Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Аз се зачудих защото пише Led, а по- напред в темата май четох, че тази база е за Led лампа.

# 451
Аааа имам още един въпрос ако си взема 36 W лампа задължително ли е да сменям и четирите крушки., не може ли примерно 1 или 2?

# 452
Според продавачката, може и в двете... Но тук сме май само с ув лампи  Peace
Може да смениш само вътрешните 2 крушки, те външните две пекат горната част на дланите, не самите нокти Peace

# 453
  • Пловдив
Аз първо слагам спирт, после обезмаслител. Надявам се, че не закачаш кожичките и освен това гела не трябва да е много тънък слой все едно лак, по-дебел се прави.
Това със спирта и обезмаслителя ще го променя,кожичките не ги закачам обаче го правя тънък гела и явно това е разковничето.Просто не ми харесват дебели нокти,особено по краищата.

# 454
Здравейте момичета , да си се похваля многооо съм доволна -цяла седмица никъде нищо не се е отлепило  newsm44 .
Само искам да попитам нали мога да си изтрия стария лак и да лакирам нов , че обичам разнообразие, омръзва ми да се гледам с един и същ лак две или три седмици.
Весели празници от мен !

# 455
taniab, можеш разбира се, аз също обичам да си сменям лака или декорацията, затова не ги запечатвам с гел, а се лакирам върху гела Wink

# 456
Благодаря Биби и аз така правя не запечатват с гел именно заради това, но реших да попитам.

# 457
Привет, красавици. Аз съм 4-ти ден с новия гел. Стягаше много бързо, но все пак го държах 4 минути. Моите нокти са чисто проклятие, с т.нар. птицечовка форма. Та са ми трудни за изграждане и затова на палеца на дясната ръка ми се отчупи леко ъгълчето в края на стрес зоната, където нокътя излиза от леглото си. Но то там нямаше и нокът, беше до кожа направо Така че си е пълен успех.  Mr. Green Днес ще го поправя и трябва да слагам повече гел точно там.  Peace

Не съм се снимала, че формата ми хич не е прецизна, но поне имам нокти вече.  Mr. Green Лакирах се отгоре с любимия ми цвят, виненочервен. Още съм много далеч от ефектните и добре изпълнени декорации, най-много с някой стикер да се поукрася натам.   bouquet

# 458
Аз не съм фен на декораците-  през 70% от времето съм с червен лак, 20%- френски, 5%- черен и 5%- бежов. Mr. Green За по-слециални случаи слагам стикер на безименния пръст.  Mr. Green

# 459
  • София
Здравейте момичета,
има два въпроса.
http://prodavalnik.com/plen-komlekt-za-noktoplastika-i-akril-na--ezflow-i36688065
мога ли да се доверя на този продавач,някой пазарувал ли е от него?

Някой правил ли се е с такива удължители http://www.nails.bg/?o=4sfap9e лесно ли се работи?

bouquet

# 460
Добър рейтинг има продавача  Peace

# 461
  • София
Дали е оргинал продукта?
на официалния  сайт не пише цени.... newsm78

# 462
Според моя позната която ползва Ez flow оригинален, този в продавалника и в един друг сайт е менте.
И аз исках да си поръчам от този гел ама се отказах, поради малкото мнения за него.

# 463
И според мен е менте. Гледах го в някакъв чуждестранен сайт и беше на много по-висока цена от този в продавалник Wink

# 464
Откъде мога да си купа леплив плат, освен от интернет ?

Общи условия

Активация на акаунт