Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
В публикациите се обсъждат различни аспекти на родителството и отглеждането на деца. Темите варират от изразяващи опасения относно ваксините и реакциите на децата до споделяне на лични преживявания и предизвикателства, свързани с отглеждането на деца. Също така, се споделя съвети за избор на подаръци за деца и се обсъждат различни методи за облекчаване на нервността при децата, като например зъбния растеж.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
-
Какви са някои съвети, които се споделят за отглеждането на деца?
-
Какви са причините за спиране на кърменето?
Ти как си с разстройството? Мина ли ти? 

Твоята торта си изглежда много апетитна, макар и с подръчни материали. 
Това за Вомакур-а не го знаех. Не че съм слагала много, защото бързо ни прибраха в болница, а там бяхме на системи. При нас също имаше съмнение за хепатит А заради завишени стойности на АСАТ и АЛАТ. За радост не се потвърди предположението, но сега ще трябва да пускаме контролни изследвания на тези два маркера.

детенцето ми вече втори ден отказва да яде каквото и да било освен мляко и мляко с плодове или бисквити, но да го пие.Мъчат го долни кътници или поне видях този в дясно долу.А каква температура да ме притеснява и да ходя на лекар и да зимам мерки, няма други оплаквания освен обилното лигаване и неяденето и рева отведнъж без видна причина.
малко дъждец с гръмотевички,че ми писна от жеги
явно и на дечко не му хареса. Кво да го правя това сирене, като на обяд често давам или жълтък или мЯсо
Тая педка що пък толкова настоява за пустото сирене
.Сис ти беше като бебе с рефлукс,както го описваш това са тъй наречените вторични изяви на рефлукса.Не го прави на всяко ядене на АМ надявам се?Ще отшуми,ако те притеснява нека да я види гастро.
Алийка си има голяма закрилница, спокойно можеш да я поверяваш на племенницата. За бягането - няма кой да ми гледа детето. Вкъщи имаме кростренажор, но и за него нямам време.