Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Това с постригването е по-скоро според мен да има какво да се резне на кръщенката от попа.Ако има какво разбирасе, както беше в нашия случай попа се измъчи с двата сантиметра редка и руса коса  Laughing А иначе около нас децата си ги постригаха щом им попораснаха косичките (,а повечето не са кръщавани), да не са чорляви милите а момченцата даже нула номер и сега им една гъста и хубава косата.Нашата расте много бавно и ще му оставя да си има за през зимата пък напролет ще го пострижа късо, но как незнам сигурно с упойка (майтап де) , че недава да му се пипа главата вобще, борбата за ресане на двата косама е жестока

# 61
Аз вече 4 пъти постригвах, че трябваще и плитки да плета вече. Доста му е гъста косата и бързо расте. На баща му е същата, ако не се постриже на всеки 2 седмици е като микрофон в главата  hahaha а баба му на 70 и кусур години е с катранено черна коса, както и майка му и респективно мъжо. Но пък Боби е взел моя цвят коса
Попс, периоди на странности са, не го мисли, а си записвай какво кога прави и после да се смее като порастне. На Боби сега манията му е каквото набара да го тика из стаята и да вика бръъъм. Никой не го е учил да тика колички или подобни неща, как се е светнал не знам  newsm78 Днес си игра по този начин с едно негово чорапче, ютията и капак на тенджера
Фикс, как е Ники днес? Дано нямате  други симптоми и да се размине колкото се може по-бързо  Praynig
Аз от няколко дена съм с перманентно ужасно главоболие, вече си нося очилата ама нищо не помага. Много боли и ми се повдига да повръщам. Неее, знам, какво си мислите, но Боби няма да става батко  Joy
Другото, което е, че моето момче е като зайчето на Дюрасел. Не се спира за секунда и много късно заспива. Вчера стояхме до полунощ и днес в 7 беше кукуряк. Да ама не и аз  Joy душичката ми спеше.

# 62
Ф-Деси, тя не просто ми бърка в окото. Тя по-скоро ме щипе по клепача - даже не с пръстчетата, а с ноктите. Същото нещо го прави и на нейните очи  Crazy Иначе за бъркане в устата и в очите, май минахме през това.

# 63
  • на земята
Добър вечер на всички!Фиксче как е малкият днес?Да оздравявате бързо,дано вече сте добре  PraynigЛали Бали се изтормози и Николчи,дано са си в къщи здравички вече...))) При нас морето май морето ще иде на кино,нашето диваче с разтройство,обаче странна работа,един пък ака нормално в следващия рядко с газове повече вече ,после пак нормално и после оп пак газове  newsm78Днес по добре и хич напоследък неще вода ужас а толкова хубаво си пиеше водичка значи що така..)))Всичките ми приятелки импонати се върнаха от море с вируса ужас  ,май не ми се рискува ..)))) събота и неделя много ходихме,минаха бързо ..)))Целувки на всички и лека нощ! повечето мами наистина изобщо не пишат в темата,чак пък да нямат време да драснат два реда,дремят във фейса пък не пишат една буква тук,но то желание се иска де  bowuu  Фусте,и аз не вярвам в тези работи за подстригването ама виж за уроки повярвах скоро,на една приятелка детето хо бяха урочасали,аз както винаги все позитивна и хич не вярвах амааа като му баеха и оп мина после пак ...)))

# 64
Лале, и аз не вярвам, но свекървата ми разказва същото за племенницата на Димитър - един ден изведнъж рев, рев, нищо не помага. Свекърът взел една нейна дрешка и при бабата да й бае. Още не се бил върнал, когато малката се успокоила....

Фиксче, как сте?  Hug тея вашите морски вируси, край нямат  Thinking

На мен Ина ми каза оня ден, че до годинката не се подстригвало  Whistling Не бях чувала. Знам, че някои бременни не се подстригват също  Laughing

Фусти, я кажи тези Canvas как идват от кравата - като платно със снимка или направено с подложка някак и само да се сложи  newsm78

# 65
Добро утро. Слава Богу по- добре. Някаква вирусна ангина се оказа. Вече ме е страх да го заведа на детска площадка това дете  ooooh!. То не бяха летни вируси, сега и това. Няма да ви разправям как се сваля три часа 39.5 градуса температура  Outta Joint Та в легени с вода ли не го топих, чорапи с оцет слагах, луда работа. Накрая му избиха, на 4 ден, едни мехурчета на гърлото и Т спадна. Направо го натрових от панадоли и нурофени  Sad

Стефи, това твоето с главоболието и гаденето е мигрена. Наспи се хубаво и си вземи да пиеш магнезий- магнерич, магнерот, тия дето през бременността ги пихме.

