Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Попс, уникално яка е! Колко струва, и аз искам!  Колко е пратката от там до бг? Удобно ли ще е?

# 241
Дрън, майка ще си пътува до БГ на 1 октомври и може да ти я пусне по Еконт. 28 евро я купих.

http://www.littlelife.co.uk/products/daysacks-and-safety/toddler … ysacks/index.html

Ако решиш, харесвай и казвай. Удобно е, разбира се  Hug Hug Hug

# 242
  • велико търново
благодаря за гостоприемството Simple Smile малката расте ве4е сме на 21 дена и прили4а на малко 4ове4е до сега една сбръ4кана такава Simple Smile по4наха и коликите за съжеление но няма как поне са леки за сега Simple Smile още сме на кърма но ония ден я изведох за около 2 4аса и мисля 4е от слънцето(но не съм сигурна) се обрина по по лицето на едни ситни пъп4ици и я мажа с крем здраве Rolling Eyes консултацията ни е 4ак на 24 а педиатърката ни е отпуска ама ще из4акам още малко и ще опитам да се свържа с нея,уж ми казват 4е не е страшно понеже сега новородените се изриват постоянно newsm78

# 243
Юху, отново се докопах до компа, детето спи, а аз се черп със бириШка  wavey

Попс, много ти благодаря слънце, ще се възполвам от отзивчивостта ти и ще се почерпя с една за Каменячето   bouquet Чудя се сега обаче между жирафа и динозавъра  newsm12 Да вземеш в туй време да ми дранеш една сметчица на ЛС да ти пратя парички  Sunglasses Дай да почешем малко езики за свекървата. Какво ти вдигна нервите  Mr. Green

Аека за яденето не завиждай. Камен беше супер злояд до 10тия си месец. После малко по малко взе да хапва мааалко повече, и като мина на кухня се отприщи. Не че я хваля, ама порай нея и моите манджи пряде дето не ги близваше. Сега се мръщи на готовите пюрета с изключение на плодовите и кашите разбира се. По тоз повод купих на Ганчев, една каша многозрнеста в бурканче и едно с някаква млечна каша с кайсия. Ми те имаха абсолютно еднакъв вкус. Приключих с тая марка.

Лали бали, чудесно качване на Ники, наваксва си детенце  Wink 700 гр на тая възраст си е повече от добре!

Жени, не знам кой каниш в Бяла, аа аз отивам утре у Софето малко гъз път да види покрай едни изследвания на свекървата, и се прибирам във вторник  Mr. Green Моят Мунчо също е пъргав във физическо и малко муден в останалите отношение. Не съм чула досега непроговорило дете, въобще няма да се кося  Crossing Arms
А Сис млякото го пие легнала така ли? Освен като бебе да я оригваш на рамо, или седнаа да я потупвш леко по грбчето  Confused

Стеф, Бобсъна е железен, нищо му няма, нещо се е скофтил и е имал нужда да облекчи явно  Sunglasses Натриев цитрат и аз нямам, не съм чувала. Имам Хидратин афа, по съвет на Фиксито в аптеката  Peace Няма да заравя Камен като беб все на киселко миришеше горкияголямо драйфунене падаше, мн е неприятно  Confused

Ивет, можете сега да подадете заявление за кандидатсване за да ви се врътка там номера, а като излезе на класиране, ще подадте останалите документи при записване. При близнаците май няма проблем с приема. Може направо за ОДЗ да се пробвате  Peace

Лаленце тая племенничка, много опасна. Кефят ме такива малки отворки, ама и тя как си паза братовчедката  Mr. Green

Деси и аз като Жени  правя кашата. оето диване не ще да яде ни попара, ни кус кус. Сутрин муха само каши, ама по 6 лъжи сухо. Е, за 3 дни яде каша за 7 кинта, не че кой знае какво, ама не може, стига, голям е вече д яде сладникави каши за закуска. Преди два дни му направих филия с яйце, сирене и кашкавал малко, яде я 30 минути до половината и му писна, и след два часа пак искаше да яде  Crazy

Ширина, добре дошла и честита рожбичка! Разкажи повече за себе си и за малката душица. Някои виждам те познават от темата на лежанките предполагам, ама аз примерно не я следя, ама никак  Wink Ааа, сега виждам че си писала. Ами да, тя е мъничка още, чистят се бебенцата, не се притеснявай. Радвам се че кърмиш успешно  Hug

Айде допивам бирата, и почвам на медитирам над мисълта как утре спокойно да приемам необузданото държание на свекито над малкия 6-7 часа до София  Confused Лелеее, сега се сетих че то няма да има как да му взема кхнята утре. Отивам да правя супа от какво намеря. Добре че вчера му спретнах едно мялко с ориз.

Лека нощ, да спите в кош, и да сънувате куп разкош  Hug

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 22:42 от Дрън-дрън

# 244
О,Стеф,изчисти ли Wink,метни се към нас,че аз тепърва почвам да чистя долу,че бабата ни я оперираха и в понеделник я изписват.Трябва да доизгладя...една пералня,малко дрехи и за нас,багажа да приготвя,да се изкъпя,споменах евентуално и да дремна hahahaМожеши да донесеш нещо за ядене Heart Eyes
Попсче,много е садурска.Как е разкошотийката сладка?
Иве,как сте с малките разбойнички Hug
Жени,как е моренцето,Сис лудува ли на воля?Нацелувай я от нас Hug
Фустич,голяма съм шматка-тортата е,всъшност май беше страхотна Mr. Green,нагушкаи хубаво причината за нея Hug
Ина,дай някакъв тел.за връзка на лични,че май го нямам твоя newsm78
ЛАли,браво за страхотните мерки,радвам се,че вече сте добре,дано не се повтаря PraynigКаката помага ли?
Фиксче,къде изчезнахте с Никсъна newsm78,
Лаленце,какво направи,не спира да вали...?!Джокинг,а..с тайни срещи можеби hahaha
Ширина,добре дошла  bouquet
Фей Hug

# 245
Ширина,твърде възможно е да си папкала нещо изкушително и заради това тя да е реагирала през кърмата. Млечни, шоколадче, рибка, гъбки, цитруси, много яйца избягвай, както и бобовите заради коликите. Аз 4 месеца спазвах строга диета и после постепенно се захраних и следях за реакции. Към шоколада Боби няма категорично реакция през кърмата Joy За сега къпи момата само с вода и не много често. Докато педито не види пъпките и не каже от какво са. Оставяй я голичка колкото можеш.Това е ако виждаш, че пъпките и създават дискомфорт и я сърбят. Може да са и от претопляне, но се съмнявам в това време. Не мажи с нищо,  крем Здраве е много гъст и само дразниш пъпките, няма да минат от този крем  Sick По-добре си вземи на Нахтхерцен интензивния балсам. Ще ти е нужен за всякакви пъпки и подсечено, той много добре овлажнява и подпомага заздравяването на кожата. Следи пъпчоците и избягвайте все още директно и продължително да я излагаш на слънце. Аз мажа със слънцезащитен, но те май бяха за след 3-тия месец  newsm78
Попс, много е красива раничката. Мама се казва Калинка  Heart Eyes и афитинета към калинките ми е страшен. На тази марка сега дебна в ибей самар за бебе, че мъжо голям мерак да си го носел на гърба като раница и да се набира заедно с него  ooooh!
Като заговорихме за мъжо...вчера ми прати снимки, толкова отслабнал, че няма мазнинка по корема и плочките са му изпъкнали, а моите са дълбоко скрити  Crossing Arms  ама като си дойде ще ходя да бягам и аз като Лаленце ако котка не ми мине път  Whistling
Жениии, никаква не пишеш, как сте? За студеното време и невъзможността да се цопкате в морето говори с Лаленцето, тя е виновника  hahaha hahaha hahaha
Абе това Бяла не е ли Русенска област  newsm78 не съм чувала да има и Варненска Бяла, ама пъкнай-вероятно проблема е в моя телевизор.
Деска, да не ставам нахална, но искаме снимки на едногодишната Ая! Ако може и мама Деси да е някъде в кадър да видим как си се накиприла за РД. Абе не съм почистила още както трябва, ама мога ли с моя помагач?  hahaha Иначе днес правих баНЦа, манжа и мъфини и от всичко остана. Ще ти донеса, не се коси, почивай си. Много стиснати палчета за изследванията и прекрасни резултати  Praynig Praynig Praynig
Фусти, как и Емко, слушат ли го братовчедите? Пиши как е минало тази вечер с АМ, има ли спокоен сън за теб?
Дрънчооо, голям път те чака  Confused не искам да съм на твое място, просто   smile3505 Горката, секна ти се биричката и сега ще трябва да готвиш... Tired успех! Нямаш ли нещо замразеничко, да не се мъчиш сега?

# 246
Сега ще се пробвам..с дънки,ама чисти...тоалета замина в коша по технически причини WinkБлагодаря,имаме голяма нужда Praynig

# 247
Стеф, аз пресни плодове и зеленчуци имам почти инаги, та супичката вече ври  Hug Пък ко й пречи на бирата да се пие по време на готвене  Mr. Green
За плочки не ми гоори, като си гледам тумбата, направо не ми се вярва че ги има някъде скрити  Mr. Green
Не мажи с нищо,  крем Здраве е много гъст и само дразниш пъпките, няма да минат от този крем  Sick По-добре си вземи на Нахтхерцен интензивния балсам. Ще ти е нужен за всякакви пъпки и подсечено, той много добре овлажнява и ,,,
 202uu

Десинко  Hug  bouquet Hug

# 248
Дрънчо, права си! Пък има и доста рецепти с бира    Wink така че може да се оправдаем, че е за готвене. Аз така си купих бутилка уиски, уж за тортата  Crazy Тази вечер пих една-две супени лъжици с колиШка, докато ми се пекоха мъфинчетата  Blush

# 249
И аз да поздравя градската ми с добре дошла и честито бебче!!! Живи и здрави да сте, мого да се слушате  Hug
Утре май много хора ще пътуват към София - Сияна, зетя, Ая...
Стефи, Бяла е на 5 км от Обзор
Дрън, пие го облегната на мен, с гръб към мен, между краката ми. Не мога да я оригвам, че повечето пъти веднага ляга да спи до мен.
Лале, ще си имаме сериозен разговор с тебе  Thinking И утре сутрин, ако не става за плаж, си събирам багажа и се прибирам  Sunglasses
Лали, като не иска попара или кус-кус, защо не даваш друго зърнено? А тази вечер примерно дадох намачкани - сирене, яйце, домат и краставица /настъргана/. Селска салата един вид. Така ми изяде яйцето, че иначе не иска.
Фикс верно се губи, ама може и да хойка, нали има кой да го гледа Никсъна  hahaha
Деси, а да й дадеш друга марка newsm78

# 250
  • на земята
Еййй кво ме хулите бре,днес в пратих малко  sun  Лали Бали,малко да разхладим бе  Hug ДЕСКООО,ааа без тайни забежки,моляяяяя,не обръщам внимание на чуждо абсурд  Joy Joy ДРЪНЧЕ на Каменяка ще му ходи динозавърче да знаеш  Peace  Ей Стефи,Жени се покри,сигурно са се съединили яката и затова не пише,не е времето да знаш  Peace Joy Попиии,много сладки тез ранички,страОтни са,Мимка-Калинка цлуни от мен  :hug:geni_66  Hug Hug Hug ШИРИНКА,добре дошла,не се притеснявай за обрива,те сега се изчистват и понякога се появават ситни пъпчици,и ние имахме от слънцето,но изчезнаха без мазило и много бързо  Peace  Племеницата е уникално и умно детенце има рожден ден в събота и незнам с какво да я изненадам  newsm78 приемам идеи  Peace Айде в кревата,че Аличка тези дни не е от поспаливите изобщо,нищо чудно да надникне някой зъбак  Laughing Лека и мека на всички ..))))

# 251
Ей Стефи,Жени се покри,сигурно са се съединили яката и затова не пише,не е времето да знаш

Днес гостите ми дойдоха, затова пиша  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Вие да не си мислите, че ние караме море като море.... Днес моя излезе в 9 и се върна в 21. Цял ден правят банята на село, че свеки се преместиха лятото там, с тенденция и зимата да остават евентуално. Тук като дойдем, само се измисля някаква работа. Добре,че времето не става много за плаж, че щеше да ме е яд. Доволна съм като цяло от тази седмица, защото все пак ни обърна малко внимание, не като друг път, а и Сияна се разнообрази откъм хора и места, което е най-важно за мен.

# 252
Жени,ама каква newsm78 и аз това се чудя..Идваш ли си..супеер smile3508
Стеф,качих,обаче последната,ако може някой да я махне Embarassed,че ги качвам от албума на баща и,а там изобилства на ,,такива красоти,,..
Редактирам се-махнах я Laughing

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 00:06 от desi_aia

# 253
Много я мислите Фиксито, та да издам че е на село до Стара загора с баба, дядо и внуче Simple Smile Никола рови из градина, гони котките и е доволен от живота  Mr. Green

Лаленце, моето предложение за рд на малката е да й подариш фотосесия  Sunglasses

Aууу, ама Айчето голяма кукличка къдрава, ще й схрускам бузките  Heart Eyes

# 254
Дес, тя като повръща от вс, дай й поне Лактана?

Ние си играем, да не мисли някой, че Сияна спи....

Не знам утре кога ще се сетя да звънна при това недоспало положение, затова, мила ми Ина, честита ти рожденичка Hug  newsm38 newsm18 newsm67 Да ви е здрава, другото го има Simple Smile Много я прегръщаме и ви целуваме. Сис особено Crazy

Общи условия

Активация на акаунт