Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 726
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
За първи път чувам за изграждане с гел- лак  Peace
Според мен белите гелове не стават за нищо, за френски по-добре си вземи гел лак /на chu jie е хубав, не се отдръпва по краищата/ . Цветен гел или гел лак задължително се запечатват накрая!
На мен chu jie не ми се отдръпва, но Лината го правеше. Да не би да си държиш геловете на студено и да е от това  newsm78 Пробвай следващия път да са със стайна температура, когато ще работиш с тях  Peace

# 691
И аз се зачудих за изграждане с гел лак.... Да не би да имаш предвид, че си била лакирана с Гелиш, без удължаване?

# 692
Не съм написала, че си правя с гел лак изграждане, може би не съм се изразила правилно.
Гела на chu jie ми се отдрупва и си мисля, че е заради лакочистителя- розов е без ацетон.

# 693
Даа. точно това. Написъла съм го заедно за това.

# 694
Мда, какво прави една запетайка  Simple Smile Аз ползвам 95 % -ов спирт.

# 695
Благодаря Ви момичета, и се извинявам - нова съм.

# 696
А някъде по магазините продават ли се лепенки за изграждане? Или само онлайн.

# 697
И слагай тънък пласт база Wink Иначе ползвам същите неща и не ми се отлепва. Първо надрасквам, минавам със спирт нокътя, обезмаслител, тънък слой база-пека 2 минути, гел-пека 3 минути, пак гел, чистя лепкавото със спирт, пиля неравностите, трия със спирт, тънък слой ув топ гел на лина, пека 3  минути и готово.

# 698
аз със гела на Стар Нейлс нито основа слагам,нито топ гел отгоре,пък си стои.....

# 699
аз със гела на Стар Нейлс нито основа слагам,нито топ гел отгоре,пък си стои.....
Сигурно е така, но тя пита за друг гел  Wink

# 700
Аз като ходех по салони никога не са ми слагали база или топ- от тук научих за тях  Blush
С гела на chu jie  топ не ползвам, той е много гланциран  Peace

# 701
Здравейте момиче,имам един леко глуповат въпрос.Наскоро си взех ел.пила,но не мога да си закрепя накрайниците.Ако има някой подобна,ще се радвам да ми каже как става.Надявам се само да не е дефектна...  newsm78  Ето така изглежда  http://shopinbg.com/elektricheski-pili-i-uredi/111--.html

# 702
  • Провинция
Здравейте момиче,имам един леко глуповат въпрос.Наскоро си взех ел.пила,но не мога да си закрепя накрайниците.Ако има някой подобна,ще се радвам да ми каже как става.Надявам се само да не е дефектна...  newsm78  Ето така изглежда  http://shopinbg.com/elektricheski-pili-i-uredi/111--.html

Имам същата!
Копчето сивото до "писеца" се натиска само при вадене на накрайника.Иначе отвиваш, развиваш, разхлабваш сивото,което държи накрайника, натискаш копчето сваляш сложения и пъхаш друг, завиваш и си готова. Но не съм сигурна дали при навивана ,затягане не се държи пак копчето.Не мога да ти обясня точно, не съм в нас и пилата не е в мен.Дано ме разбереш.Пробвай.

# 703
 kragovrat,благодаря за бързият отговор.Но нищо не става,изпадат все едно,че не съм правила цялата тази процедура Close Явно е дефектна....

# 704
  • Пловдив
Да попитам и аз,хубава ли е тази пила,демек върши ли работа,че и аз си поръчах такава същата от един китайски сайт но още не е при мен.Та да знам какво да очаквам  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт