ДЕ КОЛОР ТАИМ опит за премахване черна коса

• 2 584
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте , може би има такава тема но в търсене не намерих  Simple Smile Искам да попитам тези който са използвали продукта дали е помогнал - ДЕ КОЛОР ТАИМ за изсветляване на боядисана коса , и дали някой е свалил чера боя с него  Simple Smile Hug

# 1
Да. Аз. Имаше и тема преди време за тази система за премахване на цвета. Не изсветлява каккто да кажем би направило нещо от рода на "Супра", възвръща твоя естествен цвят.
Махах синеещо черно, което много се беше напластило и увредило косъма. Следвах упътването към DeColor Timе и правих процедури няколко на брой. Лесно е, на мен не ми падаше цвета с водата за измиване, нито ми е съсипвало косата, но бях престанала да се боядисвам от няколко месеца. Има остатъчна миризма по косата и след измиване се усеща няколко дни. Силна е. Ако ще го правиш у дома, нека да е на проветриво място! Иначе ти се завива свят и така се надишваш, че после с часове усещаш миризмата и нищо друго. Не е гадна, на парфюм е (да речем), но на мен ми беше неприятно. Правих няколко процедури една след друга, а също и след време.  Самата аз не слагах окислителя накрая, а трябваше, така че те съветвам да спазваш упътването.

Самата коса става мека и нежна и може и да не ти хареса като усещане ако обичаш обема и/ли къдриците. Обаче скоро косата се отплаща.

Момичетата във форума бяха споделяли и за продукти, купени от Амазон специално за премахване на боя и по всяка вероятност по-качествени, така че потърси тема за Prestige. И успех с косата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт