Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 814
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че повечето момичета тук ползваме УВ лампа, но дано някой да се включи със съвет.

# 586
  • Провинция
Има ли любителки като мен, които работят с удължители? Никъде не намирам хубави ,подготвени, натурален цвят, с прагче. От къде се снабдявате с удължители?

# 587
  • София
Аз съм си поръчвала от nails.bg - бяха 40 бр. подготвени с прагче, натурални за 2лв или 2,40 не помня. Мисля, че не бяха лоши, ама аз съм правила 3-4 ноктопластики, не съм любител на удължителите, така, че не съм критерий!
Отворих сайта, но точно в момента няма такива, каквито съм си поръчвала да ги покажа

# 588
  • Пловдив
Има ли любителки като мен, които работят с удължители? Никъде не намирам хубави ,подготвени, натурален цвят, с прагче. От къде се снабдявате с удължители?
Аз си взимам от Стар Нейлс,техните наистина са хубави и прагчето се усеща.Веднъж си бях поръчала удължители напосоки от интернет и така си ми стоят,прагчето не се усещаше и изобщо не ми харесаха.

Искам и аз да ви попитам нещо,някой слагал ли е между 2 пласта гел обикновен лак и какво се получи?Дали издържа гела като е сложен върху лак,аз върху лака сложих  пак  база и тогава пак последния пласт гел,но се чудя какъв ще е резултата newsm78.

# 589
  • Провинция
Аз си взимам от Стар Нейлс,техните наистина са хубави и прагчето се усеща.Веднъж си бях поръчала удължители напосоки от интернет и така си ми стоят,прагчето не се усещаше и изобщо не ми харесаха.

Искам и аз да ви попитам нещо,някой слагал ли е между 2 пласта гел обикновен лак и какво се получи?Дали издържа гела като е сложен върху лак,аз върху лака сложих  пак  база и тогава пак последния пласт гел,но се чудя какъв ще е резултата newsm78.

А техните подготвени ли са(изпилени)?Ако не - как въобще се пилят неподготвените удължители?

Не знам това чудо за какво е http://www.ebay.com/itm/EZ-Flow-Gel-It-Finish-It-UV-Gel-Top-Coat … -oz-/271115942364 , но го имам. Ползвам като топ лак понякога. Слагам гелове, пека,топ гел, или както се нарича там последния слой, лакирам ноктите и понякога на нанасям от този "лак". Ползвам го като топ, пека го,иначе няма изсъхване.Пада само и единствено с пилене после. Има страхотен блясък и се нанася на много,ама много тънък слой,иначе трудно се пече и седи гумирано и се отлепя.

# 590
  • Пловдив
Не знам какво имаш предвид под подготвени,но са от тези,които ги лепиш,режеш с гилотината до където искаш,изпиляваш ги и после гела.

# 591
  • София
Неподготвени: http://www.vipnokti.com/bg/products/category32/product2556.html
Подготвени: http://www.vipnokti.com/bg/products/category32/product2979.html
Неподготвените се "подготвят" като се изпиляват в долната част. За ъгъла под който се пилят, моля да се изкаже някой по-компетентен от мен. От лични наблюдениямога да споделя, че когато пилата се държи под остър ъгъл(легнала близо до повърхността на удължителя), дъгичката става по-голяма(по-дълбока), а когато пилата се държи по-изправена, почти перпендикулярно, дъгичката е по-плитка. Незнам как го обясних и дали ще ме разберете, но не можах да намеря клипче.

# 592
  • Провинция
Неподготвени: http://www.vipnokti.com/bg/products/category32/product2556.html
Подготвени: http://www.vipnokti.com/bg/products/category32/product2979.html
Неподготвените се "подготвят" като се изпиляват в долната част. За ъгъла под който се пилят, моля да се изкаже някой по-компетентен от мен. От лични наблюдениямога да споделя, че когато пилата се държи под остър ъгъл(легнала близо до повърхността на удължителя), дъгичката става по-голяма(по-дълбока), а когато пилата се държи по-изправена, почти перпендикулярно, дъгичката е по-плитка. Незнам как го обясних и дали ще ме разберете, но не можах да намеря клипче.

Никога не съм купувала неподготвени, и не знам дали ще се справя с пиленето.Да не ги съсипя.За това ми се иска да купя качествени подготвени.

