Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Да ви имам проблема с килограмите, аз съм толкова колкото родих къде 100 Embarassed, то не бяха диети то не бяха чудеса...........е няма и няма , вероятно ще си бъда слон Wink
Стефи, педката ми каза докато не станела на 5г. така щяло да бъде,чак тогава можело да се разбере.

Момичета , спи ми се зверски ...това да си вечер на работа а през деня на гледаш дете хич не е оферта Mr. Green

# 31
  • на земята
Хаха Жениии  Hug Фустичке давай пекарната  Joy За кг. 52 съм ,но винаги съм била 49-50 ама неме бърка ,прекалено клющава изглеждах за ръста си ,така се харесвам май с 2-3 отгоре..))) Деси ,аз тези марки харесах ама модел не съм,искам да има отделна карта  ,това онова ама ще търся някой който да разбира да ме упъти..))))

# 32
Момичета , спи ми се зверски ...това да си вечер на работа а през деня на гледаш дете хич не е оферта Mr. Green

а кога се спи, в твоя график  newsm78
тя не спи ли сега? Лягай с нея освен...

Деси, ще чакам понеделник... Браво на баткото  Hug
Абе моята ли е най-ниска  newsm78

# 33
Ми ще пращам на Лили, хапвайте си прясно изпечен хляб от  хлебопекарната, а аз ще си свиркам  с уста  Whistling В интерес на истината при мен не знам защо така се получава, предполагам е заради кърменето, защото все още си похапвам без ограничения. Ама ядовете ми са в повече..
Деси не си единствената, която не иска дъжд. И аз се чудя какво ще си правим зимата в къщи.
Скаби не ти завиждам в никакъв случай. Аз твърдо вече реших, че още една година няма да се връщам на работа. Все някак ще се справя с парите.

# 34
Фусти, зимата сме го измислили - когато не може навън, всички деца заедно у някой, но на ротационен принцип де, няма всяка вечер аз да чистя  Laughing
Търся в момента дъждобран за нея и за мен, и гумени ботуши - голям кеф се очертава скоро

# 35
  • на земята
Е как да няма какво да се прави, има бе,обличаме се с детето и пак навън,на гости,детски  кът малко,ще се намери,чакам ви зимъска у нас,лятоска не дойдохте елате зимъска  Joy Аз да ви кажа и аз мисля да си я гледам,толкова я чакахме,не ми се дава на ясла,чак като дойде време за градина към 3 години ,че и 3,5 даже ,знам ли да ми е жива и здрава..))) Нека порастнат малко,да укрепнат,па тогава ..))) СКАБИ,кога спиш настина,то издържа ли се така,не че не беих издържала де ама си е трудна работа,намери друг вариянт,този май не е удачен за дълъг период от време  Peace Стефито да не прави зимнина пак  newsm78 

# 36
  • Варна
Лаленце ,зор е работата, ама ми поставиха въпроса или започваш или взимаме нов човек.........пък моята професия е много скапана и едва ли ще си намеря подобна работа Sad

То ще свикна с това не спане,само да не стане някоя беля ката миналата година(като си подредих джолана)

Да ви се размрънкам, счупи ми се количката ,а е само на няколко месеца, тъпото в цялата работа е че съм затрила гаранцията и някъде................ #CrazyТака де , понеже на ММ ръчичките му са заврени....някъде си... ще взема на заем от една приятелка ,пък ще търся майстор да ми я завари.

# 37
Да, лошо е като си тесен специалист. Всички знаем границите на възможностите на скъпата ни РодинА. Определено и аз мисля, че се свиква..още малко ..4-5 месеца и ще е по-самостоятелна Неда.
И моята трета количка даде фира  Whistling Бях толкова ядосана, че ми идваше на Хиполенд да им завра гаранцията..ама не знам точно кой ги внася тези боклуци. Счупи се предно ляво колело. Както си возя и се изхлузва. Трябва да съм въоръжена с отвертка, за да махна капачето и да завия колелото ..до следващия път..предполагам след известно време ще стане до следващия завой. Категорично с колички повече няма да се занимавам, колкото изкара - толкова. Явно все тегля късата клечка.

# 38
  • на земята
Разбирам те Скаби,и аз мисля че се свиква ,въпрос на време наистина и нагласа  Peace

# 39
Здравейте,банда! Аз имах гости от понеделник до днес, та чак сега ми остана време да ви пиша. Лали и Никол още са в инфекциозно, но утре има надежда да ги изпишат, имали са съмнения и за Хепатит А заради завишени АСАТ и АЛАТ, но изследванията не са го потвърдили. Измъчиха се и двете, от събота са там, детето вече е по-добре, били са на система постоянно от събота насам, днес са я махнали вече.

