Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
В публикациите се обсъждат различни аспекти на родителството и отглеждането на деца. Темите варират от изразяващи опасения относно ваксините и реакциите на децата до споделяне на лични преживявания и предизвикателства, свързани с отглеждането на деца. Също така, се споделя съвети за избор на подаръци за деца и се обсъждат различни методи за облекчаване на нервността при децата, като например зъбния растеж.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
-
Какви са някои съвети, които се споделят за отглеждането на деца?
-
Какви са причините за спиране на кърменето?
.Ние сме ...69-70 последно при двама лекари затова пиша 2цифри,добре че косата и е дълга та единия се е заблудил
Днеска по магазините тука и търсих рокличка и тоалети/по обясними причини ни трябват и резервни варианти
/.Влизам с нея ,обяснявам че търся нещо официално за рождения и ден,обаче искам..68 размер....какво да направя,този номер все още и пасва най-добре.Имаме и дрешки 74,повечето рискувам ако и ги облека да ми я отнемат от раз социалните-като не го храня детето
от 5 дни за учудване на мама.Макар и фъстък е толкова жизнена и палава от 2,3 седмици,да ми жива и здрава само.
Малко зверче!!! Бие баба си по главата, щипе ме по клепачите и като не и давам реве, абе на малкия си пръст се опитва да ни върти.
Майка ми разказва, че съм била много досадна като искам нещо. Повтаряла съм по 100000000 пъти, докато на човек не му втръсне и го направи/даде
Но не мога да ти дам съвет как да постъпиш, защото аз не съм намерила изход от ситуацията. Чак понякога като се сетя какви скандали ще има като се върне и ... 
Ще му върна килограмите от воле. Сега заради него и аз трябва да се мъча да слабея, пък то хич не ми се отдава нещУУУУ 
много сте изписали бре моми ..))) Аерка,незнам кво да кажа,да коментирам ли изобщо ситуа иата незнам,моя и той не е идеален,много работи иначе ако не беше работата и аз щях да го хуля..)))Не се натоварвай с негативизъм,седнете и поговорете или или,а съм малко крайна ама не мога да търпя мързеливи и незаитересовани същества,сама ще блъскам кат вол ама ....)))Хич не му прави чест на мЪЖА..)))Ще се наредят нещата ,дано оздравявате пък другото ..)))Да сме здрави децата и ние другото ще се намести
Аз да ви кажа обичам много да готвя,нооо не съм по сладкото ,ни да го ям но да го правя,нооо съм решилааа да измайсторя една тортичка за месечинката на моята Дундичка вторник пък дано се получи 
Някой подстригва ли преди кръщенето? Аз с тези мои суеверия понякога..