Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Момичета здравейте,
какво ще кажете за този комплект?

http://shopinbg.com/startovi-komplekti/375-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0 … %D0%BB%D0%BE.html

Не мога да реша на каква марка гел да заложа, важно е да кажа и че ще се правя сама за първи път.
Не мога да реша и за лампата 9 и 36 W, каква точно е разликата във времето на печене ли? И ако избера от 36 W после по 4 лампи ли ще трябва да сменям и през колко време?

Няма разлика- при 36в си пъхаш цялата ръка, при 9в само пръстите. Ако вземеш от големите трябва да сменяш по 4 грушки през 4-5-6 месеца... По принцип живота им е 6м, но аз сменям по-често- като поне да не ми се изпича гела, значи в време... Тази марка гелове, мисля че са хубави  Peace

При 9в не трябва ли повече време да се пече ? Все пак къде са 9в къде 36в..  Thinking Peace

# 421
 LaughingНе, 36В лампа е с 4 крушки по 9В, не пече по-силно  Peace

# 422
Момичета,металните форми за изграждане,по-удобни ли са от еднократните?Моите за от хартиените,ама голям зор видях с тях.

# 423
На мен са ми еднакви- само че металните не са много многократни, а след извесно време ползване се деформират Peace

# 424
Здравейте, вчера се мъчих да махам гел с ацетон. Всичко направих както трябва, но гела не мърда. Къде бъркам - има ли различни видове ацетон, защото в процедурата нямам грешка никъде - изпилих малко, напоих памук, увих с фолио за готвене и изчаках около 20 мин.

# 425
  • София
Относно формичките за изграждане - успявате ли да ги нагласите по извивката на нокътя? На мен никога не могат да ми легната плътно, в резултат на което нокътя ми застава между два пласта гел, т.е влиза ми гел под нокътя и то доста.

А за махането, може би е трябвало да изпилиш повече и да стоиш повече време.

# 426
Относно формичките за изграждане - успявате ли да ги нагласите по извивката на нокътя? На мен никога не могат да ми легната плътно, в резултат на което нокътя ми застава между два пласта гел, т.е влиза ми гел под нокътя и то доста.

А за махането, може би е трябвало да изпилиш повече и да стоиш повече време.
То така не е ли по-добре? Аз винаги се старая нокътят да попадне в гела. Ако гелът е само над плочката по- лесно може да се отлепи в стрес- зоната. А ако има малко и отдолу ми се струва по- сигурно. Ще се радвам Демон да каже  Peace

# 427
  • София
Ами не мисля, че е по-добре. Поне на мен не ми изглежда така. И в стрес зоната пак са слаби. Когато слоя гел под нокътя започне да се отлепя от него, направо си "повлича" цялото удължение!И нокътя става дебел отпред и е дебел защото гела е влязъл отдолу, а отгоре слоя е супер тънък (това естествено го установявам, когато се счупи)

# 428
Когато естествените нокти са израстнали 2-3мм е по-лесно да напаснеш формичката както искаш Peace

# 429
Здравейте момичета , от доста време ви чета . Вече и аз съм горд собственик на уж всичко за да си направя сама ноктопластика. Вчера си сложих гел върху моите нокти и за сега се държи . Ще видим колко ще изкара  newsm78 . Открих си обаче една грешка , май станаха по-дебелички във върха на нокътя . За сега не ме дразни , но следващия път като правя подръжка ще го поизпиля. Ще се опитам да направя снимки и ще ви покажа, за да изкажете мнението си. Изчетох всичките ви теми , но се и пообърках и не помня дали някъде сте го обсъждали . Да ви питам когато искам да скъся ноктите с коя пила да действам  newsm78 извинявайте за тъпото въпросче  Blush
Приятен ден на всички!

# 430
Аз използвам многокраните форми - по същият начин имам известни проблеми с напасването, т.к и ноктие ми не са от най-правите. По същият начин влиза гел под нокътя, но ако е голямо количеството махам с едно остричко борче на електрическата пила. Купих си я по съвет от тук и я използвам само за това, иначе не ми е удобна.

# 431
  • Пловдив
Здрасти и от мен!И аз искам да ви попитам какво мислите по моя проблем.Правих изграждане с гел пробно на един нокът,стана супер,но след 3-4 дни при лек натиск зейна от едната страна.Използвам гел и база На Шу Жи,лампата ми е нова.Според вас къде може да греша?Пека базата 2мин,а гела 4мин,че и повече.

# 432
Трудно ми е да изграждам, както с многократните така и с еднократните форми за изграждане. Изграждах, докато пораснаха моите естествени нокти и сега слагам гел върху тях без да изграждам, защото при изграждане често ми се случваше да има счупен гел или цепнато между гела и естествения нокът.

# 433
# 434
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=693145944043160&set= … ype=3&theater
Това също
Извинявай , че в два отделни поста . Моля за коментари , критиките няма да ме засегнат , само ще се поуча от тях.

Общи условия

Активация на акаунт