Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
taniab, снимката не се вижда, вероятно не е публична и е скрита, виждат я само за приятелите ти Wink

# 436
Ок сега ще променя във фейса
Пробвайте сега , дано съм променила настройките .

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 17:44 от taniab

# 437
Здравейте, вчера се мъчих да махам гел с ацетон. Всичко направих както трябва, но гела не мърда. Къде бъркам - има ли различни видове ацетон, защото в процедурата нямам грешка никъде - изпилих малко, напоих памук, увих с фолио за готвене и изчаках около 20 мин.

Аз пак да си задам въпроса, защото ми предстои и на мен махане на моя си гел, искам малко да ми починат ноктите.  Whistling Това ли е ацетона, които ми е необходим?

Скрит текст:

# 438
Ако пак не се вижда , ще пробвам да ги кача в някой сайт за снимки и ще пусна линк.
http://taniab79.snimka.bg/arts/hobi.794238
И това http://taniab79.snimka.bg/arts/hobi.794238.32218818
И това http://taniab79.snimka.bg/arts/hobi.794238.32218819

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 18:05 от taniab

# 439
taniab, според мен маникюра ти е много нежен и изглежда естествено, много добре си се справила. И не са ти никак дебели ноктите, ако са прекалено тънки може да се отлепи. Когато си слагам гел на естествения нокът винаги си ги правя малко по-дебели в свободния край и не се отлепя гела. Когато искам да скъся ноктите ползвам обикновена груба пила, защото електрическата ми се развали, а и с обикновената ми е по-лесно.

Досега съм си махала веднъж гела и не съм ползвала ацетон, махнах го само с пилене.

# 440
Биби благодаря за окуражаването  bouquet

# 441
Здравейте, вчера се мъчих да махам гел с ацетон. Всичко направих както трябва, но гела не мърда. Къде бъркам - има ли различни видове ацетон, защото в процедурата нямам грешка никъде - изпилих малко, напоих памук, увих с фолио за готвене и изчаках около 20 мин.

Аз пак да си задам въпроса, защото ми предстои и на мен махане на моя си гел, искам малко да ми починат ноктите.  Whistling Това ли е ацетона, които ми е необходим?

Скрит текст:

Това ми прилича на някакъв промишлен ацетон, който не знам дали няма да ти свали освен ноктпластиката и твоите нокти. Аз ползвам обикновен лакочистител от Била, но не очаквамй чудеса - гел лака пада на юфка, но с гела е малко по трудно и занимателно.

# 442
Момичета, току що си взех базата в бялото шише, която ми пепоръчахте (и от потребителката, дадена от Цветкова), както и гел на Жужи. Коренна разлика, задавах въпроси, дамата бе много любезна, дори в кутията ми прати и подарък.  Heart Eyes  bouquet

Сега ми стискайте палци, че каквато съм опитна и аз.  Rolling Eyes Mr. Green

Ако пък не стане, следваща стъпка крушка и други разни.  Peace

# 443
  • Пловдив
Здрасти и от мен!И аз искам да ви попитам какво мислите по моя проблем.Правих изграждане с гел пробно на един нокът,стана супер,но след 3-4 дни при лек натиск зейна от едната страна.Използвам гел и база На Шу Жи,лампата ми е нова.Според вас къде може да греша?Пека базата 2мин,а гела 4мин,че и повече.
Повтарям си въпроса отново пък дано някой ми отговори Simple Smile.

# 444
Обезмаслител слагаш ли? Пилиш ли нокътната плочка преди да сложиш всичко?

# 445
  • Пловдив
Пиля нокътя,слагам обезмаслител,после и спирт за по сигурно и не мога да се начудя къде греша Rolling Eyes.

# 446
Аз първо слагам спирт, после обезмаслител. Надявам се, че не закачаш кожичките и освен това гела не трябва да е много тънък слой все едно лак, по-дебел се прави.

# 447
Аз първо минавам със спирт, после слагам обезмаслител, защото ако сложиш първо обезмаслителя и после спирт изтриваш обезмаслителя Simple Smile

# 448
Момичета тази база пише, че може да се пече в ув лапма, мислите ли ?

http://prodavalnik.com/uv-uv-gel-baza--osnova--uv-uv-gel-top-lak … omplekt-i38325063

# 449
Всички бази се пекат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт