Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 125

• 48 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ооо, майка ми гълта СОН в големи дози  Joy Joy Joy И рече, че е пред хвърляне от десетия етаж. Тате й забрани да гледа повече от три серии на ден  Mr. Green
Апропо, тя вчера разбра, че щерка й е работила връз тоз сериал, и че вкъщи се намират всички епизоди. Иначе ме питаше кога е повторението по Диема, че не била разбрала първа серия... и аз  Shocked  Joy Joy Joy Joy

# 661
Такааа, с Кайъпа приключих, нямам нерви за такива филми. Принципно не ги гледам. Този го издържах до 15-та минута и прехвърлих още 5. Ясно, детето е отвлечено и цял сериал ще го търсят, ще се разплитат вероятно заговори или мръсни тайни, или бизнес интереси или всичко заедно, каквото и да измислят, все тая. И да не съм права, ще си скъсам нервите, докато разбера. И няма ни една симпатична муцуна.
Тъй, крайна съм, но съм безмерно напрегната от 20-те минути, които изгледах. Ако бях изкарала серията, сигурно щях да убия някого  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
Чета, чета.....и какво ще се гледа ooooh! newsm78 Остава да се коментира дизито - криминалето на Петан, дано някой му хвърли едно око, поне самата тя Heart Eyes

# 663
Аз ще гледам Века, Приливите плюс един американски, който следя. Ще дам шанс на Отмъщението, но само от лоялност към патрона и категорично ще видя Чучулигата заради сладките спомени от детството, когато я четох четири пъти едно след друго.

# 664
И аз ще гледам Века Heart Eyes, Приливите и в случай, че се появят преводи - Кайъп и Качак.

И 9 сезон на Criminal Minds, че и на Матю съм му вярна още от първия. Mr. Green

# 665
Лакунка Hug, този що реве? Shocked

# 666
Аз ще гледам вас hahaha,( патка в очакване на превод) и ще чакам КСШ- ВнЛ_ Joy Joy Joy, а  и източните ми зарибявки естествено.

# 667
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Лакунка Hug, този що реве? Shocked

щото е прочел как хваля Чаатай  Joy

# 668
Ти стига го хвали, че току виж фенките на Сексито те причакали в тъмното hahaha hahaha
Да не би да видя от кака Бери,  не си ли падаше и тя по него по времето на Нежо newsm78

# 669
 Hug
Не знам вие какво гледате или ще гледате, но аз така съм се вкарала в една обувна фабрика, че ми иде боса да тръгна  Mr. Green За втория сезон на Чепик Бей двете абли сценаристки дадоха заявка, че ще вкарат съспенс и фантастика  Thinking, стига рев ... Босфора се покачил  Mr. Green

И като така в първия епизод от новия сезон бяхме на баня в затвор  hahaha и видяхме МаниКеньо най-после да се изкъпе, ама... по потник и потурки ...

Ето да ви пусна за "съспенс"  Grinning
...

# 670
Берри не му ли е доста кака на Чаатай - къде се рЕди  Laughing

Нежния много ревнив Heart Eyes

Петане, Кеню ако се съблече не мой му платят хонорара...

# 671

Нежния много ревнив Heart Eyes

Петане, Кеню ако се съблече не мой му платят хонорара...
Абе ако го епилират,  иначе няма за кво да му плащат Joy Joy

ЗА Бери и Ча  да не бъркам, но ми се върти, че плажуваха в Бодрум, освен да не е било с него newsm78

# 672

Ооооооооооооооо, какво знаеш ти..... Wink, кака, не-кака, то не пита hahaha hahaha

В тази връзка поздравче с любима песен: Обсебена Stop

# 673
Помнела съм , да ми се ненадяваш, ей ги на Бери и Ча  в скандала, покрай огнената вода.

Лакун, Hug пълна забрана за Ча Naughty, не мога да гледам плачещи мъже hahaha

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 13:56 от nikita1

# 674
Dans Et в тая сумрачна привечер Simple Smile

">#t=93[/video]

Общи условия

Активация на акаунт