# 593
http://www.amazon.com/Creative-Nail-Super-Shiney-Fluid/dp/B000NW … words=uv+top+coat
Някой ползвал ли е този топ лак? Мнения?
Или друг УВ топ лак да ми препоръчате...
Ползвала съм само на SNB и съм доволна, но ми се иска да пробвам и други  Hug

Този не е ув Simple Smile
На CND ув топ-овете са този за shellac, и за двете им гел системи - Brisa и Brisa Lite.
Скъпи са, но са страхотни Simple Smile

Аз ползвам такъв - http://www.amazon.com/Supernail-Top-Coat-Fluid-Ounce/dp/B008OAW4 … words=uv+top+coat
solley, топ ув лаковете на CND и на Supernail могат ли да се нанасят върху неизсъхнал обикновен лак?

Това не е ли ув топ лак за обикновен лак?Моля ви кажете ми какъв ув топ лак ползвате освен Старнейлския за обикновен лак?И става ли някой от ув топ гел лаковете върху обикновен лак?Пробвах ув топ гела на Голдън Роуз,но не става,сигурно и другите не стават,но някой ако е пробвал,нека сподели.....

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 19:20 от ar4ita

# 594
  • Пловдив
А как правите френски маникюр,но вграден между пластовете гел?Аз пробвах без да чистя лепкавото  защото исках после направо да запечатам с последния пласт гел,но нищо не ми се получи.Много се плъзгаше четката и се разливаше лака.Вие как го правите?И с обикновен лак ли или с акрилни боички?

# 595
Мен са ми правили вграден френски с бял гел лак и после запечатваха с УВ топ лак, но си е играчка защото белия гел лак не е много покривен и трябва да се нанесат няколко слоя.

Иначе аз не съм си правила сама до сега, защото с лак съм се специализирала и не ми се занимава да го правя вграден.
Според мен трябва да изчистиш, обаче лепкавия слой ако ще го правиш с лак, лакирваш, изчакваш да изсъхне и после с УВ топ лак и печеш.

# 596
  • Пловдив
Добре,но жената,на която го правих искаше да и го вградя в гела за да и стои до подръжка.

# 597
Момичета, да попитам как лепите счупен естествен нокът?
Аз съм на гел лакове-Гелиш главно, и слагам леплив плат и запечатвам с 2 слоя основа на Гелиш, но не ми държи. Може би да слагам директно лепило, а не да разчитам на гел лак основата?
Ако е лепило кое ще препоръчате-ако е възможно да го купя лчино, не по поръчка Peace

# 598
PURVO 39 VATOVA UW LAMPA NQMA  I VTORO MOLQVI NE SE U4ETE OT INTERNET TAKIVA PROBLEMI 6TE SI NAVLE4ETE PO NOKTITE 4E NE E ISTINA MOLQVI SE
 ..........SPIRT I OBEZMASLITELEDDNO I SU6TO................LEPKAV SLOI DA SE PREMAHVA S LAKO4ISTITEL Laughing I EI OT TAKIVA BISERI ,NAKRAQ BEZ NOKTI ! MILI DAMI IMA SI PROFESIONALISTI ZA TAZI RABOTA NI6TO U DOMA NAPRAVENO NE E KATO DA SI IZLEZE6 OT FRIZYORA ILI MANIKURISKATA I DA ZNAE6 4E E KA4ESTVENO I HUBAVO NAPRAVENO  Naughty

# 599
hellenna, темата е за домашна ноктопластика, не е нужно да се появяваш и да се заяждаш, защото има много маникюристки, които така ще те направят, че да съжалиш че си отишъл. Аз съм научила много полезни неща точно от тази тема от момичета които се занимават професионално с това и бих казала, че си правя много хубава ноктопластика, не са ми повредени ноктите.

Мога да ти дам един пресен пример, онзи ден една приятелка ходи да й правят ноктопластика. Първо, че нито един нокът не си приличаше с друг, второ- на третия ден имаше счупен нокът. Е при мен не се е случвало, нищо, че не съм карала курс, мога да изкарам цял месец без подръжка, без да имам счупено и отлепено, ползвайки гел от 6лв. и спирт. Ако ти твърдиш, че си професионалист помогни със съвет вместо да влизаш да се заяждаш. И пиши на кирилица Wink

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 12:30 от Bibi85

Общи условия

Активация на акаунт