# 66
Жени аз имам само 3 албума поръчани. Не съм заръчвала друго, като поизлязат кодове ще взема и други неща.
Мишката вече е с бретон. Ама така накриво го хванах  ooooh! Вече е момче, не е бебе  Cry
Сега отивам да търся бързата рецепта на Стеф, че ми пристигнаха силиконовите формички и да ги пробвам на бързо..ако шефа заспи скоро де.

# 67
Всички шефове да лягат и заспиват, че и мойте пълнени чушки още чакат да ги  сготвя.Забележете за обяд.

# 68
Фикс, не знаех това с магнезия. Защо при мигрена се пие  newsm78 Иначе си адски права, още преди години в Англия ми казаха, че съм имала начален стадий на мигрена.  Confused Значи няма да се мре, че почнах да се филмирам и за тумори  ooooh! не ми се смейте само, ама то цяла седмица нон-стоп глава да ме боли. Иначе днес съм къде-къде по-добре.
Много се радвам, че сте по-добре. Голям ужас си изживяла  Sad тези мехури са много странни. Аз също избягвам контакта с много деца или хора, че всичко се лепва много бързо. Ужасявам се зимата какво ще правим, че дори и да го заведа в детски кът веднага ще се разболее.
Фустич,  ако не си намерила ето го http://woman.-spam082-/n/5minuten-sladkish-za-kafe.2817.html Прави се в микровълнова и една доза е да една силиконова тавичка за мъфини. Аз чакам също доставка на силиконови форми в сряда но от бг сайт
Фейче, само ме съблазняваш с тези пълнени чушки, това ми е любимото ядене евър  Crazy ако ми кажеш, че са заляти и с бял сос паля метлата и идвам.
Лаленце, аз имам едно шишенце със светена вода и когато имам съмнения, че е урочасан го намокря с няколко капки по главичката, ръчичките, крачетата. Спирал е да плаче изведнъж, така че и аз вярвам на тези неща. Мама може да бае и да гледа на боб от прабаба ми ги знае тези работи  Laughing

# 69
  • на земята
Фикс,радвам се че сте добре вече,ужас с тези вируси..)))И аз избягвам да ходя където има много деца,особенно лятно време,зимата и през другото време да..)))Фусти ,чкаме мъфините..)))Стефи оооо и аз си имам светена водичка винаги и мия лицето наоратно отдоло нагоре  Peace баба ми бог да я прости много познаваше на боб,идваха тълпи  Joy тя ми каза на мен,че ще имам момиченце с буквата А ,даа..)))Нооо никой не е взел занаята  Laughing  Да ви кажа правя торта,реших аз да я изобретя този път за месечинката на АЛИ,да видим,засега блатовете се опекоха равномерно да видим,не съм по сладкото хич и не умея ама каквото стане,счупих си поставката за торта и сега няма де да я сложа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out на какво да я сложаааа  Sad   

# 70
Само добри новини да се чуват за болничките деца  Hug
Мъфините станаха. При положение, че: - оказа се, че нямам мляко..после пък се оказа, че няма и какао.. за капак имах само тъмен шоколад за готвене. Накрая потвърждавам, че рецептата е супер бърза и мъфините се ядат  hahaha дори и след гореупоменатите препънки. В интерес на истината количеството е за 1 човек и кака ви добави още 2 лъжици захар и брашно + вода /защото в хладилника имаше само 1 яйце, вече го бях употребила/ и сложих втора доза. Ама сипвах по мъничка, че да не се обезформят..те пък изгоряха и сега отмирисвам къщата. Снимки май няма да има, че толкова бързах да ги вадя от формите, за да пъхна втората доза, че не личи кое му е носа, кое му е ухото на Мики Мауса  Joy
Утре като купя и другите продукти ще направя оригиналната рецепта внимателно и за снимка.

Ауууу, на втората партида и олиото съм спестила и са твърди като камък  Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 18:05 от skrita FUstA

# 71
Фусти, радвам се, че ти е допаднала рецептата. Ако искаш може и други да ти пратя, но със стандартно печене в печка. Добави орехчета, лешици, намажи след това с течен шоколад. Експериментирай.
Лаленце, споко мила, че нямаш поставка за торта. Аз също нямам и използвам някакви подноси от на баба ми времето. Важен е жеста към Алия и да си я изпапате със здраве семейството
Аз пак да ви се пооплача малко. Днес срещнах педката на улицата и я помолих да пипне главичката на Боби, защото ми се струва, че последните месеци има натрупване на костно вещество. Увеличи ни витамин Д на двойна доза за две седмици  Confused Попита ме дали давам сирене и аз и казах, че утре тъкмо това ще въвеждам. Вие към какво давате сиренето и в какво съотношение. Всмисъл 100 гр пюре на колко сиренце?

# 72
Стефи, сега слагам осноовно в кашата, че почти всеки ден яде я риба, я месо и няма как.
Казват да стигнеш кибритена кутийка, ~30 гр, но аз давам до към 50 грама, че нали все ни е зор млякото

Лале, Фусти, успех със сладкото  Laughing

# 73
Ехоооо, тук сме вече. Цунки и гунки на всички мамчета и бебчета! Hug Hug Hug
Голям зор, голяма мъка ми беше от 20.08. до петък. Дано никое детенце да не стига до болница! Praynig Възмутена съм от отношението на санитари и сестри в инфекциозното в Бургас, а пък в Хасково не ми се говори за мизерията, при която се настаняват бебета. Прекарахме 3 дни в Бургас и 7 дни в Хасково и се нагледах на какво ли не.Диагнозата ни от ИО - гр. Бургас е ротавирусен ентерит, а от ИО - гр. Хасково - инфекция, некласифицирана другаде. Ако знаех, че това ще ми дойде на главата, нямаше на слагам този Ротарикс. Бодаха ми детенцето 12 пъти, за да му сложат абокат. Накрая и аз ревнах с нея, защото в Хасково карат майките да държат децата си, докато им слагат абокат. Една лекарка дори ми каза, че съм пречела на лечението, защото заявих да оставят детето малко да си почине. Как да мълча, когато гледах, как вкарват и изкарват иглата безуспешно 12 пъти подред? Идеше ми да ги разстрелям. #2gunfire С голям зор удържах легнала Никол, за да тече системата. Наложи се да залепям ръчичката й с абоката с хартиено тиксо за леглото. Важното е, че това мина. Само че Никол много отслабва - към 850 гр. Имунитетът й и той доста падна. От днес се сдобихме с ларингит. #Cussing out Много се изморих от тези болести. Мен да бяха тръшнали! Дано да свършват вече! Praynig
Не съм ви чела, момичета, и не мога да се включа в темичките. Скоро ще наваксам. Ще ходя да спя, че се чувствам скапана. Лека!  bouquet

# 74
Лали, миличка  Hug Hug Hug много преживяхте слънчице! Ужасни дни сте прекарали! Гушвам те силно, само ти сизнаеш какво ти е било, дано никога не се налага да го преживяваш пакили някоя друга от нас  Praynig Praynig Praynig  Бързо забравяйте тези дни. Чесно да си призная не знам какво е ларингит, звучи ми като вид настинка. Абе каквото и да е, да се маха час по-скоро от вас, да наваксате с теглото бързо и пак да си имаш усмихнатото и палаво детенце. Не забравяй сега имуностимулиращите и пробиотиците. Влизайте бързо в крак и повече никакви болежки  Hug
Жени, мерси   bouquet Аз също си правих планове за кашата, ама нали я разреждам с кърма и вода  newsm78 та си мислих, ако го предлагам с резенче домат следобяд...
Плана ми сега е заради тези филми дето пак се вкарах /дай Боже да са само филми, както винаги!/ да въведа сиренето и след това веднага рибока, заради фосфора. Ти каква марка пюрета купуваше бели риби, че беше споменала, а сега не се сещам?

Общи условия

Активация на акаунт