349515180_n.jpg

А това в ДМ какво точно е? Гел лак с 1 бр ваденки?  newsm78

# 71
И аз днес си го набелязах като бъдеща покупка, след като видях тази снимка на РадиД:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/2954_5539 … _1349515180_n.jpg

А това в ДМ какво точно е? Гел лак с 1 бр ваденки?  newsm78

База, малко гел-че, пила...
Ради с него ли работи? Задължително ще го взема тогава!

# 72
И аз му хвърлих око след коментара на дамата по-назад, има го и в БГ сайтовете  Peace
Ради Димитрова ползва такъв и затова се навих.
П.С. Сега видях снимката, всъщност аз я питах във фейсбук какъв гел ползва, че близо 2 месеца няма никакво отлепване.

# 73
Навихте ме, другата седмица ще го купя  Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт