Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • на земята
Оффф то ориз и кайма не може нали заедно..)))Сиянка си е екстра  Hug Алия не изглежда хич толкова кг. на вид е клющава ,аз мислех даже че нищо не е качила ..))))Да са здрави..)))Попче  Hug

# 106
Жени, и ние се бяхме скрили, излезнахме следобяд след 12:30, но пак духаше силно!
А Сис изобщо не е дребна, много си е добре детето, издължила се е! А все пак и вие с Митко не сте много високи, едва ли ще се р метнала на мен  Mr. Green
Лени вчера яде от нашето ядене след като нейното отиде по паркета;) а снимка на Сис по бански искам задължително;)))
Едно въпросче: днес супата от кухнята има зрял фасул или боб по скоро, да давам ли или не?!
Лале, Али е с чудесни мерки браво на нея, все така да върви!
Как ги правите тези ядкови млека?!

# 107
Инче, боб не се ли дава към 1,5-2 години? newsm78 Може и аз да си въобразявам така. Blush Blush
Жени, откъде ги вземате тези бадемови и разни ядкови млека или ги приготвяте? Thinking Кога тръгвате на моренце? Ох, така ми се ще пак да отида, защото нищо не разбрах от това море, но ме е страх малко. Засега ще си седя на д...то.
Лаленце, супер мерки си има малката госпожица! Peace Ние влезнахме в болницата 9340 гр., а сега сме 8500 гр. Да се надявам, че скоро ще дръпнем с килцата. Praynig
Момичета, днес сутринта правих бисквити с АМ на Никол, но хич не го хареса. Обаче си хапна препечена филийка с масло и сиренце. Понеже бях изкарала от малките топени сиренца на Президент, за да закусвам и аз, та й дадох да си хапне. Може ли да яде топено сирене вече? newsm78 Мисля, че й хареса.
Прясно зеле кога дадохте за пръв път? Thinking

# 108
Лали, прясно зеле дадох миналата седмица, хареса го! И топено сирене е яла, намазано на коричка;)
Поразрових се за боба и това намерих: от Косе Босе
Зрял фасул (боб)- 15-18 м.
- има и препоръки около 10-12 м.
- в доста схеми на захранване не се прави разлика между лещата и боба от гледна точка на възраст за въвеждане
- без люспите до 15-18 м.
- слаб алерген
- добра хранителна стойност, ценни протеини
Ще пропуснем боба днес, ще и правя таратор;)
Ще си навакса Николчето, само да е здравичка и всичко ще е наред Hug

# 109
Инка, честито за къщата. Живи и здрави да си живучквате в нея и да я напълните дечурлига  Hug

Жени, ядковите млека ги купувам готови. Имаше един сайт
Скрит текст:
  Вери, пише във форума, може би ще ти отговорят по колко време могат да се държат в хладилник.

Скрит текст:
  ето линк как се правят, много са полезни, миксирайте с плодове и става супер плодови напитки.

# 110
Този сайт май съм го мяркала, но не съм разглеждала. Толкова прозорци отворени имам на компа, не знам дали в този живот ще прочета всичко...
Чета една стара тема сега, Вери пише там, ама е от 2010, трябва да видя нещо по-ново, неархивирано да ги питам  newsm78
Попи, Мимка как ти пие смутитата - от шишше или чаша  newsm78 Имам съмнение, че през нашата биба няма да мине. Днес пи млякото от чаша, верно 30 мл, ама само 2 пъти се задави  Laughing

Лали, Ина, ще видите в сайта, общо взето, сурови ядки + вода, грам не е сложно, а е супер заместител дори за нас, които не пием прясно мляко  Mr. Green И да, както казва Попсън, много са полезни млеката. Има и готови, в магазина, ако не ви се занимава.

Лали, въведено ли е сиренето, нямаш проблем с топеното принципно. Моцарела също съм давала, тя е и безсолна, така че е по-добре даже.

Боб дадох тази вечер 1 зрънце от нашата салата, леща яде преди месец за първи път, но не мисля да я включвам в редовното меню още. Зелето не знам кога го препоръчват, оня ден й дадох зеле с морков, не го яде.