Иначе, моите диванета са добре, щъкат навсякъде, здравички са, да не чува дявола  Whistling Радваха се, че имаше пак кой да ги забавлява, но сега останаха пак в ръчичките на мама  Joy

# 40
Добър вечер и от нас Hug!
Чета ви редовно,ама нещо не успявам да се включвам редовно,обещавам да се поправя Embarassed
Фусти ,адмираций за темата,усмихвах се до сутринта  bouquet
Ние сме уж задоволително,един ден без капитана,седмица с него Mr. GreenФиксче напредваме бавно и славно с захранването,с това темпо до първи клас сме вкарали всичко Mr. GreenОт два дни сме на пилешко,ама май пуешкото го предпочитаме.Вкарахме и спанака,яде го за учудване.Сега мисля да вкарам и млечна каша/с благословията на лекарите/,спрях се на Милупа,нали сме на мляко на тази фирма,двоумя се,коя да избера-има млечна с ориз и банан и млечна с ориз и царевица,дайте съвет коя да взема newsm78определено ми се иска да е с нещо,ориза сме го въвели.
Жени,колко см сте високи,убедена съм,че има и доста по ниски от вас,а по кг.държим първо място отзад напред hahahaи по беззъбост..Слушка ли Сис,да я нацелуваш от нас с Ая.
Стиснати палчета на Никол и много кураж на мама Лали Бали.
Попс,как е Мария,оправяте ли се вече HugВаксините са ми болна тема,не ами...без думи съм.Хем при нас от втората двойна стана проблем-три месеца Ая не наддаде грам,ни на см.,ни обиколка на глава,ни гърди..Айде в началото съвсем уж от повръщането,уж рефлукса,скъсаха ни от изследвания,ТФЕ наново....докато не се сетиха да погледнат картона и ...след ваксината пълен застой,много редко срещана реакция,но уви възможна.Сега ни предстои ЯМР и се надяваме нещата да тръгнат в по-добра посока.Тия дни трябва да ходим да се мерим и теглим,ако ви кажа че изпитвам ужас вече...Да не ви пиша наще см.и кг...
Деска,стиснати палчета за прегледа,важното е да е живо и здраво бебочето.Ти как се чувстваш?
О,Стеф,нещо чета диета,отказали се от ,,зърнената,, hahaha
Лаленце как сте с малката Алия?
Феичка,честито християнче,много е сладък,порастнал и усмихнат Hug
На всички мами и дечица много Hugот нас с Ая!

# 41
  • на земята
 desi_aia,благодаря добре сме,никнат ни зъби,спим по малко  HugРадвам се с АЯ сте добре и папкате славно,аз бих дала кашата млечна с ориз и банан,на нас царевицата май ни дразни стомахчето(така мисля де)  Peace   Белоснежке,браво на твоите юнаци  Simple Smile Дано Никол и мама ЛАЛИ БАЛИ,да са добре и да си ходя в къщи и повече без болници  Praynig  За всички лека и спокойна нощ,лягам докато моето диваненце спи сладко,че с тези зъбки се буди напоследък,а си спеше толкова спокойно детенцето ми,аман от ваксини,колики,зъби  ooooh!

# 42
Деси да нацелуваш малката Ая от мен. Явно ще я правим манекенка нея. И аз бих предпочела ориз и банан пред царевицата. Не се сещам обаче точна за тази каша дали съм я опитвала  newsm78 Иначе аз също съм почитателка на Милупа-та.
Дано изпишат Лали и Никол. Как от Ротавирус на Хепатит минаха. Ужас, сигурно има 10-тина бели косъма милата. Еййй, опасна работа с тези доктори значи.

# 43
Измъчи се Николчето, ей  Sad Толкова време на системи...ужас! Дано вече това да е само гаден спомен за мама и тя бързо да го забрави. Нека вече няма подобни преживявания за нея, както и за всички нас  Praynig Praynig Praynig
Деска, радвам се, че се включваш  Hug Щом пропускате купона с любимия ви капитан за ден е добре. Дано започнете по-често да имате такива дни.
Тази лентичка да взема да я махна, че май е само за заблуда на противника  Joy Сложих я за стимул, ама нещо не ме стимулира по правилният начин. На всичкото отгоре ММ тръгна за Англия 115 кг, а сега е 88кг!!!!!!!! Чируса му гаден, как посмя? Още малко по-елегантен и от мен ще бъде  Crossing Arms
Я някоя ако знае да ми прати линк за лентичка, която да отбелязва кг при диета, пък белким се стимулирам така  Outta Joint
И още нещо - вие как възпитавате мъниците? Повтарям си аз Н-пъти не, не, ама чувай пръчка. Боби си прави, каквото си е наумил. Като се запъти към нещо непозволено и като му кажа не, сяда, поглежда ме, върти глава наляво и надясно и ми се смее. Е, как да не се разсмея и аз? Ама не става все така да я караме, така че давайте съвети и идеи.

# 44
Деси, имам една каша на Милупа у нас с царевица, взех я уж с нея да въвеждам. Но като се замислих и прочетох съставките.... още стои. Ориз с банан на Хип също имам Simple Smile Тея двете не знам в кой живот ще им дойде реда, Сияна от сума ти време не яде купени каши  newsm78
75 см е....Слуша когато реши, но максимум 10 минути на ден  Mr. Green Стеф, в тази връзка, имат един период точно както го описваш - голям кеф е да му забраниш. Само, че това, което описваш, не допускай - да го ограничаваш. Просто направи така, че да може да си разглежда и да му е безопасно, той сега опознава света, извън цицата  Laughing Смали НЕ-тата до минимум. Това е моят подход, не знам колко е правилен, макар, че според майка много й позволявам.  Забранявам неща, които са опасни за нея /което не  попречи снощи да си изгори пръстите на горещия котлон/ или за къщата. Другото важно е, да разбере, че като кажеш НЕ, е НЕ и дори рев не може да промени положението. Не омеквай. Но и затова е необходимо НЕ-тата да са малко.

Общи условия

Активация на акаунт