Тръгваме на 6-ти уж, от утре започвам да давам хомеопатичното против повръщане, че ми се е стегнала душичката... Лали, елате, цял етаж при нас е свободен  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 23:17 от geni_66

# 111
Заинтригувахте ме с тези млека от овесени ядки, ориз и елда  Crossing Arms ще се правят значи  Hug въпроса е кога, май за междинната закуска  newsm78
Попс, на лентичката ти пише, че имате РД днес  Mr. Green ай честито  Wink
Жени, Боби пие от обикновенна чаша вода. На ден пие общо феноменалните количества от 20-30 мл
Лаленце, + мен в компанията с обожаващите пълнени чушки с кайма  и ориз. Както виждаш лентичката за диетата ми я нямааааа  Joy да си пращам ли адреса да ми пратиш малко чушчици  Flutter Когато излязох от болницата след прокървяването в началото на бременността си бях поръчала на мама да ми сготви точно това.
И сега нещо да разпуснете - сваля ме един с 1 год по-малък от мен по скайп  Rolling Eyes Живяхме заедно в Англия, а сега той живее в Свищов. Има дете на 3 год и жена му в момента е на бригада.Та този младеж ми пуска едни намеци, иска да се видим ама горкичкия си мисли, че съм същата както преди. Само, че кака ви е с 13 кила по-дебела сега  hahaha hahaha hahaha hahaha Не мога да се отърва от него, само ме чака да съм на линия и все пише. За сега отклонявам възпитано намеците, но ще трябва да съм по-директна.
И още нещо разведряващо - двес като излизах видях, че от клинчето ми виси конец от вътрешната страна на бедрото, откъснах го и......се отвори 10 см дупка  Shocked а най-близкия магазин не беше много близко.  Laughing купих си нов, но си поразходих дупката  докато стигна до въпросния магазин  hahaha

# 112
Хахахахаха Стеф, добре че кончето не висеше от дупето, тогава щеше да е още по смешно;)))
Иначе няма лошо  някой да те ухажва, разбира се в рамките на нормалното и без нахалстване, все пак се чувстваш още по- красива;))) аз ходя на антицелулитни масажи при едно симпатично момче, всеки път не забравя да ми направи по някой комплимент;) благичко ми става на душата;)
Да се похваля, че вече съм заветните 60кг от една година мечтая за тях, сега зимата малко фитнес да се стегна, това е новата цел!
Благодаря за млеката, ще се пробвам!

# 113
Добро утро  newsm51

Сега имам малко повече време, та да се разпищоля на половин страница  Laughing

Инче, вече честитих новата къща. Моят мъж никога няма да ме остави някой друг мъж да ми разтрива гъзинката  Laughing  Ама така е като е ревнив овен. Направо ти завидях за масажите, така ми се ходи и на мен, но тук просто нямам време.

Стеф, млеката се правят по-скоро от бадеми, лешници, орехи, бразилски орех. Можеш също и от тиквени семки или слънчоглед. Оризовото е по-скоро нетипично. Лентичката ще ми я оправят, нещо има проблем в сайта сигурно, няма да издребнявам с някакъв си месец  Laughing

Жени, Мария пие смутитата, както и киселото мляко от едно евтино шише, на което съм разширила дупката с ножица. След задавянето, скоро няма да и дам да пие от чаша. Ползвай пинтереста, за да нямаш толкова прозорци на компа, видях те, че имаш регистрация там, а май не го ползваш.

Лали Бали, не искам да си помислям през какво си минала, миличка. Това, което си разказала може да ти скъса сърцето. Мамина златна шушулка, бързо да се оправя и да забравя целия ужас. Аз след като въведох сиренето, даже въведох сирене чедър /поради липса на кашкавал/. Съвсем леко е солено, но не се усеща. Правя и все още картофено пюре с чедър и спанак и го млати за отрицателно време. А пък ако ви кажа каква паста със зеленчуци и сирена и правя на Мария...

Да не съм чула някой да ми се оплаква за килограми, моето дете е 12, сигурно вече и повече. Без кръст останах и без гръб...

Почти ходи сама, скоро ще правя пита и прощапулник за моята мързелана. Имам един клип как пища от кеф със сешоара, като ми остане време, ще го пусна на ФБ. Хайде целувки!

# 114
Добро утро;)
Попи, явно Митаците всички са ревниви,моя май и диагноза има Mr. Green на масаж ходих при жената на масажиста, обаче тя нищо не прави, пипа леко и целулита си остава, реших да легна при мъжа й и хоп чудо;))) иначе моя все още знае, че ме масажира жена! Малка подробност съм спестила;)
Жени къде сте обикалям парка, ама ви няма;)
Хубав ден!

# 115
Мацки нямам нет на компа и само чета от телефона. А не ми се е пише от малката клавиатура, че докато отразя всички ще отиде един ден. Ние сме и добре и зле, тия зъби ми скъсиха живота, но не излизат мамка им. Камен тръгва на ясла от октомври. Целувкиии на всички!

# 116
Добро утро.
Вчера само ви четох, че господин Мрън не беше на кеф.
Да ви кажа по въпроса със свалянето и аз си имам двама обожателя  Laughing Само дето и давмата са ми комшии. Убиват се да ми правят комплименти/ при все, че пред блока излизам доста неглиже/ и да ме канят в тях на по питие..когато им ги няма жените  Joy Млади момчета са, знам че се бъзикат, но понякога ми става доста неудобно. Например всички клюкарки седнали и комшията да се обърне към мен с думите"Как е най-хубавата ми комшийка, кога ще дойдеш да ми наготвиш на новата печка"  hahaha Аз така или иначе съм повод за клюки след гръмкото си завръщане у дома с корем, а сега и тези...ще ми излезе име  Crazy
Дрън на частна ясла ли тръгва? На мен вчера ми отправиха предложение за работа - доста примамливо, обаче много мъничък още малкия. Не се отделя от мен. Една вечер излязох точно за 1 час и уж все е с майка, тя каза че е ревал със затворени очи през цялото време.
Малкият не иска кисело мляко и това е. Онази вечер ме побърка цяла нощ от глад. Та в тази връзка Лаленце да те успокоя и аз днес съм решила да купя АМ. Вечер ще му давам АМ, за да има през нощта какво да цока. Иначе не издържам и врата ми се схваща да ме буди през 10 мин. Който иска да ми разправя, че нощем се будели по навик, направо си се буди и спи неспокойно от глад. Аз нали усещам колко кърма има и колко изсуква. Стигне ли му - просто се обръща на една страна и заспива. В отчетната някой мами споменават, че след като са ги отбили доста по - сокойно спят през нощта. Та и аз на това се надявам.

# 117
  • на земята
 JoyУспокоих се,че си взела АМ,че цяла нощ не съм спала ,днес ще спя по спокойно  Joy Joy  За ревнивите мъже ужас,с ревнив мъж трудно се живее,има някой направо болни,имах един такъв преди,добре че избягах на време хохохохохо,ужасс,моя си е много харен ,доволна съм  Laughing Имах една приятелка с един ревнив мъж(тя го остави де) но ходеше с перука ,че все я дебнеше  Joy

# 118

Попи, явно Митаците всички са ревниви

ааа, не, моя е другата крайност, хич не му пука, не знам кое е по-добре.... Каза: "Ако искаш да си с мен, ще си. Ако не искаш, и да те дебна, все тая. Имаш глава на раменете си!"

с ревнив мъж трудно се живее,има някой направо болни,имах един такъв преди,добре че избягах на време

и аз така, че и от вашия край беше  Mr. Green

Аз започвам полека с багажа, то всичко е на терасата простряно, или чака ред за пералнята, ама....Моята кукла така пищя снощи от болка ли, не знам, но не се беше случвало никога чак така.Не знам като се покаже беличкото на зъба, после при самото излизане дали пак им е кофти  newsm78

Попи, направих мляко с ориз и довечера ще сложа остатъка от бадемовото мляко в крем супата . Като се върнем ще се развихря  Peace
Тоя пинтерест, ми се видя интересен, но наистина след регистрацията не съм влизала...Трябва да го разуча.

Стефи, аз ако й направя смути с такова мляко, авокадо и банан, ще си е закуска, не междинно  Sunglasses

Мен пък никой не ме сваля  Crossing Arms

Hug на всички!

# 119
Фустич, нали знаеш кои са повече от китайците. Мераклиите.  Grinning Кажи им на тия твоите, че първо ще питаш жените им коя им е любимата манджа и ще им потънат гемиите.

Инче, моя Митко е ревнив, ама и аз съм много ревнива. Тук на новата работа една ирландка го сваляла, веднага дойде да ми каже. А на нея и казал да не го занимава, защото жена му била луда. Сега като отида да го взимам с детето и всички ме гледат много странно  Joy Joy Joy

Жени, аз тук съм голям хит с моето голямо дупе, на тия им дай само дебелогъзи жени, та бая се чудя дали да свалям повече килограми  Joy Joy Joy Щом никой не те сваля, значи не излизаш достатъчно, да знаеш, в това е причината, душко.

Между другото, днес ще правя ето това смути с круша и боровинки. На английски е, но знам, че се справяте. Изнамерих го в пинтереста. Аз ще го правя с обикновено кисело мляко и медец:

Общи условия

Активация на акаунт